Company details

1. Accounting Software Company

Written by the company

Fiskr is de slimme boekhoudapp voor Nederlandse ZZP'ers die hun administratie eenvoudig en overzichtelijk willen bijhouden. Met Fiskr maak je binnen enkele minuten professionele facturen aan, upload je bonnetjes en automatiseer je je btw-aangifte. De app is speciaal ontworpen voor zzp'ers, freelancers en kleine ondernemers die geen tijd willen verliezen aan complexe boekhoudkundige software. Met Fiskr krijg je toegang tot een compleet overzicht van je inkomsten en uitgaven, automatische btw-berekeningen en handige rapporten voor je belastingaangifte. Dankzij de slimme AI-functies worden bonnetjes automatisch herkend en gecategoriseerd, wat je uren per maand bespaart. Fiskr werkt naadloos samen met iDEAL en andere Nederlandse betaalsystemen, zodat je facturen snel betaald worden. Ons klantenservice-team staat altijd voor je klaar om je te helpen met vragen over de app en je administratie. Of je nu een starter bent of al jaren als zelfstandige werkt, Fiskr groeit met je mee. Geen ingewikkelde installatie, geen verborgen kosten — gewoon een heldere app die je boekhouding regelt zodat jij je kunt focussen op je werk. Begin vandaag gratis met een proefperiode van 14 dagen en ontdek waarom steeds meer Nederlandse ZZP'ers kiezen voor Fiskr als hun vaste boekhoudpartner. Fiskr — Boekhouden zonder gedoe, voor de moderne ZZP'er.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look