Festgården Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Festgården. Et utroligt højt service niveau samt en tryghed hele vejen. Jeg havde talt forkert i service og ringede med det samme og fik straks pakket det antal j... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bryllup i haven. Overordentlig gode produkter og rene. Servicen helt upåklagelig og priser som holder! Telt, lysekroner, borde og stole samt alt hvad der behøves af bestik, duge, kander,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi benyttede os af Festgården til vores rejsegilde, da vi havde lyst til at gøre lidt ekstra ud af det. Festgården leverede en pølsebar, en softicemaskine, en slushicemaskine og en masse tilbehør.... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi har for 2. Gang benyttet os af Festgården i forbindelse med konfirmation. Begge gange har været 100% upåklageligt. Meget fin service og hjælpsomhed hele vejen. Nemt at bestille online, men rart... See more

Company replied

1. Events & Entertainment

Written by the company

Hos Festgården sørger vi for, at du får den perfekte fest. Vi har således alt i festudlejning, der passer til enhver anledning. Vi har blandt andet et stort udvalg af festtelte i forskellige varianter og størrelser. Så skal du holde bryllup, fødselsdag, konfirmation eller andet, så sætter vi teltet op, hvor det passer dig. Du kan ligeledes leje både borde, stole og service, så du kan byde dine gæster på et smukt og veldækket bord med plads til alle. Skal festen have et ekstra krydderi? Så kan du gå på opdagelse i vores univers af festlige forlystelser. Var det noget med en hoppeborg eller popcornsmaskine til børnefødselsdagen? Eller en rodeotyr til den runde fødselsdag? Du finder det hele hos Festgården. Hos Festgården har vi alt til festen - undtagen gæsten.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Den bedste serviceudlejer

Vil hermed gerne give Festgården de bedste anbefalinger. Har for nyligt bestilt porcelæn, service, og borde og stole. Og sikke da en kvalitet de holder på Festgården. Alt servicen kommer i praktisk emballage, som er nem at håndtere og alt skinner virkelig dejligt rent og i den allerbedste kvalitet. Må også lige rose personalet, der virkelig er en god sparringspartner og kommer med gode råd og vejledning, så vi virkelig følte os godt vejledt. Så skal man holde fest er Festgården umulig at komme udenom.

October 25, 2017

Kære kunde,
Tusind tak for den flotte anmeldelse - den er vi meget glade for.

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Både til stort og småt :-)

Festgården leverede og afhentede alle tingene - det var så nemt.
Servicen var helt i top. Flinke og rare mennesker, som altid står klar til at tage imod ens bestilling. Vi ved helt sikkert godt, hvem vi skal benytte næste gang, vi skal holde noget - både stort og småt :-)
Festgården får mine varmeste anbefalinger!

October 25, 2017

Hej Simone,
Tusind tak for den flotte anmeldelse - den er vi meget glade for.

Rated 5 out of 5 stars

Super opelvelse fra start til slut og …

Super opelvelse fra start til slut og god sparring med Gitte, Allan og deres bagland / team ift. levering af telt, borde, stole samt belysning ifm. vores seneste års vejfester i grundejerforeningen. Telt er i super lækker kvalitet og meget indbydende - alt leveres og opstilles som aftalt i rette tid, og der har aldrig været nogen problemer med at det bestilte eller leverede ikke levede op til det forventrede eller lovede. Jeg kan kun give min varmeste anbefalinger!

August 22, 2017

Hej Søren,
Tusind tak for din flotte anmeldelse - den er vi meget glade for.

Take a closer look