Felicia's Accessoires Reviews 16

Company details

1. Children's Clothing Store
  2. Jewelry Equipment Supplier

Written by the company

Kleine, maar leuke webshop met superleuke aanbiedingen en artikelen. Verzending nog dezelfde dag indien voor 17.00 uur besteld. Uitstekende klantenservice die altijd goed bereikbaar is en altijd antwoord! Contact is mogelijk per mail, telefonisch, Messenger of Whatsapp. Wij verkopen sieraden zoals kettingen en oorbellen (ook zilver), tassen, Happy Socks, mondkapjes, portemonnees, kinderkleding van oa Noppies, haar-accessoires enz .

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Sjaal besteld

Sjaal besteld, snelle reactie en verzending. Kortom: heel blij mee!

August 10, 2023

Reply from Felicia's Accessoires

Dank je wel voor de mooie review.

Gr
^Felicia

Rated 1 out of 5 stars

Collega onterecht op internet zwart maken.

Felicia wou voor wederverkoop kleertjes(via Facebook) kopen bij kiddieswereld punt nl

Toen ik haar netjes vermelde dat ik mijn kleertjes nu goedkoop aan mijn eigen klanten wil verkopen en niet voor de wederverkoop aanbied was ze nogal boos.

Omdat ze een hele tijd geleden wel een pakket heeft gekocht bij mij en dat het nu niet kon.

Ik heb opheffingsuitverkoop en bied het nu goedkoop aan aan mijn (vaste) klanten en niet aan iemand die het voor wederverkoop wil kopen. ( om eraan te verdienen)

Haar reactie was een negatief bericht op haar facebook pagina neer te zetten dat niemand meer bij mij moet gaan kopen.

Vind het niet zo netjes.

IK HEB NIET EEN TOEZEGGING GEDAAN.DAT ZE TEN ALLE TIJDEN EEN PARTIJ KAN KOPEN..

Dan had ze ook een mail/ bericht kunnen sturen.

DAARBIJ ZEG IK NIET DAT JE NIET IETS HIER MOET KOPEN.

DAT DOET Felicia WEL

Daar zal ik me ook niet tot verlagen dat is ieders eigen keus waar je wat wilt kopen.

May 5, 2023

Beste,

Jammer dat je de zaken wat anders voorstelt dan dat ze zijn gegaan. Je had een toezegging gedaan die je nu ontkent. Het was jouw keuze om ons een negatieve review te geven hier. Daar kun je dan een reactie op verwachten.

Update: inmiddels al drie of vier keer je review wijzigen komt niet echt geloofwaardig over. Wij laten het hierbij

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden met deze site

Haarbanden besteld … supersnel geleverd zelfs met de kersttijd …leuke banden super blij mee .. klein presentje erbij .. gewoon heel attent !
Zeer tevreden!!
Ik zou zeggen bestellen maar bij Felicia’s Assescoires..

December 21, 2022

Reply from Felicia's Accessoires

Dank je wel voor de mooie beoordeling! ^Felicia

Rated 5 out of 5 stars

Tevreden met de bestelling!

Tevreden met de bestelling!
Ook erg leuk verstuurd met een klein presentje erbij!
Zal hier zeker weer wat bestellen!

December 21, 2022

Reply from Felicia's Accessoires

Dank je wel voor de mooie beoordeling. ^Felicia

Rated 5 out of 5 stars

Leuke site en snel binnen!

Leuke site en snel bezorgd, Top!

December 18, 2022

Dank je wel voor je mooie beoordeling. Gr Felicia

Happy socks happy shop

Bij Felicias webshop heb ik al twee keer super leuke Happy socks gekocht voor de kids, ze was attent en behulpzaam via berichtjes en de producten werden snel verzonden. Een aanrader!

February 8, 2022

Reply from Felicia's Accessoires

Dank je wel voor je mooie review! Felicia

Goud!

Super fijn contact gehad, snelle service en een eerlijke aanbevelende mening. Tot de volgende keer 🥳

January 30, 2022

Hoi Lindsay, dank je voor je leuke review. Dat horen we graag. Groetjes Felicia

Klantvriendelijk en attent

Via de mail leuk contact. Ik ging voor de leuke happy socks en was er eentje vergeten te bestellen. Felicia was zo attent om te vragen of ik hem niet vergeten was. Dankzij deze hint heb ik mijn favoriete ijsberen sokken! En…. Binnen 2 dagen in de brievenbus. Helemaal super! Ga zo gelijk weer even kijken of er iets nieuws op de site staat.. top service

December 21, 2021

Hoi Mariska,

Dank je voor je mooie review. Wij zijn blij je goed te hebben kunnen helpen. Fijne dagen alvast!

Groetjes
Felicia

Rated 5 out of 5 stars

Mooie spulletjes voor een leuke prijs

Mooie spulletjes voor een leuke prijs, snelle levering en service met vriendelijke eigenaresse

November 30, 2021

Reply from Felicia's Accessoires

Dank je wel voor je lieve berichtje ^Felicia

Rated 5 out of 5 stars

Wat een aardige vrouw achter deze…

Wat een aardige vrouw achter deze webshop. Het inpakken als kadootje was geen enkel probleem en zag er feestelijk uit! En supersnel ontvangen.

November 30, 2021

Reply from Felicia's Accessoires

Dank je wel voor je leuke reactie ^Felicia

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look