Company details
Written by the company
Festivz voor al uw feestartikelen. Ballonnen sets, Bride To Be setjes en veel meer!
Contact info
Televisieweg 43, 1322AJ, Almere, Netherlands
- 085-0600638
- info@festivz.com
- festivz.com
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ramadan stickers
Het was makkelijk te bestellen en het werd de volgende dag al bezorgd.
Je krijgt echt veel sticker vellen voor het prijs wat je betaald.
Echt hele mooie stickers!!!
10/10⭐️
Zeer tevreden met de geleverde artikelen! Ze zijn van topkwaliteit, mooi verpakt en zelfs met een handige instructie erbij. Ik raad ze ten zeerste aan!
Goed en snel geleverd
Snelle levering en zeer tevreden over…
Snelle levering en zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde product.
Top kwaliteit
Ik haal al een tijdje mijn versiering bij Festivz en ik ben heel erg tevreden! Wat een top service en alle spullen zijn van goede kwaliteit! Zeker een aanrader 👍🏻
Geweldig
Geweldige ballonnen besteld bij Festivz voor mijn huisfeestje! Uitstekende kwaliteit, snelle levering en levendige kleuren. Sterk aanbevolen!
Verjaardag zoon
Voor de verjaardag van mijn zoontje nog snel een mooie ballonnenset gekocht. Was erg snel in huis en zag er top uit! Zou hier zeker nog een keer bestellen.
Op tijd en snel gekomen
Ik had een spontaan feest voor het slagen van mij neef, ik bestelde de producten dinsdagmorgen en woensdagmiddag ontving ik ze, precies op tijd. Top.
Helemaal top!
Snelle verzending en top klantenservice! Had mijn bestelling binnen 1 dag al in huis zoals beloofd. Goede kwaliteit ballonnen!
top ervaring
Snelle zending, website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik, verder is er een hele ruime keuze uit het assortiment. Al met al top!
snelle levering
betrouwbare site met snelle levering, product kwam aan zoals beschreven.
Heel blij met onze aankopen
Heel blij met onze aankopen! Wij hadden het pakket met groene/gouden/confetti ballonnen en het zag er nog beter uit dan op de foto zelfs. Pakket kwam ook snel binnen en als enige ook gratis verzenden. Net weer besteld voor alweer het volgende feestje. Kan niet wachten tot de spulletjes binnen komen.
Uitstekende service
Ik ben superblij met de producten! Daarnaast ook een super service met een snelle levering!
The Trustpilot Experience