Ik heb zelden zó’n slechte ervaring…
Ik heb zelden zó’n slechte ervaring gehad als bij deze winkel. Je denkt een mooie fatbike te kopen, nieuw uit de doos, klaar om meteen te kunnen rijden… maar wat je krijgt lijkt meer op een mislukte bouwpakket-fiets dan op een degelijke nieuwe e-bike. Bij het uitpakken kwamen we er al snel achter dat bepaalde onderdelen gewoon kapot of niet in orde waren. Dingen die niet “per ongeluk een beetje verbogen” zijn, maar echt gewoon beschadigd of slecht gemonteerd. Voor het geld dat je betaalt, verwacht je een nette, complete fiets – geen half wrak waar je zelf maar achteraf van alles aan moet laten maken.
En dan begint de échte ellende als je contact zoekt over de problemen. Je denkt: dit is duidelijk garantie, ze gaan dit netjes oplossen. Vergeet het maar. De houding is ongeveer: “Ja, we kunnen er wel onderdelen op zetten en/of vervangen, maar u moet de fiets wél zelf brengen.” Dus eerst leveren ze een fiets met kapotte of niet-kloppende onderdelen, en daarna mag je zélf maar zien hoe je dat ding daar krijgt. Ophalen? Ho maar. Geen servicebus, geen oplossing, geen meedenken. Alles wordt bij jou als klant neergelegd, terwijl de fout gewoon bij hen vandaan komt.
Alsof dat nog niet genoeg is, komt er nog een smerige nasmaak bij: je krijgt doodleuk te horen dat je nog een rekje voorop de fiets kunt kopen, want “dat zit er niet bij”. Met andere woorden: ze proberen je nóg extra geld afhandig te maken bovenop de ellende die er al is. En dan… tot onze verbazing: dat rekje zat gewoon in de doos. Dus niet alleen slechte service, maar ook nog eens proberen iets te verkopen wat je in feite al hebt en al gewoon geleverd is. Het voelt oprecht als misleiding.
Het hele klantcontact is een grote koude douche. Geen enkel gevoel van verantwoordelijkheid, geen oprechte excuses, geen enkel teken van: “We pakken dit serieus op en lossen het voor u op.” Alles voelt afstandelijk en onpersoonlijk. En dan komt het meest trieste punt: de antwoorden die je terugkrijgt lijken gewoon compleet door ChatGPT geschreven. Standaardzinnen, gekopieerd en geplakt, nul emotie, nul betrokkenheid. Je hebt het gevoel dat je tegen een robot aan het praten bent in plaats van met een mens die jouw probleem serieus neemt.
Je krijgt zulke gelikte, generieke teksten terug dat je bijna woord voor woord kunt aanwijzen: ja hoor, dit is gewoon AI-tekst. Geen echte reactie op jouw concrete situatie, geen maatwerk, geen empathie. Alleen maar standaardformuliertjes, waarschijnlijk met één druk op de knop gegenereerd. Echt wáárdeloos. Als je al boos bent omdat je fiets stuk is, dan word je hier alleen maar nog gefrustreerder van. Je voelt je totaal niet gehoord, alleen maar afgescheept.
Het eindresultaat: je zit met een fatbike die niet in orde is, je mag zelf opdraaien voor het gedoe, je moet zelf met de fiets gaan slepen, je krijgt nog een extra rekje aangesmeerd dat gewoon in de doos blijkt te zitten, en alle “service” die je daarna krijgt, komt over als gevoelloze, door AI geschreven tekst zonder ook maar een spoortje menselijkheid.
Kortom: één keer maar NOOIT meer. Als je zin hebt in kapotte onderdelen, misleiding over wat er wel en niet bij de fiets zit, zelf alles regelen en betalen, en daarbovenop ook nog eens emotieloze, door ChatGPT-achtige antwoorden terugkrijgen, dan moet je hier vooral je fatbike bestellen. Verwacht je eerlijkheid, echte service, menselijke communicatie en een bedrijf dat verantwoordelijkheid neemt? Dan raad ik je ten zeerste aan om deze zaak met een enorme boog te mijden. 0 sterren als het kon.
August 12, 2025
Unprompted review