What to say? 2-5 dages leveringstid - der er ikke kommet nogen varer endnu, så det er sikkert bare endnu en gang kineserbras, der ompakkes i Holland og sælges til 20x pris. Men forvent ikke, at... See more
See what reviewers are saying
Fin leveringstid. Jeg fortrød varen pga farven og ville returnere. De var hurtige til at give fin kundeservice og refunderede beløbet hurtigt.
Har bestilt kludder med lovning om levering indenfor 1-3 dage. Har ikke modtaget disse endnu, pengene er hævet d. 2. september 2024. Har ikke modtaget nogen e-mail eller sms. Man bliver dæleme lidt sk... See more
Let og enkel bestilling, varen kom frem meget hurtigt. Dejligt at man kan betle via Klarna. Produktet - FAST DRY aftørringsklud, er virkelig godt og svarar helt til beskrivelsen. Vores brusekabine... See more
Company details
Written by the company
Kendt for FASTDRY Aftørringsklud. 75.000+ Tilfredse Kunder i DK, DE, AT, NL og BE. Gratis Forsendelse og Retur, Levering på 2-4 Dage. 30 Dages Returret
Sint annaweg 3, 8161HH, Epe, Netherlands
- +31 6 38524940
- info@exul.dk
- exul.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Fin kundeservice
Fin leveringstid.
Elendig leveringstid - vare ikke ankommet endnu
What to say?
Men forvent ikke, at de overholder deres leveringstid i hvert fald (eller at kundeservice viser forståelse for, at man bør holde, hvad man lover
Indtil videre humbug!
Der står 2-5 dages leveringstid, bestilte d. 18/12-25 vi skriver nu torsdag d. 8/1-26, og jeg har stadig ikke modtaget min ordre. Den har nu stået som registreret i daos system siden 5/1-26 uden at status er ændret.
Desuden skulle den leveres hjemtil, men kan se v. dao, at den bliver leveret et afhentningssted. Skriver til dem 6/1 for at høre, hvad meningen er med det. Får svar dagen efter, at "Tak for din e-mail.
Vi kan se, at din ordre sad fast i forsendelsesprocessen.
Ordren er netop blevet sendt til dig igen."
Tror desværre at jeg er blevet bondefanget!
Indtil videre kun én meget lille bitte stjerne, bare fordi jeg skal give minimum én.
Super god handle oplevelse
Jeg indrømmer med det samme, at jeg var skeptisk da jeg læste de forskellige anmeldelser af Exul, men al skepsis er gjort til skamme.
Super hurtig levering, og hurtigt svar fra kundeservice da jeg havde et konkret ønske til min levering, og selve produktet lever 100 % op til forventningerne.
Jeg handler gerne hos Exul igen
Penge trukket men ingen afsendelse
Varen blev bestil mandag, penge trukket tirsdag…men fredag eftermiddag (nu) er der ingen tracking at spore - ligner scam.
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt! Det må jeg sgu bare sige. Var meget skeptisk, men det virker bare. Helt genialt!
Penge trukket - ingen varer
Penge trukket - ingen vare modtaget
Pengene bliver trukket, men du modtager ikke noget.
Fået mail på at varen er afsendt, men kan se at den ikke er kommet til fragtfirmaet endnu.
Ingen svar fra adskillige mails som er sendt til dem.
Hold jer lang væk - FUP firma.
Manglende kundeservice
Jeg har jeres klude og er faktisk rigtig godt tilfreds, jeg vil derfor bestille flere og det er så her det går galt. Jeg laver en bestilling tirsdag tidlig morgen. Lige efter jeg har lagt min bestilling ser jeg i min mail boks at jeg allerede inden bestilling havde fået en mail med 25% rabatkode.
Jeg skynder mig at skrive til jer, om I kan ændre min ordre så jeg får de 25% eller om min ordre skal slettes så jeg kan lægge en ny og få de 25% sådan.
Natten til onsdag får jeg svar at I ikke kan tilføje en rabatkode en en ordre. Jeg skriver onsdag tidlig morgen at I gerne må slette min ordre så (det stod allerede i første mail men det valgte I at ignorere). Natten til torsdag får jeg så svar på 2. Mail at nu er ordren sendt så I kan ikke hjælpe.
Det er virkelig ring! Der findes ingen former for god kundeservice i denne butik. Handler ikke her igen!
Super produkt
Super produkt - lever fuldt ud op til mine forventninger - dejligt at være fri for at bruge svaber m.m. til at tørre op i bruserummet, men kan nøjes med denne super klud
Fantastisk klud
Fantastisk klud. 100% bedre end en skraber. Den når hele vejen rund meget hurtigere og i alle kroge og endda gulvet uden den bliver særlig våd.
Mindre anstrengelser og et bedre resultat
God vejledning
Der var en god vejledning i hvordan kludene skulle bruges.
Det er en fantastisk aftørringsklud
Det er en fantastisk aftørringsklud, nyder den hver gang, jeg har været i bad. Har anbefalet den til mange (nogen har allerede købt), jeg vil også selv komme til, at købe flere😊
Jeg bestilt for 1 uge siden
Jeg bestilt for 1 uge siden - pengene er hævet, men ingen klude. Når jeg skriver til dem siger de bare at de er på vej.
Jeg har købt flere af jeres produkter…
Jeg har købt flere af jeres produkter og kan kun anbefale dem. Jeg var meget skeptisk men det blev gjort til skamme. Har anbefalet dem til mine venner
Hurtig levering og fuldstændig…
Hurtig levering og fuldstændig vanvittig gode klude
En dejlig stor klud
En dejlig stor klud, der giver en super god aftørring.
Fup kluden er ikke tør efter 2 døgns…
Fup kluden er ikke tør efter 2 døgns tørretid
Køb ikke!
Fantastiske klude og god service 👌