Falkecenter Samsø ApS Reviews 60

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har netop kørt fra en mega fed oplevelse hos Falkecentee Samsø 🦅. Vi var opslugte og nød både selve forevisningen af de forskellige fugle og så ørnesus bagefter. Stor anbefaling herfra.

Rated 5 out of 5 stars

En kæmpe oplevelse med meget engagerede og dedikerede dyrepassere og ejer! De er dygtige til at formidle og man er ikke i tvivl om deres kærlighed til deres fugle! Vi havde ud over den almindelige... See more

1. Zoo

Written by the company

Hos Falkecenter Samsø inviteres du ind i et univers, der fanger alle uanset alder og køn. I sæsonen er der et fast program for hver uge med planlagte forevisninger på Samsø fra påske til efterårsferien. Vi ses på Samsø til en uforglemmelig oplevelse. Herudover tilbyder vi Falkonerskole, Ørneus, Falkoner for en dag og Teambuilding.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Når ro giver styrke - teambuilding med rovfugle

Vi var 30 medarbejdere, der deltog i tre interessante timer på Falkecenter Samsø – og tiden fløj bogstaveligt talt afsted.

Louise har en enestående evne til at skabe nærhed og fortælle i et sprog, der fanger alle. Man ved ikke helt, hvad man går ind til, men vi gik alle derfra med en femstjernet følelse. Vi lærte om vindens opdrift, naturens sammenhænge, fuglenes adfærd og fantastiske flyve-evner. Vi fandt modet til at tage imod en rovfugl med stort vingefang og skarpe kløer – for derefter at sende den afsted igen.

Oplevelsen brød vores personlige grænser og styrkede samarbejdet i gruppen. Vi mærkede opbakning fra kolleger, trænede evnen til at være rolige og tilstedeværende, og oplevede hvordan fællesskab, tillid og fokus kunne bringe os tættere sammen.

En helt fantastisk team-building hvor alle kan være med og gå opløftet derfra. Louise og Emil, sammen med Josefine, guidede os trygt, kærligt og med stor entusiasme gennem hele forløbet. Deres passion for fuglene smittede, og vi følte os i de bedste hænder hele vejen igennem.
De største anbefalinger herfra - vinger løfter samarbejdet.

September 19, 2025

Formidable formidlere

Formidable formidlere, underholdning i topklasse og nu rigere på viden om både rovfugle og ugler.
HVIS du skulle nyde Samsø en dag, så er det absolut et anbefalelsesværdigt udflugtsmål.

September 27, 2025

En kæmpe oplevelse!!!

En kæmpe oplevelse med meget engagerede og dedikerede dyrepassere og ejer!
Vi havde ud over den almindelige forevisning booket "Falkoner for en dag", og det var en oplevelse for livet!
Så en kæmpe anbefaling herfra.

September 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Falkecenter Samsø en helt unik oplevelse!

Falkecenter Samsø leverer en helt unik oplevelse hver gang! Emil og Anders gjorde showet både sjovt og lærerigt, og fuglene var fantastiske at opleve på tæt hold. Det var særligt magisk at få lov at flyve med Paco igen – og Louise var med under oplevelsen, hvilket gjorde det endnu mere særligt. Man kan virkelig mærke, at hun brænder for fuglene og stedet.
Kan varmt anbefales til både børn og voksne.

September 13, 2025

10 stjernet oplevelse

Det var en stor oplevelse at besøge Falkecenter Samsø. Centeret fremstår rigtigt pænt, indbydende og velholdt og samtidigt hyggeligt.
Vi oplevede et rigtigt flot show under kyndig vejledning af Anders og Emil, begge var veltalende, imødekommende, grundige og professionelle - og så strålede deres kærlighed til fuglene langt ud af dem. Alt det blandet sammen med en god portion humor, gjordet oplevelsen unik og kanon.
Havde vi kunnet give 10 ⭐️ havde Falkecenter helt klart fået det. KÆMPE oplevelse og meget stor ros til jer.

August 30, 2025

Super oplevelse.🦅🦉

Sikke en super god oplevelse, virkelig imponerende opvisning, og utrolig dygtig og behagelig personale der er super gode til at fortælle om de forskellige fugle. Kæmpe anbefaling her fra.

August 21, 2025

Fede fugle!

Gode informationer med seje fugle. Medarbejdere var i top stand og adapterede til folks behov. Fantastisk oplevelse, 10/10 ville anbefale! (hvis du ikke er bange for fugle)

August 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

I er virkelig dygtige til at formidle…

I er virkelig dygtige til at formidle og man mærker tydelig jeres respekt og kærlighed til dyrene. Vi fik et fantastisk show og rigtig god viden. Min mand sluttede med ørnesus med Paco. Sikke en fantastisk oplevelse. Han er ikke landet endnu, altså min mand. Helt høj. Det var også en kæmpe oplevelse for mig at se , høre og tage billeder. Tak for jeres professionelle og serviceminded måde at være på . Vi kommer igen.

May 27, 2025

Bedste oplevelse nogensinde 💖💖💖💖💖

Waauuuuu for en oplevelse 💖 har sjældent mødt nogen der har sådan en passion for deres arbejde med fugle. Et KANON sjov med deres Falke og Ugler. Vi fik rigtig meget at vide om deres job, hvordan deres fugle 🦅 har det og bliver rørt. Mange sjove historier om deres arbejde med fuglene. Og hvilken afslutning sammen med Louise Vedel og Anders B Mikkelsen og deres 21årige Falk, min kone og jeg fik hver lov til at modtage falken på vores arm 11 gange, måske lidt flere end beregnet, det gjorde ikke noget💖🦅💖 held og lykke til jer fremover, og endnu en gang tak 💖💖💖💖💖 Mange kram Jane og Jonny 🥰🥰havde sgu tårer i øjnene da jeg gik derfra. Glædestårer 🥰🦅🥰

May 20, 2025

Tiden stod stille ...

Tiden stod stille for mig et kort øjeblik med den store havørn Paco, som sad på min handske. Jeg deltog med kolleger i et team-event på falkecenteret. Det var virkelig vel tilrettelagt af det dygtige, dedikerede team - og en hyggelig måde at være sammen med kolleger og dele en flot oplevelse. Alt godt her. - men den unikke oplevelse med den store fugl var virkelig unik og rørte mig dybt.

May 16, 2025

Utrolig oplevelse

Utrolig oplevelse, fantastiske og engagerede fugle entusiaster. God humor og fakta igennem hele showet. Vild oplevelse også at få fuglene helt tæt på sig. 10 ud 10!!

October 15, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fløj med Alaska den Amerikanske Bald…

Fløj med Alaska den Amerikanske Bald Eagle
en fantastisk oplevelse.
Super passsionerede og MEGET venligt personale
en oplevelse ud over det sædvanlige
et yderst professionelt show hvor man er helt tæt på fuglene og hvor man får virkeligt meget fortalt om dem

October 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

En helt igennem fantastisk oplevelse

På trods af halvårligt vejr havde vi en fantasisk oplevelse. Jeg fik opfyldt min drøm om at holde den hvidhovede ørn. En majestætisk og imponerende fugl. Også en mega smuk hornugle. Følte at den nærmest kiggede direkte ind i ens sjæl. Et mega prægtigt dyr. En STOR tak til jer begge fordi I tog hånd om en kørestolsbruger der fik udlevet sine drømme. Vi kommer gerne igen næste gang vi besøger Samsø

September 24, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Helt sikkert et besøg værd

En rigtig god og spændende oplevelse i smukke omgivelser.
Man er ikke i tvivl om, at Trine og Anders brænder for fuglene, er meget professionelle og autentiske.
Helt sikkert et besøg værd!

August 24, 2024

Take a closer look