Kæmpe anbefaling af Fibus Kurser
Jeg kan virkelig kun give mine varmeste anbefalinger til Fibus. Jeg fandt ham efter min finansieringseksamen (dræber faget), hvor jeg var ret nervøs for, om jeg skulle op til reeksamen. Derfor kontaktede jeg Morten, og det endte med, at jeg kom på hans kursus. Jeg bestod heldigvis finansiering første gang, men den måned jeg læste op med hans kurser, gav mig virkelig meget mere end bare hjælp til eksamen. Jeg fik nogle virkelig gode Excel færdigheder, som jeg stadig bruger i dag, og jeg fik en meget bedre forståelse for faget generelt.
Det, der gør Morten helt særlig er, at man virkelig kan mærke, at han brænder for det, han laver. Han er sindssygt dygtig til sit stof og virkelig en haj i Excel, men det er næsten hans engagement der gør den største forskel. Man kan tydeligt mærke, at han oprigtigt gerne vil se sine elever lykkes og komme op. Han hepper på en, tager en seriøst og får en til at tro mere på sig selv, også når man selv er presset eller usikker.
Noget af det, jeg har sat allermest pris på, er også, at Morten altid har været klar til at hjælpe. Hvis jeg har skrevet privat eller ringet med en specifik problemstilling, har han altid taget sig tid. Det har både været hjælp til konkrete fag, men også råd om karriere, valg af kandidat og generelt hvad der giver mening fremadrettet. Det betyder virkelig meget at have en underviser, der ikke bare underviser, men faktisk også interesserer sig for, hvordan man klarer sig.
Morten hjalp mig også med supply reeksamen, som gjorde at jeg kom rigtig godt igennem den. På mit 4. semester var jeg også på hans kurser i makroøkonomi og eksternt regnskab, og der endte jeg med at få 12 i makro og 10 i eksternt regnskab. Jeg er slet ikke i tvivl om, at hans hjælp har haft en kæmpe betydning for de resultater.
Uden Morten havde det ikke gået lige så godt, og mine Excel færdigheder havde slet ikke været på samme niveau. Han formår at gøre svære ting meget mere overskuelige, og man føler sig virkelig løftet efter hans undervisning.
Jeg vil virkelig anbefale Fibus til alle HA studerende, der gerne vil blive stærkere fagligt, få mere selvtillid op til eksamen og samtidig lære nogle Excel færdigheder, man faktisk kan bruge fremadrettet. Man kan mærke, at han vil sine elever det bedste, og det gør hele forskellen.
June 25, 2026
Unprompted review