Fair har været en kæmpe hjælp hele vejen igennem forløbet med alt der har været af stort og småt Uden deres hjælp var det slet ikke lykkes at komme i mål med min sag Jeg siger tusind tak til Celi... See more
See what reviewers are saying
Pas på fup og Svindlere Fik en meget sød advokat og han fik ernerkent min skade. Og var bevilget erstatning men modparten klagede over afgørelsen og derefter fik Jeg afslag på min erstatning. Min... See more
Lyver om deres kompetencer! På deres hjemmeside fremgik det, at ens sag udelukkende bliver behandlet af jurister med flere års erfaring. Min første sagsbehandler læste jura, havde kun arbejdet d... See more
Jeg har været udsat for en trafikskade og har ikke rigtig kunne overskue et forløb omkring at søge erstatning. Fair Erstatning har i den forbindelse været rigtig god hjælp og sparringspartner, fordi d... See more
No recent history of asking for reviews
Fair har været en kæmpe hjælp hele…
Uden deres hjælp var det slet ikke lykkes at komme i mål med min sag
Jeg siger tusind tak til Celik og fair for hele indsatsen
De bedste anbefalinger herfra det er helt sikkert
Venligs
Martin villadsen
Hold jer væk..de glemte at svare aes
Hold jer væk..de glemte at svare aes. Efter flere rykker. Vi opdagede selv at sag var afgjort til men under 5 %.. Heldigvis genop tog de sagen igen.
Pas på fup og Svindlere
Pas på fup og Svindlere
Fik en meget sød advokat og han fik ernerkent min skade. Og var bevilget erstatning men modparten klagede over afgørelsen og derefter fik Jeg afslag på min erstatning. Min advokat fik andet arbejde og derefter fik jeg en besked at de kunne ikke gøre mere for mig
Svindlere
Jeg havde en sag som en medarbejder førte. Det gik godt og jeg fik min anderkendt 5% for varige men. Desværre stoppet han i det her firma inden jeg fik mine penge. Så overtog en anden medarbejder sagen. Hun fik så min erstatning på 46.000 og jeg hørte aldrig fra hende. Jeg prøvet at ringe ind men de havde kun åbent for tlf en dag om ugen i to timer. Jeg ventet så den dag jeg kunne ringe og sad med musik i øret i de to timer og der blev lagt på. Jeg tog så over til deres adresse som lignede et lagerlokale som bare var lukket. Jeg blev så nødt til at finde hende på navn og skaffet så hendes privat nr. jeg ringet så til hende og sagde at hun har fået min erstatning og jeg meget gerne ville have mine penge. Hun blev MEGET grov i tonen og sagde at min erstatning ikke var så stor og hun havde meget travlt med større beløber så jeg skulle bare vente. En måned efter ringer jeg igen og hun siger så at de er blevet udbetalt og der går nogle dage før de kommer på min konto. Der går så yderlige to uger hvor jeg ringer igen. Hun bliver aggressiv igen i tlf og jeg truer med at gå til nyhederne med min historie. Hun smækker så røret på og jeg bliver ringet op af en tredje som forsvare det hele med at det er et lille beløb for dem og de åbenbart ikke har tid til mig. Jeg truer så med at gå til politiet og nyhederne hvis jeg ikk modtager mine penge med det samme. Så fik jeg så overført mine penge som de havde taget 25% af. Alt i alt tog det 2-3 mdr. fra de fik min erstatning indtil jeg modtog pengene. De troede nok at jeg ville opgive og de kunne beholde alle pengene. Stor respekt til deres tidligere ansat men nu er det bare et svindler firma der burde stoppes af myndighederne
Effektiv og kompetent
Min oplevelse med Fair erstatning har indtil nu været rigtig god. Jeg føler mig hørt, og får altid svar på eventuelle spørgsmål. Og så er min advokat meget effektiv. Jeg er yderst tilfreds, og spændt på det videre forløb.
Ingen stjerner bondefangeri ha ha ha ha…
Ingen stjerner bondefangeri ha ha ha ha … ikke tit en studerende får lov til det
Virkelig god behandling og hjælp i en…
Virkelig god behandling og hjælp i en svær situation.
Jeg har kun den dybeste respekt for…
Jeg har kun den dybeste respekt for folk som Nervin Celik, og er evig taknemlig for at der findes folk som dig der forsøger at gøre en forskel for folk som mig, med at kører sagen til ende.
Mange tak
Professionel rådgivning
Det er dejligt at Fair Erstatning tager hånd om ens sag, når man ikke selv har overskuddet eller tiden til det.
Og det er fedt, at man kun betaler en vis andel hvis der kommer en erstatning ud af det!
Godt arbejde og kompetent…
Godt arbejde og kompetent rådgivning.... Tak til Thor
Jeg kan indtil videre varmt anbefale…
Jeg kan indtil videre varmt anbefale Fair Erstatning. De følger ens skade tæt og informerer løbende om skaden.
Det er let at få en god relation til Nervin Celik, som har været der for mig.
God behandling og super rådgivning
Rigtig god behandling og super rådgivning. Kan klart anbefales. Tak.
Super koncept og professionelt
Super fedt koncept og Professionel rådgivning.
Er yderst tilfreds indtil videre
Er yderst tilfreds indtil videre, det har været professionelt og seriøst.
Og det fede er man skal kun betale hvis de får hevet et resultat i hus 👍🏻
Hjælp til arbejdsskade
Jeg har fra dag 1. Været meget tilfreds med håndtering af min sag.
Der bliver gjort det der skal rådgivning har også været god. Så alt i alt ... kan jeg kun sige her bliver du ikke snydt eller ladt i stikken alene ...
Topklasse service og yderst profesionelle.
Topklasse service og yderst profesionelle.
Du er i trygge hænder ved at benytte dem ved spørgmål om erstatninger. De tager affære og sørger for og vende hver en sten. Du kan være sikker på, at de gør alt hvad de kan for, at der sker en retfærdig afgørelse.
Deres koncept må man også bare sige er fantastisk for begge parter, hvis man ikke lige har tiden til og tage en lang kamp med modparten (forsikringsselskabet etc.) for berettiget erstatning.
Derudover er det også win-win for dig, som er i tvivl om hvor vidt du er berettiget til erstatning eller ej. (DET ER GRATIS OG FÅ UNDERSØGT)
Varmeste anbefalinger herfra.
Hamilton var min rådgiver og jeg har…
Hamilton var min rådgiver og jeg har virkelig været glad for samarbejdet med dem.
Højt service niveau
Højt service niveau og nem at komme i kontakt med.
Bruger gerne den tid der skal til for at man forstår det hele med arbejdsgang og systemer
Professionel og nærværende rådgivning i…
Professionel og nærværende rådgivning i en erstatningssag, der varede ca. 4 år. Jeg var i trygge hænder og fik kyndig vejledning i at træffe de bedste beslutninger. Bedste anbefalinger herfra.
Super de kan deres arbejde