EXTENDED BEAUTY Reviews 45

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har gået hos Daniella i mange år og oplever altid den bedste behandling, service og resultat. Klinikken er ren og pæn - og udstråler professionalisme over hele linjen. De bedste anbefalinger h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Debora er en mega dejlig og dygtig pige som altid yder sit bedste for du skal føle dig tryg fra du træder ind ad døren til du går derfra igen. Hun er god til at lytte til dine ønsker og samtidig god... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået lavet både hybridbryn og PMU læber hos Daniella, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor tilfreds jeg er. Jeg rejser 300 km hver vej for at få hendes behandlinger, og jeg ville ikke lade nog... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været inde hos Daniella og fået en helt igennem fantastisk oplevelse😍 Mit resultat er ud over alt hvad jeg kunne drømme om! Jeg var mega nervøs da jeg aldrig har fået en behandling før, men a... See more

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Til start turde jeg ikke få lavet…

Til start turde jeg ikke få lavet øjenbrun.. men efter mødet med Danielle kan jeg skal ikke få nok.. Hun er simpelthen så dygtig. Lytter til dine behov og er meget grundig.. Det er rent kunstværk hvad hun gør… ❤️ Og så gør der heller ikke noget at hun er mega sød og behageligt at være i selvskab med.. tak

June 24, 2022

Daniella er den dygtigste

Daniella er den dygtigste, til at lave permanent make-up. Hun lytter til mine behov og tager mig med hele vejen igennem processen så jeg er fuldstændig tryg.
Daniella er super sød, sindssygt dygtig og sætter virkelig en ære i det arbejde hun laver.

De varmeste anbefalinger herfra.

January 6, 2022

Daniella er en fantastisk behandler

Daniella er en fantastisk behandler

Daniella er en fantastisk behandler. Jeg har lavet bryn og læber hos hende og som kunde føler man sig tryg hele vejen igennem. Hun lytter og går meget op i at man er tilfreds.

September 6, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Daniella er den mest kompetente til at…

Daniella er den mest kompetente til at lave perment makeup , vil aldrig gå på kompromis med perment makeup, og kan derfor 100 % anbefalde at få lavet bryn, læber.hun sød og meget professionel

August 30, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Har for over en uge siden

Har for over en uge siden, fået min første spraytan af Monica - og den fine kulør holder stadig. Det var en rigtig rar oplevelse, fra start til slut, takket være hendes gæstfrihed. Jeg vil til hver en tid benytte mig af hende igen, næste gang jeg skal have en lækker kulør som holder !

December 27, 2020

Lækreste spray tan…

Har fået lavet den lækreste spray tan af Monica, så flot og holdte utrolig længe. Det var en god service og jeg har allerede booket tid til en nytårs spray tan

December 12, 2020

Den bedste i branchen

Jeg har fået lavet mine bryn hos Daniella i extended beauty og har altid følt mig 110% tryg og velkommen hver gang. Jeg har været fast kunde i 6 år eller mere og vil aldrig få nogen anden til at lave mine bryn. Det er den bedste gave, som jeg har givet til mig selv.
Daniella er top professionel og laver bryn som passer helt perfekt til ens ansigt og hun er altid sød og imødekommende.
Jeg vil anbefale Daniella til alle og er sikker på, at hun er den bedste i branchen.

Jeg sender hende mine varmeste anbefalinger.

December 11, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været fast kunde hos Extended…

Jeg har været fast kunde hos Extended beauty i 6-8 år efterhånden. Daniella laver mine bryn og Mina mine vipper. De er begge to meget professionelle og de går meget op i deres arbejde! De er så søde og imødekommer også ens ønsker.

Jeg er tryg i deres hænder og vil altid anbefale dem videre☺️

December 9, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Tak for de fineste volume vipper…

Tak for de fineste volume vipper Helena! Har prøvet virkelig mange vippeteknikkere og det her er det eneste sæt vipper jeg har været 100% tilfreds med! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos Extended beauty 😍

September 13, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Har lige fået lavet vipper hos Helena…

Fik lavet mine vipper af Helena og er så tilfreds! Mine vipper ligner næsten et nyt sæt efter 3 uger og har fået så mange komplimenter 😍 det er helt sikkert ikke sidste gang jeg får lavet mine vipper der derfor 5 stjerner!

July 29, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Få ikke lavet vipper her!

Få ikke lavet vipper her! Jeg fik lavet single lashes af Helena for 11 dage siden og jeg har ingen vipper tilbage og de er helt smadret! Mangel på kundeservice!!! Først og fremmest skriver hun til mig et kvarter før jeg skal møde op til min tid at hun er 30 minutter forsinket. Allerede der var jeg dybt rystet og havde lyst til og aflyse. Tænkte pyt, ville gerne ha’ lavet dem hurtigts muligt og hun så dygtig ud. Kommer derhen, hun kalder mig så ind og laver mine vipper. De er super flotte og jeg overfører 450kr til hende og siger jeg bare skulle skrive hvis der var noget. De er drysset af lige siden. Jeg skrev til hende her for 2 dage siden at jeg ingen vipper havde tilbage og svarede med at hun havde de 4 dages garanti, efter det kan hun ikke gøre så meget. Skrev at det var forståeligt og svarede hende på at det var single lashes, siden der har hun ikke svaret mig. 450kr for vipper i 11 dage? Nej tak. De er ikke til og redde ud med børste. Mine egne knækker af, har fået lavet vipper før og det er ikke sådan det skal laves...... Derfor 1 stjerne

June 24, 2020
EXTENDED BEAUTY logo

Reply from EXTENDED BEAUTY

Kære Mie Riberholt Andersen

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse hos os for fire år siden og beklager de gener, du har haft i forbindelse med din behandling.

Vi vil også gerne informere om, at vi først for nylig har tilegnet os profilen på Trustpilot og derfor først nu har mulighed for at besvare tidligere anmeldelser. Selvom det er længe siden, vil vi meget gerne tage hånd om situationen og finde en tilfredsstillende løsning for dig. Du er derfor meget velkommen til at kontakte klinikken direkte på 60134557, så vi kan arrangere en ny tid for dig.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at vi kan få lov til at give dig en positiv oplevelse næste gang.

Daniella
Extended Beauty

Dårlig Kundeservice og Dårlig kvalitet med alt for dyre priser

Jeg fik lavet et sæt hybridlashes af Helena
Det startede med, at jeg skrev omkring ledige tider, men da jeg ikke selv havde tid på nogle af de opgivende tidspunkter, fik jeg at vide, at der også kunne være en ledig tid, på et tidspunkt hvor det også passede mig. Jeg takkede ja, og takkede for fleksibiliteten, selvfølgelig. Jeg blev dog ikke, før jeg takkede ja til tiden, og den var booket, informeret om at det ville koste 150kr ekstra, da det var en "akuttid" (Jeg kunne selvfølgelig have prøvet, at gøre opmærksom på det at the time, min fejl, men havde set en masse godt om stedet, og tænkte at jeg gerne gav det ekstra, da jeg bare gerne ville have lavet vipper nu og her). Jeg fik lavet vipperne, med lidt over et par telefonpauser fra hendes side, og endte med at betale 800kr. Dagen efter begyndte vipperne dog at falde af, i større grad end man normalt ser med extensions, i hvert fald hvad jeg har set, og jeg havde hverken fået vand, sved, olie eller andre ting på dem. Jeg gav det en dag mere, og sendte en besked, hvor jeg skrev omkring hvor mange vipper der faldt af, men fik bare svaret at jeg skulle prøve ikke at sove på venstre side, hvilket jeg ikke gjorde i forvejen. Vipperne begyndte at falde af i større grad på begge øjne, og jeg skrev igen en besked over instagram, omkring at det ikke var den kvalitet jeg havde regnet med, og at jeg synes, at det var ærgerligt ift. prisen. jeg fik ikke andet svar, end at jeg kunne se hun havde set min besked, dette var indenfor aller højest 4 dage, hvilket er et tidsrum, som de fleste andre kosmetologer havde givet en gratis tid til at se på problemet og få det rettet, eller i hvert fald give 50% af prisen tilbage eller lign. Dette var en ekstremt dårlig oplevelse, og et stort spild af penge.
Jeg gik til en anden Vippeteknikker 8-9 dage efter, og hun sagde at det var alarmerende hvor langt ude extensionsne sad på vipperne og hvor mange der var faldet af ift. tid, og at ens vipper selvfølgelig skulle kunne klare at man sov, så længe man ikke ligger og gnider i dem hele natten.
Dårlig oplevelse, deraf 1 stjerne.

January 7, 2020
EXTENDED BEAUTY logo

Reply from EXTENDED BEAUTY

Kære kunde

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse hos os og beklager de gener, du har haft i forbindelse med din behandling.

Helena var en selvstændig behandler, der i en kort periode lejede sig ind i vores klinik. Vi havde desværre ikke samme syn på kundeservice, og af denne årsag valgte vi at afslutte vores samarbejde. Vi har aldrig hørt om et akutgebyr før og finder det upassende, at der blev anvendt telefon under behandling og hendes generelle håndtering af din sag.

Med venlig hilsen,
Daniella
Extended Beauty

Virkelig dårlig extensionist

Virkelig dårlig extensionist!
Håret filtrer Virkelig meget!
Hun syer alt for mange baner i et lag
Håret ånder slet ikke . Umuligt at rede ud allerede dagen efter.
Mit eget hår blev helt ødelagt. Jeg fik lavet det af Lisa .

Lad være med at få påsat hår der hvis du ikke vil miste dit eget!

June 26, 2019

Fantastisk sted!

Jeg fik lavet Hair Extensions hos Extended Beauty. Jeg vil helt klart anbefale at få lavet hår der. De er meget søde og oplysende ift pleje af håret. Ingen totter er faldt af og mit hår føles fortsat super lækkert (det kræver også man følger deres anvisninger, hvis man vil have et lækkert hår, der ikke filtrer). Det er ikke sidste gang, jeg får lavet hår hos dem :-D

August 16, 2018

Bryn

Får kun lavet mine permanente bryn hos dem nu. Er så glad for resultatet hver gang ! og så er de smadder søde derinde :)

October 4, 2016

Pas på!!

Hej med jer!
Jeg føler mig nødsaget til, at skrive dette indlæg, fordi jeg vil fraråde alle dette sted!

Ja - det halvpris billigere end deres naboer qura og andre butikker der udlevere disse behandlinger...! Men det skal lige siges at du INGEN penge spare, da de ikke kan finde ud af at udføre behandlinger optimalt. Så du ender med, at skulle finde et andet sted for, at få et optimalt og tilfredsstillende resultat!

Kundeservicen er ok, indtil du begynder, at blive skeptisk eller undrende over deres behandlinger og måden de udfører det på! Så vender de på en tallerken og bliver truende...!

BLOT EN ORIENTERING TIL DE KOMMENDE KUNDER ✌

June 13, 2016