Frygtelig kundeservice! Til info. Deres chat er under udvikling så alt information man modtager er så forkert men de takker for at vi har benyttet den og beklager da dybt de fejl der har været
See what reviewers are saying
Endnu et fantastisk besøg i Fårup! Vi har i dag besøgt Fårup Sommerland for 4. sommer i træk og endnu en gang med stor fornøjelse 😊 Synes altid kø-ventetiderne har været rimelige og forvent... See more
Jeg forstår ganske enkelt ikke dårlige anmeldelser. Jeg sidder i parken lige nu, midt i sommerferie perioden og her er både luft, masser af plads og ingen ventetider på hverken forlystelser eller... See more
Boede i hytte på campingpladsen Skovbrynet her i uge 27 2024 som hører til Fårup Sommerland. Meget skuffende oplevelse med meget beskidt hytte som møder os - tis på toiletbrættet, beskidt køleskab, ma... See more
No history of asking for reviews
Imponerende godt personale
Forlystelserne er klart noget af det bedste vi har prøvet og hele parken er pæn og velholdt.
Indgang til parken, måltider olign var struktureret så det var effektivt (mindst muligt kø).
Men allermest imponerende var det meget smilende og venlige personale.
NB: Når alt er perfekt må man forvente mange mennesker og dermed meget ventetid 🤷♂️
Tak for en god dag 28/7
4☆godt men for den sidste☆
Vi var hos jer i går d. 1 august 2022 og vi havde en fantastiske dag vores datter nød det så meget og det gjorde vi også. Jeres omgivelser og medarbejdere er lige så dejlige som pakken. I har god mad til fornuftig pris.
Men for at få den sidste stjerne så skal i have rigtig handicap toiletter vi brugte den ved indgangen og der burde i skamme jer en med kørestol ville ikke kunne bruge det og vi kunne kun lige klare det.. så håber det er lavet beder til vi kommer igen om et år eller 2 for tænker ikke i kan nå det til imorgen😊 men i kan ikke og må ikke kalde det handicap toiletter når de er sådan. Så kinabox det i kander Grønsager det kan i gøre beder smager okay men skal lige gøre det rigtig. Og hvordan i tag imod bestilling og udlevering skal i lige gå i tænkeboks og finde ud af en beder måde.. for folk ved ikke hvad der er kø eller andre folk der bare venter.
Men 1000 tak for en god dag😊
Det var virkelig en oplevelse
Det var virkelig en oplevelse. Først og fremmest var personalet virkelig søde og rare og gode til børn. Maden vi købte var i top. Rene toiletter og det med køerne ved forlystelserne er nogen steder meget lange men for det meste Ok .
Fantastisk park
Fantastisk park. Korte køer. Venligt personale. Maden ok og bedre end i andre forlystelsesparker synes jeg. Vi kommer gerne igen:)
Vi var to voksne og fire børn afsted i…
Vi var to voksne og fire børn afsted i uge 30, og det var simpelthen så godt!
Vi kom hurtigt igennem til forlystelserne, der var fint med plads - rigeligt med bænke, mad og is var i top!
- Vi prøvede alt det børnene ville!
Vi er vant til Djurs sommerland, hvor det hvert år er enorm kaotisk i højsæsonen, men Fårup sommerland var total overskueligt!
Vi kommer helt sikkert i uge 42 og hver sommer.
Tak fordi i gav os en fed dag.
har ikke været der før
har ikke været der før, så var lidt forvirret med at finde rundt - men der er så meget, og den er så stor, at vi nåede 2/3 på 2 dage. Vores 4 børn elskede den. Vi bor på sjælland men kan vi komme igen, gør vi det!
Super hyggeligt i Fårup.
Super hyggeligt i Fårup.
Besøgt den 27/7-2022.
Super dejligt sted, med oplevelser for både store og små, unge som gamle.
Det som gjorde oplevelsen ekstra god, var alle de super søde unge mennesker, der arbejder der.
Alle hilste på børnene og var i det hele taget rigtig service mindede og smilende.
Især rigtig stor ros til Regitze F, som stod i huset ved guldgraverne.
Hun var virkelig sød, og tog sig tid til at give hvert barn en fed oplevelse samt en god historie med på vejen, selvom køen var rigtig lang.
Eneste minus her var, at der kun var åbent 1 kasse, selvom der var mulighed for at have 2 kasser åbne. I højsæsonen må man forvente mange besøgende.
Alt i alt, en rigtig fed oplevelse for vores datter på 5 år. KÆMPE ROS til dig REGITZE F og Fårup Sommerland 👌🙏
Vi kommer helt klart igen !
Fantastisk sted
Virkelig skønt sted og top service. Kan varmt anbefales og sæt gerne hele dagen af 😊
Fantastisk sted!
Her får alle i familien en god oplevelse. Personalet er helt fantastisk, søde og smilende.
Fantastisk sted
Fantastisk sted - personalet er uovertruffen og servicen er ekstrem høj. Parken er velholdt og ren. Der kan forekomme køer i højsæson, men parken føles aldrig crowded. Et fantastisk sted som klart kan anbefales. :)
Simpelthen den mest skuffende buffet…
Simpelthen den mest skuffende buffet til 225kr + drikkevarer på hotellet. 1024kr for 4 personer, og ungerne fil pomfritter og nuggets. De voksne fik salat og 2 stykker kød. Det er en ren pengemaskine. Oveni har vi sæsonkort samt overnattet på hotellet (2800 for en nat). Føj, kan bestemt ikke anbefales. Resten af opholdet bliver ret negativt. Her spiser vi eller overnatter aldrig nogen sinde igen. Så 24 timer i Faarup koster 6000kr + det løse.
Dårlig beliggenhed…….
Dårlig beliggenhed…….. Det ligger alt for langt væk fra København :-)
Vi har lige tilbragt 2 dage i parken med 1 overnatning på hotellet. To voksne og tre børn med forskellige grader af gå-på-mod, og alle havde en fed oplevelse. Der er forlystelser for enhver smag, store legepladser, dejlig meget plads, kønne omgivelser, pænt og rent overalt. Søde, smilende, høflige og top-servicemindede ansatte overalt - de unge mennesker, der betjener forlystelserne er faktisk en del af oplevelsen, og de får altid ungerne til at grine. Vi vender tilbage.
Thomas Bisgaard og Marie B er de…
Thomas Bisgaard og Marie B er de bedste🤩👑
Gennemført dejlig dag
Vi var 2 bedsteforældre + 2 børn (8 og 11 år) i F.S. lørdag den 9/7. Det var en gennemført dejlig dag - ikke mindst pga det søde og veloplagte personale, vi mødte over alt. De var imødekommende, talte pænt, og også ved irettesættelser kl 16.55 i vandlandet skete det med et venligt tonefald uden irritation eller vrede. Stor ros til personalet <3.
Super dejligt sted
Super dejligt sted, med oplevelser for både ung og gammel. Det som gjorde oplevelsen ekstra god var alle de super søde unge mennesker, der arbejder der. Alle hilste på børnene og var i det hele taget rigtig servicemindede. Dem kan I være stolte over👍🏻👍🏻👍🏻
Super sted
Super sted, alt spillede bare, også hotellet. Lækker mad og venligt personale alle steder.
Nok Danmarks bedste forlystelsespark
Nok Danmarks bedste forlystelsespark, vi var der i uge 27 og har ikke stået i kø på noget tidspunkt, der er så rent og pænt og masser frisk luft.
Fønix og lynet skal også anbefales, der er smæk på.
Flot badeland, det var dog for koldt da vi var der
Et helt vildt
Et helt vildt outstanding og service minded personale. Dem skal i virkelig have ros for. Bliver altid mødt med et smil og personalet er særligt super opmærksom på vores 6årige datter. 👍 Godt gået. Har ikke oplevet tilsvarende niveau andre steder
Opgradering og Vurdering
Jeg synes 100% at Fårup Sommerland er pengene hver. Det er en mega fed forlystelsespark for alle, og jeg ville helt sikkert komme igen 🤟
Jeg synes dog godt at vandlandet kunne have været åbent, siden lukketiden varierer 😘💦😩
Ide til forbedring af rutsjebanen: LYNET⚡️
Man dunker hovedet ind i siderne af forlystelsen, det er lige til en hjernerystelse - put noget foam af en art på eller noget (til beskyttelse af hovedet)
Tak for en god dag en Drjurs Sommerland 😊
Fantastisk sted med nærværende…
Fantastisk sted med nærværende personale, smil og fede forlystelser for hele familien