European Media Partner Reviews 23

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Återkommande kund som alltid fått bra hjälp med produktion och ett acceptabelt resultat. Synd bara att man inte kan mäta print kampanjer bättre. Tyvärr är det så att endast de som har dålig uppleve... See more

Rated 1 out of 5 stars

Brug ALDRIG European Media Partners som leverandør. Deres tilgang til kundepleje er helt absurd. De ringer konstant og overholder ikke aftaler gang på gang. Vi har afvist dem 5-6 gange på 2 uger, og... See more

Company details

1. Money & Insurance

Information provided by various external sources

European Media Partner is an independent Media company that creates Content Marketing solutions in print and digital across Europe. Our goal is to constantly deliver innovative solutions that distribute our advertisers' messages. We distribute relevant information of the highest quality. With thoughtful and interesting subjects in focus we create and offer the right media exposure for our clients. Our company is characterized by a strong sales culture, opportunities and entrepreneurial spirit. Our vision is to become the leading player in Content Marketing on the European market. Advertisements in our supplements deliver results. Content Marketing is a very effective way to reach out to your target audience. The distribution takes place in the leading daily newspapers, which reaches out to a lot of readers who are ready to act. European Media Partner Denmark ApS Amagertorv 11, DK-1160 København K +45 63425100 dk@europeanmediapartner.com

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Jag håller fullständigt med recensionen…

Jag håller fullständigt med recensionen från "Lina" om hur fruktansvärt personalen blev behandlad och jag som var med i slutet skulle säga att det främst var mellanchefen Johan Sollevi som i slutändan drog företaget i konkurs då personalen faktiskt var för rädda för att säga till VD Fredrik Thorsson vad som faktiskt pågick på arbetsplatsen. Det var helt enkelt omöjligt att jobba under de omständigheterna som Johan Sollevi upprätthöll på arbetsplatsen.

July 1, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Återkommande kund - acceptabelt resultat

Tyvärr är det så att endast de som har dålig upplevelse brukar kommentera i forum som detta. Hoppas mitt omdömde kan hjälpa i dessa tider

April 20, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Det är med en verksamhet som bedrivs…

Det är en verksamhet som bedrivs under all kritik. Varje företag som väljer att samarbeta med European Media Partner borde ha till sin kännedom hur ledningen väljer att behandla sin personal. Där uteblivna löner är mer vanligt än ovanligt, där det inte finns något som helst utrymme att som anställd vara sjuk utan att bli påtvingad att arbeta, där anställda hängs ut utifrån sina så kallade "bristande resultat" inför sina kollegor. I linje med detta blir du baktalad om du inte passar in inom ramen för företagets högst konservativt normer.

February 23, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Ger vilseledande information och…

Ger vilseledande information och levererar inte det dem själva påstått att de ska göra. Otroligt oseriöst bemötande och de struntar tillslut att svara. De är totalt ointresserade av att leverera något seriöst och professionellt gentemot betalande kund. Undvik företaget!!

January 3, 2020

Meget i tråd med de tidligere…

Meget i tråd med de tidligere anmeldelser har vi været meget uheldige med European Media Partner. Vi købte en annonce i et særtillæg i Børsen men en uge før tryk fik vi oplyst at den i stedet ville blive publiceret i et særtillæg i Jyllandsposten. Det takkede vi nej til, men vi endte med at betale for en annonce som ikke blev pulbliceret. Næste sag, vi sagde ja til en ny kampagne og en advertorial, der også skulle publiceres i et særtillæg til Folkemødet. Vi takkede ja med det forbehold, at EMW skulle bekræfte, at kampagnen nu også blev sendt ud i de 10.000 eksemplarer på Folkemødet som lovet. Den bekræftelse modtog vi aldrig. Derudover lovede de, at en journalist ville ringe/kontakte os efter en uge for at skrive artiklen. Vi hørte intet i en måned og det var først da vi selv tog fat i dem en måned efter, at journalisten kontaktede os. Dette var en uge før materialedeadline og vi besluttede derfor at trække os ud af kampagnen, da det var for useriøst og for sent at skrive artiklen. EMW nægter nu at sende en kreditnota, selvom de på ingen måder - igen, har levet op til deres del af aftalen.

May 29, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Jeg var skeptisk i starten da de…

Jeg var skeptisk i starten da de kontaktede mig, men har nu annonceret i to udgivelser, og er fint tilfreds med resultatet. Kontaktpersonen stod til rådighed og hjalp med svar på spørgsmål.

March 18, 2019

Hej Bettina,

Tak for at have taget dig tid til, at anmelde os her på Trustpilot. Vi er rigtig glade for, at du ser værdi i et samarbejde! Herfra gør vi alt hvad vi kan, for at skabe det bedste produkt med relevante samarbejdspartnere!

Rated 5 out of 5 stars

God kontakt hele vejen igennem

Jeg har annonceret i “studentermagasinet” gennem European Media Partner, med Josefine som projektleder. Jeg er meget tilfreds med oplevelsen fra start til slut. De fandt en placering som gav rigtig god mening i forhold til en artikel. Da magasinet blev trykt, fik vi det tilsendt med en personlig hilsen. Vi fik tilknyttet en grafiker som hjalp med opsætning af vores annonce. Meget proffesionelt og god kontakt hele vejen igennem.

February 12, 2019

Hej Bent,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi sætter stor pris at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Jeg sender straks rosen videre til Josefine.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med European Media Partner, og derfor har vi flere gang annonceret hos dem.

En varm anbefaling herfra!

February 7, 2019

Hej Peter,

Vi er glade for at du er tilfreds med vores produkt, og vi ser frem til det fortsatte samarbejde!

Meget i tråd med de tidligere…

Meget i tråd med de tidligere anmeldelser har vi været meget uheldige med European Media Partner. Efter tidligere fremsendt tilbud valgte vi at takke nej (skriftligt via mail) til en kampagne i Børsen i September 2018. I Oktober får vi ikke destomindre en faktura på kampagnen og efter gentagne mails får vi den 10.10.2018 en kreditnota på samme beløb som den oprindelige faktura lød på. Alt skulle derfor være i orden.

Det skulle dog vise sig på ingen måde at være tilfældet. Nu har vi igen (d. 19.12.2018) fået en faktura på præcis samme beløb, men denne gang for en tilsvarende kampagne i Jyllandsposten - igen uden at vi har accepteret et tilbud herpå. Vi har derfor løbende prøvet at komme i kontakt med European Media Partner for at afvise fakturaen, men det har desværre ikke været muligt.

Jeg kan kun på det kraftigste advare folk mod at entrere med European Media Partner, da de på ingen måde er pålidelige og mest af alt virker til at være et firma der lever af at fuske og snyde andre virksomheder.
_____________________________________

Standardsvar, men ingen måde at kontakte dig på, Andreas.

Fakturanummer er 6747 og kundenummer er 27547788. Egentlig meget godt gået at vi kan have et kundenummer hos jer taget i betragtning at vi aldrig har købt noget hos jer.

January 4, 2019

Hej Morten,
Vi er meget kede af din oplevelse med European Media Partner Danmark.

Vi vil meget gerne grave dybere og rette op på din købsoplevelse og derfor vil jeg bede dig fremsende fakturanummer, referencenummer eller kontaktoplysninger på din virksomhed samt interval for købsoplevelsen.

Vi ser frem til at rette op på din oplevelse.

Med venlig hilsen

Alt for meget varm luft

Sælgere fyldt med varm luft og som ikke har styr på hverken deres eget produkt eller på hvad den virksomhed som de ringer til reelt laver.

Meget høj udskiftning af sælgere... Der ringer i hvert fald en ny cirka hver tredje måned som tilsyneladende har været på samme intetsigende telefonsalgskursus da de siger nøjagtigt de samme ting hver gang.

Og de ringer igen, igen, igen og igen selvom svaret er nej tak hver gang.

Useriøst og uprofessionelt selskab med dårlig og meget mangelfuld salgsforståelse. Brug ikke dine annoncekroner igennem dem.

November 29, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Meget pushy og ubehagelig virksomhed

Dybt uprofessionel virksomhed der på ingen måde tager et nej for et nej. Når de først har fundet din virksomhed interessant, kimer de dig ned og bliver ved med at foreslå nye "spændende" tilbud, på trods af at svaret stadig er NEJ TAK.

November 23, 2017

Alt for anmassende sælgere

Har også oplevet flere sælgere fra European Media Partner som ikke har forstået et almindeligt nej tak. Man er desværre nødt til at være meget kontant, hvilket er rigtig ærgeligt. Har endda oplevet en sælger som indikerede at jeg løj når jeg henviste til at vi havde drøftet tilbuddet internt og at jeg havde svaret ham på mail et par uger tidligere. Da jeg kunne fremsende ham bevis på at jeg havde sendt ham en mail, var svaret blot "nå den har jeg åbenbart ikke modtaget", hvilket jo er lidt utroværdigt når han godt kunne modtage øvrige mails fra mig.

Jeg har gjort brug af EMPs annonce-tilbud én gang, og det var sådan set også en ok løsning, bortset fra at jeg selv skulle bruge enormt meget tid på annonce-opsætningen da det som deres grafiker leverede var meget ringe. Derudover så betød mit køb af deres annonce tydeligvis også at jeg nu var endnu mere interessant at ringe til med andre tilbud, så der gik det helt galt for en kort periode.

October 31, 2017

Brug ALDRIG European Media Partners

Brug ALDRIG European Media Partners som leverandør.
Deres tilgang til kundepleje er helt absurd. De ringer konstant og overholder ikke aftaler gang på gang. Vi har afvist dem 5-6 gange på 2 uger, og alligevel ringer de igen og igen. Det er meget forstyrrende og ikke mindst irriterende, når samme leverandør er ligeglad og blot laver uhæmmet canvas. Vil deres kunder (Børsen, Jyllandsposten etc.) virkelig finde sig i dette?

October 13, 2017

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look