See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fijn bedrijf en prettige communicatie! We zijn erg blij met de mooie bamboe schermen/schuttingen. Zijn nog mooier dan op de foto’s en de chauffeur was super vriendelijk en bracht ze helemaal tot ach... See more

Rated 5 out of 5 stars

Deze jonge ondernemer staat voor zijn klant. Empatisch vermogen, zakelijk en behulpzaam. Neemt alle tijd voor zijn klanten.. Eviro Bamboe kwam hoog in de ranking in de Google zoekmachine en levert... See more

Rated 5 out of 5 stars

Op donderdag een vraag over voorraad en levering gesteld. Meteen antwoord ontvangen. Schuttingen konden zelfs de dag na bestelling afgeleverd worden! Zeer mooie kwaliteit bamboe! De vriendelijke jo... See more

Company details

1. Outdoor Furniture Store
  2. Furniture Manufacturer
  3. Home Improvement Store

Written by the company

Ontdek de wereld van bamboe meubels, accessoires en tuinartikelen bij Eviro Bamboe. Altijd de nieuwste bamboe trends voor de allerbeste prijzen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Prachtige bamboe toepassingen

Fijn bedrijf en prettige communicatie!
We zijn erg blij met de mooie bamboe schermen/schuttingen. Zijn nog mooier dan op de foto’s en de chauffeur was super vriendelijk en bracht ze helemaal tot achterin de tuin.
Helemaal vergeten om hem een fooi te geven! 🙈

March 23, 2026

Topbedrijf

Topbedrijf. Zojuist twee rollen Gigant bamboe opgehaald. Ziet er keurig uit! Vooraf betaald, en na een appje kon ik ze bijna direct ophalen.
Supervriendelijke verkoper.

Aanrader!

June 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Een bedrijf met een super service

Een bedrijf met een super service! Ikzelf had de verkeerde maat van een bamboescherm besteld, maar het werd kosteloos een week later omgeruild. De schermen zijn van een goede kwaliteit, nog mooier dan ik verwacht had. Een echte aanrader.

December 13, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Suoer kwaliteit en service voor een lage prijs

De levering ging snel en werd keurig afgehandeld.

In vergelijk met veel duurdere schermen, vind ik deze er veel mooier uitzien. Daarnaast hebben deze schermen een extra dwarsverbinding aan de achterzijde, waardoor het scherm feitelijk sterker is. Bivendien vinden wij de extra touwverbinding aan de voorzijde erg mooi staan en dat voor deze prijs!!!

Uitmuntende aftersale:
Achteraf hadden wij nog wat een paar vraagjes. Via WhatsApp reageerde Eviro binnen een dag en gaf uitgebreide voorlichting en uitleg. Zelfs bood Eviro aan om extra touw op te sturen, mocht er bij het smallermaken van een scherm als passtuk, onverhoopt extra touw nodig zijn.

De schuttingen staan geweldig mooi en zijn een sieraad in de tuin.

November 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Dinsdag besteld 4 schermen bamboe voor…

Dinsdag besteld 4 schermen bamboe voor op mijn kleine balkon. Donderdagochtend werden ze bezorgd 90x150 zeer vriendelijke chauffeur en via de WhatsApp heel snel contact gehad ij benner erg blij mee me buren ook die kunnen niet meer gluren.

September 24, 2024

Echt een toppers hier

Echt een toppers hier, de reviews spreken voor zich.
Super goede service, prijs en mensen!

En de jongen die het kwam brengen: Hele leuke gast!

February 2, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Bamboe schermmen waren gespleten en…

Bamboe schermmen waren gespleten en geprepareerd met leim er staat nog 1 scherm in de tuin kan er niks mee

November 3, 2023
Eviro Bamboe logo

Reply from Eviro Bamboe

Beste Sander,

Bedankt voor je review en feedback.

Het kan voorkomen dat scheuren in de bamboe zitten en/of ontstaan. We vermelden dit transparant bij onze producten zodat men hiervan op de hoogte is.

Bij onze producten zou je een tekst kunnen vinden vergelijkbaar met onderstaand:

''Verticale scheuren kunnen ontstaan in een bamboe schutting. Dit is een natuurlijke eigenschap van bamboe en zal ook bij je bamboe schutting gebeuren. Bamboe krimpt of zet uit bij veranderingen in temperatuur en luchtvochtigheid. Het scheuren heeft geen invloed op de levensduur van de schutting.''

Mocht je toevallig een scherm te veel hebben besteld, dan heb je altijd het recht, om binnen het retourtermijn, het product te retourneren. Dit is echter niet kenbaar gemaakt bij ons. We denken graag met je mee en doen altijd onze uiterste best om tot een oplossing te komen.

Paul van Eviro Bamboe

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look