Kanon service og produkt
Kanon service og produkt, til markedets bedste priser.
Ville klart anbefale til alle der skal have produceret content eller bare sparring om marketing og SoMe. Ekstremt kompetente og begavede.

Reply from Except
Except er et kreativt produktionsselskab med speciale i videoproduktion, fotografering og digitale medier. Vi er et ambitiøst team beliggende i hjertet af Odense. Vi elsker at bringe idéer til live og skabe visuals, der skiller sig ud.
Sverigesgade 16, 5000, Odense, Denmark
No recent history of asking for reviews
Kanon service og produkt, til markedets bedste priser.

Reply from Except
Except hjalp os med at definere vores marketing strategi og opsætte denne i Google Ads. Vi gik fra en konversionsrate på 150 kr per download til 4 kr.
Derufover havde vi et rigtig godt og fleksibelt samarbejde med deres skarpe team, som var ærlige og transparente med rådgivning.
Vi giver vores varmeste anbefalinger til det dygtige Except team.

Reply from Except
Montos oplevelse med Except har været super god. Det er en branche fyldt med sørøvere, og det er Jonas og Mathias bestemt ikke. De er de mest reelle drenge i branchen!
Vi har fortsat et langvarigt samarbejde, og deres dedikation til vores virksomhed har resulteret i imponerende resultater.
Kommunikationen med Except er fremragende, og de har en dyb forståelse for vores brand og mål. Deres evne til at levere strategier, der passer til vores vision, har været afgørende for vores succes.
Monto anbefaler varmt Except til alle, der søger en pålidelig samarbejdspartner til at styrke deres marketinginitiativer.