Vieze huis,en EuroParcs repareert hun fouten niet .
Ik heb al eerder een slechte review geschreven over EuroParcs zuiderzee .een taal Yvonne heeft gereageerd dat ze mijn mail niet had gekregen ,en dat ik weer alle fotos van het vieze huis moet sturen .deze weer gedaan ,en doorgegeven dat ze heel goed weet dat ik dit eerder heb gedaan,maar ze hebben niks mee gedaan.nu heeft mw haar reactie veranderd ,en doet alsof ze het gaat regelen.allemaal leugens,want ze nemen helemaal GEEN contact met klanten .die taal Yvonne krijg je niet eens aan de tel,en niemand weet wie dat is je wordt van afdeling naar afdeling doorverbonden daarna met het antwoord dat er geen Yvonne daar werkt.echt een zooitje,en ik maar mails sturen dat deze persoon helemaal niet op regeert,maar ondertussen wel revieuws plaatsen zodat mensen kunnen denken dat hun contact opnemen met klanten als iets fout gaat .wel nee.NIET intrappen .ondertussen weet ik niet eens of deze persoon echt bestaat.want inplaats van elke keer revieuws te veranderen kan ze gewoon contact opnemen met een ontevreden klant,maar dat gebeurt niet .echt SCHANDALIGG!!!!!!