Super betjening, fik hurtig besked om forskellig indfarvning af garn før ordren blev sent, så jeg havde mulighed for at ændre ordren. Hurtig levering
Figosmor.dk
See what reviewers are saying
Company replied
Virkelig hurtig ekspedition efter jeg havde bestilt varer. Det var hurtigt fremme hos mig selvom jeg bor på Bornholm. Det eneste lille minus var/er at garnet har en lugt af kælder/fugt, men jeg satse... See more
Mit første køb, men bestemt ikke mit sidste. Gode produkter til billige penge. Hurtig og effektiv afvikling af ordre. Bruger gls til udbringning af pakker
Company replied
Information provided by various external sources
figosmor.dk din fortrukne garnbutik på nettet, til dig som elsker garn i god kvalitet til rimelige priser
Denmark
- shop@figosmor.dk
- figosmor.dk
People also looked at
Mit garn kom MEGET hurtigt
Mit garn kom MEGET hurtigt. Det er meget lækkert, og farven var som forventet. men jeg kunne ønske at I satte et navn på farven, på skærmen kan det være svært at se fx om garnet er brunt eller lilla.
Det er min første handel, men det bliver nok ikke min sidste.

Reply from Figosmor.dk
Super fin service.Hurtig til at svare…
Super fin service.Hurtig til at svare på Facebook.

Reply from Figosmor.dk
Super god og hurtig betjening
Super god og hurtig betjening. Og stor ros for at skrive om udsolgte varer , så man kan nå at bestille noget andet i stedet 😊😊👍👍
Helt klart 5🍀

Helt igennem positiv oplevelse
Helt igennem positiv oplevelse! Kundeservice helt i top!

Fantastisk service
Fantastisk at bestille en formiddag og modtage varerne næste formiddag

god service
billige kvalitets garner.. fik bestilt noget garn, som jeg desværre ikke kunne forene mig med alligevel.. sendte retur uden problemer..

Reply from Figosmor.dk
Let og overskuelig at bestille
Let og overskuelig at bestille, hurtig levering. Der er knuder i hvert nøgle garn, det ville jeg gerne have vist.Men det er en god pris pr nøgle garn. Mvh. Kirsten

Reply from Figosmor.dk
Bestilte varer onsdag aften allerede fredag formiddag kunne jeg hente pakken 👍

Dejlig hurtig forsendelse
Dejlig hurtig forsendelse. Garnet var lige præcis i de farver jeg mente. Bortset fra at jeg fik trykket påmforkert farvekoder , men kunne blot returnere og afventer en ombytning. Ikke sidste gang jeg handler ved figosmor.dk. Hilsen Annie

Hurtig levering. Lille hæfte med appetizers incl. Opskrifter vedlagt. God ide

Som det skal være
Mine varer kom til tiden. De har et stort udvalg. Hjemmesiden var nem at finde rundt på. Det ville dog være rart hvis måden man vælger farverne på sit garn blev ændret da det er nemt at vælge den forkerte farve.