See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god service venligt personale Maskinerne var pæne og rene, hjælp til at få det af og på trailer Vi fik ekstra med af det hele som vi kun skulle betale for hvis vi brugte det - super servic... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde mine bekymringer omkring en VR Escape oplevelse, da jeg er blevet svimmel hver gang, jeg har prøvet ungernes headset. Men det her, det virker, og ikke en eneste af holdet på i alt 10 kollea... See more

Company details

1. Escape Room Center

Written by the company

Fyens flotteste Eescape rooms og VR-Escape rooms. 2 flotter VR Escaperoom arenaer som huser ikke mindre end 8 forskellige temaer samt det flotteste og mest avancerede Virus Escape Room. Kom og prøv en ny verden af muligheder.

4.8

2-star
1-star

Rigtig god service venligt personale

Rigtig god service venligt personale
Maskinerne var pæne og rene, hjælp til at få det af og på trailer
Vi fik ekstra med af det hele som vi kun skulle betale for hvis vi brugte det - super service!

May 9, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vi fik en rigtig god velkomst af Lars.

Vi fik en rigtig god velkomst af Lars.
Han er smilende og venlig.
Han er rigtig god til at forklare hvad det er der skal ske og hjælpe på vej hvis man sidder fast i en opgave.
Vi havde en rigtig god oplevelse og vi kom i mål, tiden snakker vi ikke om og heller ikke hvor mange hints vi fik 🤣

April 3, 2026

Overraskende sjovt

Overraskende sjovt. VR escaperoom med pirater som tema, havde sat forventningerne på et minimum. Men da brillerne kom på og en ny verden åbnede sig, glemte jeg hurtigt min skepsis og havde det sjovt i en time, der kun føltes som 10 minutter. Tiden forsvinder hurtigt og det samme gør den virkelige verden. Den virtuelle tog over efter 6 sekunder og det var noget af det sjoveste jeg har prøvet i lang tid.

Mine bedste anbefalinger til folk i alle aldre. Prøv det. Det kan ikke forklares. Men det skal helt klart opleves. 5 stjerner er for lidt: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

March 14, 2026

Reply from Escapefyn

1000 tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi rigtig stor pris på, og dejligt at høre at I havde et sjovt besøg hos os. 😊

Rated 5 out of 5 stars

HHX3C var på et kombineret virksomheds-…

HHX3C var på et kombineret virksomheds- og oplevelsesbesøg. Lærerbøgerne indeholder ikke så meget teori om innovation og oplevelsesøkonomi som man kunne ønske - men Lars gav et supergodt virksomhedsoplæg og eleverne teambuildede for vildt i deres escaperooms. Faktisk var latteren så høj at vi måtte rykke ind i tilstødende lokaler for at få ørenlyd til dem der på skift skulle høre om den spændende innovative udvikling i firmaet. Tak for en god dag.

March 6, 2026

Reply from Escapefyn

Tak for besøget Jane, det var en dejlig flok unge mennesker du havde inviteret med ud til os, og fedt vi kunne give dem et indblik i iværksætteri og samtidig lidt god teambuilding.

Rated 5 out of 5 stars

Første besøg i et escape room

Første besøg i et escape room - og sikke en god oplevelse, sødt venligt og hjælpsomt personale! Virkelig sjovt og udfordrende escape room, med en gribende historie og setting der var nem at leve sig ind i. Har du ikke prøvet escape fyn …. Så er det bare afsted med dig😉

Mvh,

Brian

February 26, 2026

Reply from Escapefyn

Tak for besøget Brian, vi glæder os til at se jer til en sjov oplevelse i vores VR escape room, det vil I helt sikkert syntes om 😊

Rated 5 out of 5 stars

Det eneste sted med VR escape room

Det eneste sted med VR escape room. Det er virkelig en anbefaling værd for familier, ifm. polterabend, blå mandag osv. Der er god instruktion, god service og mulighed for bestilling af mad til eventet.

December 10, 2025

Reply from Escapefyn

Tak for anmeldelsen og besøget. I er altid velkommen tilbage til en tur mere 😊

Rated 5 out of 5 stars

Vi prøvede VR escape room hos Escape…

Vi prøvede VR escape room hos Escape Fyn sammen med vores børn – og det var helt fantastisk! Oplevelsen kombinerer spænding, samarbejde og masser af grin. Det var både sjovt, udfordrende og langt mere virkelighedstro, end vi havde forestillet os.

January 10, 2026

Reply from Escapefyn

Mange tak for anmeldelsen. Altid dejligt når sådan en tikker ind 😊 og dejligt at I havde en sjov oplevelse hos os.

Rated 5 out of 5 stars

Flot og professionelt set up

Flot og professionelt set up. Lækre detaljer og god betjening

December 6, 2025

Tak for besøget og anmeldelsen. Håber vi ses igen 😊

Rated 5 out of 5 stars

Super fed dag hos EscapeFyn med…

Super fed dag hos EscapeFyn med kollegaerne. Det skal vi helt sikkert gøre igen:)Det var mega sjovt.

November 21, 2025

Hej Tina, fedt at I havde en god oplevelse med vores Escape Rooms 😊

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk VR-oplevelse for hele…

Fantastisk VR-oplevelse for hele familien!

Vi prøvede VR escape room hos Escape Fyn sammen med vores teenagere – og det var helt fantastisk! Oplevelsen kombinerer spænding, samarbejde og masser af grin. Det var både sjovt, udfordrende og langt mere virkelighedstro, end vi havde forestillet os.

Man kan tydeligt mærke, at der er tænkt over hver eneste detalje – både i selve oplevelsen og i den måde, man bliver taget imod på. Personalet (og Lars) formår at skabe en tryg og energisk stemning, hvor alle bliver revet med.

Som forretningspartner i BNI har jeg oplevet, hvor engageret og professionel Lars er, og det afspejles 100 % i oplevelsen hos Escape Fyn.
Vi giver vores varmeste anbefaling – det er en oplevelse, hele familien vil huske længe! 🔐✨

November 1, 2025

Reply from Escapefyn

1000 tak for besøget og de pæne ord, og dejligt at i allerede har været forbi flere gange… det er lidt vanedannende 😂
Vi glæder os allerede til næste gang.

Rated 5 out of 5 stars

Wau en super sjov og vildt fed…

Wau en super sjov og vildt fed oplevelse.
Der kan virkelig anbefales og vi
havde en virkelig sjov aften. Det skal bestemt prøves igen. SKAL opleves 👍

October 22, 2025

Reply from Escapefyn

Tak for den flotte anmeldelse.
Det er altid dejligt når vi overrasker positivt 😊

🔐 Mission gennemført i Virtual Reality – og vi slap alle ud! 🕶️🧠

På vores seneste firmatur kastede vi os ud i en hæsblæsende oplevelse hos Escape Fyn – og det kan varmt anbefales!

Vi byttede kontorstolene ud med VR-headsets og samarbejdede os gennem gåder, mysterier og virtuelle verdener med både høj puls og højt humør. Det hele foregik i et topmoderne og virkelig præcis VR-setup, hvor både teknikken og underholdningen var i absolut topklasse. 🚀

💬 Allerede fra vi trådte ind ad døren, blev vi mødt af virkelig hyggelige og gennemførte lokaler, hvor intet var overladt til tilfældighederne. Det stilfulde venterum satte stemningen og gjorde, at vi hurtigt kom i escape-mode – og måske også lige nåede at planlægge lidt taktik, inden spillet gik i gang. 😉

Det var en perfekt kombination af:
✔️ Teambuilding
✔️ Hjernetræning
✔️ Adrenalin og gode grin

Vi gik derfra med styrket sammenhold, nye insider-jokes og en fornyet respekt for hinandens evne til at holde hovedet koldt under pres. 😅

Stor ros til teamet hos Escape Fyn for en professionel, sjov og engagerende oplevelse.
Vi kommer helt sikkert igen 😉

October 16, 2025

Reply from Escapefyn

Tak for anmeldelsen Troels.
Og dejligt at I syntes om oplevelsen.
Det var ihverfald en fornøjelse at have jer på besøg.

Fed oplevelse!

Vi var 3 gutter og prøve virus laboratoriet. Det var mit første escape room, og de 2 andre havde kun prøvet det 1 gang før hver.
Det var en fed oplevelse. Så sjovt og spændende at løse de forskellige gåder og tiden flyver bare af sted. Kan kun anbefales. Næste gang prøver vi VR. Jeg er bange for vi er blevet bidt af det nu. Det bliver dyrt på sigt. 😱🫣😊

August 30, 2025

Reply from Escapefyn

Tak for besøget - Jeg er glad for at I havde en god oplevelse og glæder mig til at se jer igen til næste eventyr :)

Rated 5 out of 5 stars

Team event for en afdeling på 20 mand…

Team event for en afdeling på 20 mand høj, intet problem for dem, alle blev taget godt imod, fik den hjælp der skulle bruges.

Alle havde en super god oplevelse, der blev grint og hygget.
Mega sjovt og klart anbefalelses værdigt.

August 26, 2025

Reply from Escapefyn

Tak for besøget Maria - det var fedt at se at alle bare havde en fest :) vi ses igen ;)

Fantastisk oplevelse

Mega sjovt og rummet/opgaverne er super gode. Vi blev helt opslugte af stemningen og historien. Kan varmt anbefale dette sted.

August 24, 2025

Reply from Escapefyn

tak for besøget Sacha - vi glæder os til at se jer igen til nye eventyr :)

Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk samarbejdsoplevelse i…

En fantastisk samarbejdsoplevelse i escaperoom med gode, spændende opgaver, hvor man skulle bruge en del af "hjernen", man normalt ikke bruger. Jeg kan VARMT anbefale EscapeFyn til jeres virksomhed, familie eller venner :). Ikke set bedre - og servicen er i top!

July 1, 2025

Reply from Escapefyn

Det var en fornøjelse at have jer på besøg, og det så bestemt ud som om at det faldt i god jord :)

Teambuilding.

Teambuilding.
vi fra AA+Solutions.dk- 5 stk- var på teambuilding hos jer. Det var en virkelig fed oplevelse.
Vi blev mødt af Lars som satte os godt ind i reglerne, og var også god til at guide os i Virus programmet, når vi enkelte gange gik i stå ! VR briller og det rum, man lander i, er en sand oplevelse, og man bliver bidt af det. Vi glæder os allerede til næste tur.

March 5, 2025

Reply from Escapefyn

Tak for at du ville bruge lidt tid på at skrive en anmeldelse, og mange tak for de pæne ord - Vi syntes også selv at vi har noget helt unikt :)

Take a closer look