FESTIVALSHOP NV Reviews

4. Fireworks Store
  5. Hat Shop
  6. Wig Shop

Written by the company

Festivalshop is één van de grootste feestwinkels van Vlaanderen! Verkoop Partyoutfits, carnavalskleding, Feestartikelen, ballonnen, feestdecoratie en Vuurwerk, méér dan 10.000 arikelen in voorraad. Openingsuren: Elke dag van: 10u tot 18u Dinsdag en zondag zijn we gesloten. Festivalshop bestaat reeds sinds 1992. Kostuums aanpassen is geen probleem bij ons, uiteraard kan u online bestellen. Alle artikelen op onze webshop zijn ook effectief bij ons in stock.

Contact info

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Topservice en eindeloze keuze

Geweldige winkel! We zijn uitstekend geholpen bij het uitzoeken van onze carnavalskleding. Ze hebben echt alles wat je je kunt bedenken en de hulp in de winkel is fantastisch. Als je goed voorbereid aan carnaval wilt beginnen, moet je hier zijn!

January 28, 2026
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Zeer oncommerciële attitude!

Zeer oncommerciële attitude!
Jaarlijks kopen we er de outfits voor de kids voor zowel Carnaval als Halloween, wat toch snel oploopt.
Dit maal had de echtgenote een foute inschatting gemaakt en 2 gezichtsmaskers gekocht die duidelijk niet pasten en waarvan er eentje zelfs een massamoordenaar uitbeeldt. Ik zou niet graag willen dat mijn zoon een steen naar het hoofd krijgt van een vluchteling die de zin van Carnaval niet begrijpt. Daarnaast hou ik niet van die chemische maskers, dus ik dacht, die doen we veiligheidshalve toch maar even terug.
Echter van terugnemen is geen sprake…‘staat op het kassaticket meneer’. Alhoewel het niet gedragen is en nog duidelijk met de verpakking aan, wordt het niet teruggenomen. Dat vind ik wel zeer jammer en weinig begripvol. Als ze in de winkel gepast worden, zijn ze in feite ook al gebruikt, dus dat argument (hygiëne) slaat in dit geval helemaal nergens op. Toon begrip en denk ff mee met de klant…
Jammer, maar ik zal voortaan wel gewoon online bestellen bij een van de NL shops. Daar wordt er helemaal geen gedoe van gemaakt.

February 24, 2025
FESTIVALSHOP NV logo

Reply from FESTIVALSHOP NV

Beste Christophe,
Bedankt voor uw feedback. We waarderen het dat u elk jaar bij ons langskomt voor Carnaval- en Halloweenoutfits en vinden het jammer dat dit voorval tot ontevredenheid heeft geleid.
We willen graag verduidelijken dat het gezichtsmasker in kwestie afgeprijsd was en, zoals vermeld op het kassaticket en in onze winkelvoorwaarden, afgeprijsde artikelen niet kunnen worden geretourneerd—dit is een standaardregel in vrijwel elke winkel. Onze collega heeft dit bij de verkoop ook duidelijk vermeld aan uw vrouw. Daarnaast kunnen maskers om hygiënische redenen nooit worden teruggenomen.
Wat betreft de keuze van het masker begrijpen we dat smaken en voorkeuren verschillen. Ons assortiment bevat een brede selectie aan kostuums en maskers, waaronder historische, politieke en fictieve figuren. De keuze van uw vrouw en zoon kunnen wij uiteraard niet beïnvloeden, en we willen benadrukken dat wij geen specifieke bedoelingen hebben met de producten die we aanbieden—het is aan de klant om een passende keuze te maken.
Wij hanteren, net als elke winkel, duidelijke voorwaarden, en het is spijtig dat we hierop worden afgerekend. We vinden het jammer dat dit misverstand ertoe leidt dat u overweegt om voortaan bij buitenlandse webshops te bestellen in plaats van bij een lokale handelaar. Wij blijven ons inzetten om een gevarieerd assortiment en goede service te bieden en staan uiteraard altijd klaar voor vragen of verdere toelichting.

Rated 5 out of 5 stars

Perfect!

Geweldige winkel met vriendelijk personeel. Alles valt te vinden in de Festivalshop van groot tot klein. Het personeel helpt je graag verder wanneer dat dit nodig is. 10/10 service!

April 18, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Slechte klantenservice en onvriendelijk…

Slechte klantenservice en onvriendelijk personeel.
Spijtig genoeg is de kwaliteit van hetzelfde niveau.
ANTWOORD:
Dit ging helemaal niet om een kleedje. Jammer dat jullie een “situatie” verzinnen om zo een terechte ervaring onder de mat te vegen.
Er is zelfs nooit iets gepast geweest in de winkel.
Jammer dat jullie geen feedback aanvaarden.

February 2, 2024
FESTIVALSHOP NV logo

Reply from FESTIVALSHOP NV

Beste Zara, We vinden het jammer om te lezen dat U Uw bezoek aan onze shop slecht ervaren hebt. We doen er alles aan om onze klanten met de beste zorgen te helpen. Ons personeel is hiervoor speciaal opgeleid. Dit meningsverschil gaat over een éénmalig voorval dat ons bekend is. Als we het goed voorhebben had u een kleedje gepast dat iets te klein was waardoor de naad scheurde, ondanks dat de medewerker U erop gewezen had dat dit kleedje niet ging passen. Achteraf was er discussie over de gescheurde naad en dat het kleedje al dan niet op voorhand gescheurd was. Al bij al hebben we dit in onze ogen correct opgelost en u het kleedje niet aangerekend. We hopen deze negatieve reactie hierbij uitelegd te hebben.

The Trustpilot Experience

Take a closer look