See what reviewers are saying
Company replied
Billeder på nettet matcher desværre ikke virkeligheden på Hasmark Strand camping. Overfyldt badeland, med beskidt vand og uhygiejniske baderum, hvor der manglede sæbe, tryg på bruser og yderst... See more
Company replied
Written by the company
Når du besøger First Camp Hasmark Strand – Fyn træder du ind i vikingernes verden, ligeså snart du ankommer og ser den store vikingeborg. Denne borg er kernen på pladsen og huser blandt andet reception, bistro og butik. Vores store legeplads er bygget op omkring et stort vikingeskib, der indbyder til sjove skattejagter og vikingelege for børn i alle aldre. Hele pladsen er præget af et gennemført vikingetema, og vi glæder os meget til at byde jer indenfor i vores vikingeverden.
Hvorfor vælge First Camp
Written by the company
- Meget for pengene
- Prisvenligt! El og strømforbrug er altid inkluderet, og på de fleste af destinationerne også varmt vand. Hvor der findes aktivitetsprogrammer, er Yessis børneklub, træning og shows inkluderet – uden ekstra omkostning.
- Enkelt at booke
- Oplev over 70 destinationer på firstcamp.dk og nyd både en enkel booking og ophold.
- Fleksibel booking
- Book nu og betal senere med 100% fleksibilitet – med Flex får du hele beløbet tilbage ved afbestilling senest kl. 15.00 dagen før ankomst.
- Unikke medlemsfordele
- Få glæde af unikke fordele med First Camp Club, inklusiv point på hver booking, som kan bruges til at betale din næste ferie.
- En bæredygtig ferie
- Med vores miljømærkede destinationer bliver hver rejse et valg for en mere bæredygtig fremtid.
Strandvejen 205, 5450, Otterup, Sønderjylland, Denmark
Replied to 13% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Hasmark
Lige kommet hjem efter en god påskeferie. Vi har haft egen vogn med på en dejlig platin plads. Badelandet var super skønt, dejligt vand men virkelig dårlig omklædnings forhold. Ingen bænke til at have tørt tøj liggende, svært med 3 børn.
Den service bygning der lå tættest på os var der ingen varme i - ret koldt om morgenen når der kun er 4 grader udenfor. Flere gange var strømmen gået i køkkenet så komfure og kogeplader ikke virkede. Men ellers rigtig fine faciliter som virkelig har potientiale til at blive rigtig godt. God mad i bistroen, bedre end vi havde forventet. Gode legepladser til ungerne - vi har alt i alt haft en rigtig god ferie 🐣
Mange fine legepladser fordelt over hele pladsen
Vi var afsted i vinterferien, som næsten de eneste. Rigtig fine hytter og umiddelbart en dejlig campingplads. Der er mange små legepladser, som vores børn boltrede sig på. Men alt andet var lukket ned for vinteren.

Lækker campingplads
Lækker campingplads med godt vandland. Fantastisk placering tæt på strand.

Reply from First Camp - Hasmark
Jeg bestiller ophold til Hasmark…
Jeg bestiller ophold til Hasmark camping og betaler fuld pris.
Et par dage efter får en mail om at jeg kan booke 3 nætter for 2 nætters pris en besparelse på 881 kr. koden kunne være brugt i samme periode som vi skulle afsted. Jeg kontakter firstcamp da jeg ikke syntes det er fair men de er ikke interesseret i at finde en løsning. Jeg kommer med forslaget om at de kan give mig rabat på 2 ekstra nætter da vi gerne vil blive 2 nætter mere. Dette vil de ikke da de ikke kan give mig en personlig kode.
Jeg syntes ikke det er i orden at man eftersender en kode som kunne være brugt uden at være interesseret i at finde en løsning så kunderne er glade. Derfor får firstcamp kun en stjerne fra mig. Campingpladsen er egentlig fin nok og betjeningen her er god.

Reply from First Camp - Hasmark
Alt alt for dyr plads når man kommer i…
Alt alt for dyr plads når man kommer i marts hvor absolut alt er lukket, kan virkeligt ikke forstå man betaler samme pris i marts som i april hvor bistro, badeland og ikke mindst toilet bygninger er åbent
Det var ikke for ferie vi var der
Det var ikke for ferie vi var der, men tilfældigt vi endte der, da vi akut havde brug for overnatning nær Odense. Hvad jeg nåede at se og opleve på pladsen var kun godt. Havde jeg små eller bare mindre børn ville jeg helt klart tage derover igen og i tilfælde af akut Fyn eller bare Fyn igen så bestemt også (havde enormt svært ved at få min storebror med hjem derfra). Nemt hurtigt rigtige venlige og et rigtig dejligt sted.
Kan varmt anbefales
Dejlig plads på hasmark camping
Dejlig plads på hasmark camping, der er hyggeligt og søde og venlige personale kunne måske godt tænke mig at man kunne spise på stedet (selv ved det sene årstid)
Ringe plads
Billeder snyder. Gammel og nedslidt.
Råben og skrigen om natten . Sagde det i reception men det kunne de ikke forstå da de havde en vagt. Der mangler nogle voksne end de unge mennesker der sidder der . Den dårligste campingplads vi har været på hold jer væk derfra
Hasmark camping
Hasmark camping fra den 26 - 30/8 i lejet campingvogn
Ang. Badeland
- kun åbent fra kl. 10 - 16.00
- udendørs badeland lukket
- begge spabade for kolde
Bistroen er lukket .
Ingen aktiviteter
Rigtig ærgerligt er der skal spares så meget, og det er stadig sommer.
Det er alt for dyr leje af campingvogn ift at der er lukket så meget ned på pladsen.
Desværre ingen anbefaling herfra.
Havde booket diamantplads på Hasmark…
Havde booket diamantplads på Hasmark Strand camping.
Da vi ankommer står hele området under vand.
Vi har stor camper 8 meter dobbelthjul.
Ville sidde fast.
Bad om beløb retur eller tilgode seddel.
Dette blev nægtet
Føj for pokker et selskab
Hasmark levere ikke varen
Ud fra billederne og hvad de selv beskriver lever de ikke op til den standard det var yderst sjældent at der var varmt vand når man skulle vaske op man kunne supplere op med El kedel.
I forhold til svømmehallen er fem bruser for lidt til alle de folk der skal ud og ind når så kun de tre bruserne dur,
der var møgbeskidt på gulvet.
Folk gik ikke i bad når de skulle benytte svømmehallen.
Det er jeg kommer igen
Billeder på nettet matcher desværre…
Overfyldt badeland, med beskidt vand og uhygiejniske baderum, hvor der manglede sæbe, tryg på bruser og yderst klamt gulv efter mange badegæster.
Ingen opsyn ved pool og flere gæster valgte at gå i vandet uden bad først.
Decideret farlig legeplads med løse og rustent gelænder, som vi ellers havde booket pladsen efter at være tæt på.
Derudover generel misvedligeholdt plads, som dog ligger dejligt tæt på vandet.
Vi har haft en overnatning ved Hasmark…ke
Vi har haft en overnatning ved Hasmark camping, her møder vi super søde og venlig personale. Vores hytte havde tissemyre og vi fik hurtigt en anden hytte uden beregning - super service, skøn hytte og mange skønne aktiviter, et sted vi helt sikkert kommer igen.
Tak for en god oplevelse🤩

Som fastligger i 16 år
Som fastligger i 16 år, er det første vintersæson, vi oplever at servicepersonalet bliver fyret. En handling som ikke afspejles i gebyret for sæsonen. Så efter 5 år med faldende serviceniveau, med CampOne troede vi ikke at niveauet kunne falde yderligere, men det kunne det altså, med Firdt Camp overtagelse!
God betjening og godt område