Fatbikeflex Reviews 10

2.9

Company details

1. Bicycle Store

Written by the company

FatbikeFlex – jouw specialist in fatbikes en e-mobility FatbikeFlex is dé specialist op het gebied van fatbikes, elektrische steps, vouwfietsen en bijbehorende accessoires. Vanuit onze winkel in Winsum (Friesland) en via onze webshop bedienen wij klanten in heel Nederland, België en Duitsland. Wij combineren een passie voor e-mobility met persoonlijke service en betrouwbaarheid. Bij FatbikeFlex vind je populaire merken zoals Ouxi, Engwe en Qm Wheel V20, maar ook een breed assortiment onderdelen en accessoires. Al onze fatbikes worden geleverd met 12 maanden garantie en wij hebben vrijwel alle onderdelen standaard op voorraad. Bestellen kan eenvoudig via onze website, telefonisch of via WhatsApp – waarbij WhatsApp de snelste manier is voor contact. Ook ben je altijd welkom om onderdelen of accessoires direct in de winkel op te halen. Een groot voordeel van FatbikeFlex is dat wij onze fatbikes met eigen koeriers door heel Nederland, België en Duitsland leveren. Bij aflevering nemen wij de tijd om alles persoonlijk uit te leggen, zodat je direct zorgeloos op pad kunt. Daarnaast beschikt onze winkel over een professionele werkplaats met elektrische takels, waar je terecht kunt voor onderhoud, reparaties en upgrades. Wij denken mee, geven eerlijk advies en zorgen dat jouw e-mobility product in topconditie blijft. Kies voor FatbikeFlex en ervaar de vrijheid van elektrisch rijden met de zekerheid van service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Als je fatebike koopt zijn ze super…

Als je fatebike koopt zijn ze super vriendelijk en netjes. Maar als er een probleem is valt het niet binnen de garantie en zijn ze alles behalve vriendelijk om het netjes op te lossen en krijg je nog een dikke rekening helaas.
Al met al een hele dure koop geweest en uit eindelijk zit je met een kapotte fatebike.

May 6, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Wees gewaarschuwd zeer slechte aftersale

Wees gewaarschuwd zeer slechte aftersales!!!!!!!!!
Zij hadden de Ouxi GT2000 op voorraad als enige in Friesland Wow!!!. Vriendelijk jongeman goed geholpen. Eenmaal thuis werd er uiteraard gefietst maar al gauw kwam mijn zoon terug met rammelende moeren en eentje die bij het spatbord er al onderweg uit getrild was. Ik heb toen voor zover eea na gekeken en er zaten meerdere moeren en bouten los. 1e paasdag werd zijn fiets omgeduwd door een derde en het schermpje was stuk en topje van de lichtschakelaar was eraf gevlogen en niet meer te vinden. Terug naar Fatbikeflex die kon een schermpje leveren en lichtschakelaar voor 125,- inclusief montage. Helaas paste de gt2000 niet op de twinnyload en ook niet in de auto. Oplossing wij zouden de onderdelen ophalen, alleen de originele lichtschakelaar moest besteld worden, oke pech wij wachten wel en gingen met de display naar huis enigzins gehinderd door een penetrante wietlucht in de winkel/werkplaats ook had hij geen originele schroeven voor het spatbord. Bij de montage bleek het de verkeerde display te zijn. Woensdag 8 april het goede display opgehaald lichtschakelaar nog niet binnen ook niet de slothouder die ik daar voor dik € 80 euro gekocht had ongezien in de tas gedaan door de fatbikeflex en bij het eruit halen ontdekte dat er geen houder bij zat. Vandaag ontdekt dat de remmen geen olie meer hebben en de slangetjes los op de remklauwen zitten, hoe dan!!!! Hij heeft hem nog maar anderhalve week en is maar voor 50% bij mij!! Maar de klapper komt nog nu mag ik nog een keer extra gaan betalen voor de lichtswitch. Doe de rekensom 125,- voor beide items display en lichtswitch inclusief montage 90 zonder montage. Nee mensen niet kopen bij deze ondernemer die alleen voor het geld gaat.

PS fatbikes worden er wel degelijk zelf in elkaar gezet door de eigenaar maar helaas niet goed getuigen mijn ervaringen met deze jonge ondernemer die kennelijk nog een hoop moet leren

April 13, 2026

Fatbikeflex niet kopen!!!!

April 13, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb zelden zó’n slechte ervaring…

Ik heb zelden zó’n slechte ervaring gehad als bij deze winkel. Je denkt een mooie fatbike te kopen, nieuw uit de doos, klaar om meteen te kunnen rijden… maar wat je krijgt lijkt meer op een mislukte bouwpakket-fiets dan op een degelijke nieuwe e-bike. Bij het uitpakken kwamen we er al snel achter dat bepaalde onderdelen gewoon kapot of niet in orde waren. Dingen die niet “per ongeluk een beetje verbogen” zijn, maar echt gewoon beschadigd of slecht gemonteerd. Voor het geld dat je betaalt, verwacht je een nette, complete fiets – geen half wrak waar je zelf maar achteraf van alles aan moet laten maken.

En dan begint de échte ellende als je contact zoekt over de problemen. Je denkt: dit is duidelijk garantie, ze gaan dit netjes oplossen. Vergeet het maar. De houding is ongeveer: “Ja, we kunnen er wel onderdelen op zetten en/of vervangen, maar u moet de fiets wél zelf brengen.” Dus eerst leveren ze een fiets met kapotte of niet-kloppende onderdelen, en daarna mag je zélf maar zien hoe je dat ding daar krijgt. Ophalen? Ho maar. Geen servicebus, geen oplossing, geen meedenken. Alles wordt bij jou als klant neergelegd, terwijl de fout gewoon bij hen vandaan komt.

Alsof dat nog niet genoeg is, komt er nog een smerige nasmaak bij: je krijgt doodleuk te horen dat je nog een rekje voorop de fiets kunt kopen, want “dat zit er niet bij”. Met andere woorden: ze proberen je nóg extra geld afhandig te maken bovenop de ellende die er al is. En dan… tot onze verbazing: dat rekje zat gewoon in de doos. Dus niet alleen slechte service, maar ook nog eens proberen iets te verkopen wat je in feite al hebt en al gewoon geleverd is. Het voelt oprecht als misleiding.

Het hele klantcontact is een grote koude douche. Geen enkel gevoel van verantwoordelijkheid, geen oprechte excuses, geen enkel teken van: “We pakken dit serieus op en lossen het voor u op.” Alles voelt afstandelijk en onpersoonlijk. En dan komt het meest trieste punt: de antwoorden die je terugkrijgt lijken gewoon compleet door ChatGPT geschreven. Standaardzinnen, gekopieerd en geplakt, nul emotie, nul betrokkenheid. Je hebt het gevoel dat je tegen een robot aan het praten bent in plaats van met een mens die jouw probleem serieus neemt.

Je krijgt zulke gelikte, generieke teksten terug dat je bijna woord voor woord kunt aanwijzen: ja hoor, dit is gewoon AI-tekst. Geen echte reactie op jouw concrete situatie, geen maatwerk, geen empathie. Alleen maar standaardformuliertjes, waarschijnlijk met één druk op de knop gegenereerd. Echt wáárdeloos. Als je al boos bent omdat je fiets stuk is, dan word je hier alleen maar nog gefrustreerder van. Je voelt je totaal niet gehoord, alleen maar afgescheept.

Het eindresultaat: je zit met een fatbike die niet in orde is, je mag zelf opdraaien voor het gedoe, je moet zelf met de fiets gaan slepen, je krijgt nog een extra rekje aangesmeerd dat gewoon in de doos blijkt te zitten, en alle “service” die je daarna krijgt, komt over als gevoelloze, door AI geschreven tekst zonder ook maar een spoortje menselijkheid.

Kortom: één keer maar NOOIT meer. Als je zin hebt in kapotte onderdelen, misleiding over wat er wel en niet bij de fiets zit, zelf alles regelen en betalen, en daarbovenop ook nog eens emotieloze, door ChatGPT-achtige antwoorden terugkrijgen, dan moet je hier vooral je fatbike bestellen. Verwacht je eerlijkheid, echte service, menselijke communicatie en een bedrijf dat verantwoordelijkheid neemt? Dan raad ik je ten zeerste aan om deze zaak met een enorme boog te mijden. 0 sterren als het kon.

August 12, 2025

Top service bij onderhoudsbeurt

Ik had mijn fatbike een tijdje in gebruik en besloot hem voor een onderhoudsbeurt naar FatbikeFlex te brengen. Alles werd duidelijk uitgelegd, er werd echt meegedacht en ik kreeg zelfs wat tips om mijn fiets beter te onderhouden.

Na de beurt reed de fatbike weer als nieuw — remmen perfect afgesteld, motor reageert soepeler en geen kraakje meer te horen. Wat ik vooral waardeerde was de eerlijke communicatie: geen onnodige kosten, gewoon wat nodig was werd netjes gedaan.

Je merkt dat ze hier echt verstand van zaken hebben én trots zijn op hun werk. Ik breng mijn fatbike voortaan alleen nog hierheen voor onderhoud!

November 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een slechte ervaring met…

Ik heb een slechte ervaring met Fatbikeflex ik heb nieuwe remmen gekocht voor de fatbike van onze dochter na thuis komt heb ik de remmen vervangen en bleek dat er een half remblokje er in zat aantal keer bericht gedaan en uiteindelijk kreeg ik 2 opties nieuwe bestelling of langs komen en dan werd het gemaakt maar moest ik wel het uurtarief betalen. Ik heb iets gekocht wat ondeugdelijk is en ik vind dat je daar je van verantwoordelijkheid voor moet nemen om vroeg om een nieuw setje remblokjes en dan was de kous er mee afgedaan maar meneer wou dat ik er voor ging betalen ik vind dit echt een slechte service .maar goed meneer heeft zijn centjes binnen dat is het belangrijkste blijkbaar. Gr Martijn.

October 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Echt een vriendelijk bedrijf!

Zeer fijne en snelle service! Nog steeds blij met de aankopen die ik bij jullie gedaan heb en vond dat zeker een reviewtje waard! Zeker nadat jullie ook nog GRATIS naar mijn dochter zijn gereden om de 2 mooie roze mini fatbikes te brengen! Ik hoop dat jullie nog meer gaan groeien en dezelfde service blijven behouden!! Mvg Dustin de Ruiter

March 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb onlangs een Q8 fatbike gekocht…

Ik heb onlangs een Q8 fatbike gekocht bij FatbikeFlex en ben superblij met mijn aankoop! 🚲 De fatbike rijdt heerlijk en brengt me veilig naar werk. Ook de service van FatbikeFlex was top – vriendelijk, snel en meedenkend. Alles werd netjes uitgelegd en de levering verliep probleemloos. Echt een aanrader voor iedereen die een fatbike zoekt!

September 19, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look