Company details
Written by the company
Velkommen til F.A.T. Varme og Velvære – din professionelle klinik for dybdegående kropsbehandling, smertelindring og kosmetisk pleje i Holstebro. Klinikken er beliggende i de rolige og professionelle rammer i Nupark 51, hvor vi tilbyder skræddersyede behandlinger med fokus på både fysisk lindring og indre velvære. Vores absolutte specialitet og faste fundament er kombinationen af avanceret teknologi og naturprodukter. Vi benytter den innovative Legenda 448 kHz radiofrekvensmaskine (Tecar-teknologi), som via en behagelig, mild dybdevarme arbejder helt nede på celleniveau. For at skabe den ultimative synergi integrerer vi professionel CBD-creme i alle vores behandlinger. Varmen fra frekvensbehandlingen åbner hudens porer og øger blodcirkulationen markant, hvilket gør, at de beroligende og lindrende cannabinoider fra CBD-olien optages dybere og hurtigere i kroppens væv. Hos F.A.T Varme og Velvære har vi delt vores ekspertise op i to primære områder, så du nemt kan finde den hjælp, du søger. Smertelindring & Muskelafspænding: Effektiv hjælp til dig, der døjer med ømme muskler, stivhed, ryg- og nakkegener eller hverdagsstress og indre uro. Behandlingen blødgør bindevæv og spændinger markant hurtigere og mere skånsomt end traditionel massage. Kosmetisk pleje & Figuroptimering: Målrettet regenerering af huden samt reduktion af genstridige fedtdepoter og appelsinhud. Den dybe cellevarme stimulerer hudens naturlige kollagen, opstrammer slap hud og efterlader dig med en sund, strålende glød. Vi vægter tryghed, gennemskuelighed og tårnhøj kvalitet over alt andet. Uanset om du søger effektiv smertelindring eller ren selvforkælelse, tilpasser vi altid sessionen til netop din krop og dine behov. Der er fuld handicapvenlig adgang til klinikken og gratis parkering lige ved døren. - Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe din krop tilbage i balance
Nupark 51, Holstebro, Holstebro, Denmark
- info@fat-velvaere.dk
- fat-velvaere.dk
No reviews
This company hasn’t received any reviews yet.