Europarunt.se Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

Company details

1. Train Ticket Agency

Information provided by various external sources

Europarunt.se har samlat inspiration och information om tågluffning med Interrail. Se pris för Interrailkort, boka och köp dina tågbiljetter för din tågluff med Interrail. Läs våra resebloggar och få de bästa tipsen på vår YouTube-kanal.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Nekar avbokning och slutar svara.

Köpte ett pass i höstas och betala extra för att lägga till avbokningsskydd. Nu behövde jag boka om och då totalnekar dom en lösning. Säger att det gäller 7 dagar efter köp av biljett vilket inte stod i köpet. Nu har dom slutat svara när man ställer frågor ang villkoren för köpet och motsäga sigsjälva för att inte behöva betala tillbaka.

Rekommenderar ingen att använda dom, kör direkt på interrail isånnafall. Dessa är bara en mellanhand som försöker kräma ut pengar och inte ger någon hjälp.

May 4, 2026
Advertisement

Så dåligt 750 kr i sjön!

Så dåligt! Har varit ute i god tid för att planera tågluff för familjen. När jag väl köper biljetten och lägger till avbokingsskydd visar det sig att det inte finns några resor kvar!! 3 månader i förväg.

Jag avbokar biljetten. Avbokningsskyddet gäller bara om man blivit sjuk och har ett läkarintyg. Sånt lur. Jag har försäkring för sådant.

Istället fick jag betala 750 kr extra för någon sorst serviceavgift när jag avbokade biljetten.

Usch vilken dålig service. Ännu värre är det att de stängt av recensionerna på Facebook. Dåligt!!

May 2, 2023

UNDVIK!

Köp ej här. Köp istället på interrail.eu. Dåliga villkor och ingen kundservice. Undvik!!

September 21, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Har försökt få tag i Europarunt i flera…

Har försökt få tag i Europarunt i flera dagar för att kunna boka platsbiljetter, men det är aldrig någon som svarar eller så kommer man till en telefonsvarare som säger att telefonkön är för tillfället avstängd… extremt dålig kundservice och jag skulle rekommendera alla att undvika dessa bedragare.

June 30, 2022
Advertisement

INGET SVAR FRÅN KUNDTJÄNST OCH DET GÅR INTE ATT BOKA VIA APPEN

KÖP INTE TÅGRESEBILJETTER, KÖP FLYGBILJETTER ISTÄLLET.

Jag känner mig lurad och bedragen.
Jag spenderade en hel del pengar som jag hade sparat. Det tog en lång tid eftersom jag är en student.
Jag köpte en 2 månaders tågluffar biljett eftersom jag tänkte att det var mycket mer miljövänligt. Biljetten jag köpte var på kampanj och går inte att återköpas.
Nu så börjar min semester närma sig och jag har försökt för över 2 veckor att boka mina biljetter vilket inte har funkat för dessa anledningar:

Det går inte att boka via appen (Enligt de så kan man göra det)

Detta är eftersom passet som man köper är ett mobilpass och när man köper mobilpass från återförsäljare så går det INTE att boka via appen man är tvungen att boka via kundtjänst (vilket inte går eftersom de svarar aldrig på mejl) eller via ”tågresebyrå” vilket Trainplanet/europarunt.de bokstavligen är.

Endaste biljetterna som går att boka online med är pappersbiljetter vilket de inte ens säljer. Köper man en biljett ifrån de så är det automatiskt ett mobilpass som gäller. Det går inte att välja.

Hade jag vetat om det skulle det inte vara deras fel men de nämnde aldrig på deras hemsida att man inte kan boka direkt med appen när det gäller mobilpass. De erbjöd inte heller pappersbiljetter.

Det de nämnde var att dessa biljetter inte går att återköpas vilket var helt okej för mig om det skulle ha varit smidigt vilket de hävdade på deras hemsida men det blev inte alls så.

Jag spenderade månader med att planera min budget, jag var definitivt inte redo att detta skulle ske. Jag är ledsen att biljetterna inte går att återköpas. Det här är oacceptabelt.

June 18, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Går inte att göra online bokningar.

Europarunt.se säger inte att man inte kan boka sina resor online/med appen...
Det blir problematiskt när man vill boka in en resa på helgen när kundservice är stängt.
När man försöker att boka genom interrail appen så står det ''Book at major train stations at a ticket office or self service machine''.
Det är så hemskt att de inte kunde skriva det när det var dags att köpa biljetten.
De skrev att man varken fick byta ut biljetten eller lämna tillbaks den jag förstår inte varför de inte kunde skriva samma sak angående bokningen.

June 11, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Besviken… köpte interrailpass här för…

Besviken… köpte interrailpass här för att jag trodde det var den svenska sidan. Visade sig vara återförsäljare och bara bli dyrare. Tänkte att jag iaf har support. Men nej. Fungerade inte ringa när jag försökte få hjälp. Känner mig lite lurad. Önskar jag hade köpt på interrail.eu

May 11, 2022

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look