Hurtig levering er meget tilfreds
Hurtigt levering og rigtig godt pakke ind er meget tilfreds 🙂

Reply from Family Evolution
Om Family Evolution Family Evolution er en dansk virksomhed med fokus på Pokémon TCG, samlekort og fællesskaber. Vi arbejder både online via vores webshop og offline gennem fysiske aktiviteter og sociale initiativer – med et stærkt ønske om at skabe inkluderende fællesskaber for alle. En af vores kernepassioner er at hjælpe unge og voksne med diagnoser med at komme i gang med jobprocessen og tage de første skridt ind på arbejdsmarkedet. I vores virksomhed i Køge skaber vi trygge rammer, støtte og meningsfulde opgaver, der hjælper mennesker med at udvikle sig, lykkes og blive en del af et fællesskab, hvor der er plads til forskellighed. Vi skaber fællesskaber for forældre med deres børn, samlere og spillere i alle aldre og arbejder løbende på at udvikle aktiviteter som brætspilscafé, casual play-aftener og børnefødselsdage, som snart vil kunne bookes via vores hjemmeside. I vores webshop tilbyder vi et bredt udvalg af Pokémon TCG-produkter og samleprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi lægger stor vægt på hurtig levering, forsvarlig indpakning og personlig kundeservice, så alle ordrer ankommer sikkert og velpakket. Family Evolution er bygget på passion, rummelighed, gennemsigtighed og tillid. Vores mission er ikke kun at sælge produkter – men at skabe fællesskaber, muligheder og positive oplevelser, som alle kan være en del af.
Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Hurtigt levering og rigtig godt pakke ind er meget tilfreds 🙂

Reply from Family Evolution
alt var som det skulle være. godt pakket og lyn hurtig levering
Det er ikke sidste gang jeg køber fra jer

Reply from Family Evolution
Alt var bare som det skulle være
Kommer 100% til at købe mere der fra:)

Reply from Family Evolution
Gode produkter og forsigtigt pakket så alt kommer sikkert frem. Hurtig levering :)

Reply from Family Evolution
Super hurtig levering. Kan varmt anbefales!

Reply from Family Evolution
Virkelig en dejlig og overskuelig hjemmeside at handle på 😍 Priserne er fair og mine ordre er altid blevet sendt hurtigt! 🤍 Kan varmt anbefale at handle hos Family Evolution 🥰

Reply from Family Evolution
Virkelig god og hurtig service hos Family Evolution!
Jeg har handlet der flere gange nu uden nogen form for problemer.
Priserne er rigtig gode, men det bedste er, at varerne altid kommer hurtigt og er pakket forsvarligt.
Kan varmt anbefales!

Reply from Family Evolution
Stort udvalg, hurtig levering og bedre priser end konkurrenterne. Hele shoppen føles gennemført og lækker, og produkterne ankommer altid i perfekt stand. Kan kun anbefales! 😊

Reply from Family Evolution
Super fin oplevelse med min første bestilling fra Family Evolution!
Fine priser, rigtig god indpakning af tingene og samt meget hurtig levering - bestilte helt oppe fra det mørke nordjydeland og der gik kun en dag!
Kan varmt anbefales :)