Fitnesshedehusene Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Sløj kundeservice og lange fingre i glemmekassen

Sløj kundeservice! Jeg mistede mit pulsbælte deroppe og ringede dagen efter til nummeret fra deres hjemmeside og spurgte om de mon havde fundet det deroppe. Det måtte jeg selv finde ud af og det kunne han ikke hjælpe med. Jeg gik op i centeret og snakkede med personalet ved skranken, der desværre ikke havde fundet noget. Jeg tænkte at jeg lige ville prøve at spørge igen en uge senere ved skranken, så det gjorde jeg, men stadig uden held. 3 gang er lykkens gang (eller det troede jeg i et minut), da hele 2 personaler sagde ved skranken at de set mit pulsbælte i deres baglokale for nogle dage siden. men! Det var så mystisk nok væk igen… Det var selvfølgelig svært at forklare, hvordan det kunne ske og det ville jeg heller ikke hidse mig op over, da det nok ikke var en de ellers rare personaler som havde været på spil. Så…. Jeg ringede igen til nummeret fra hjemmesiden og blev igen mødt af ansvarsfralæggelse og fik endnu et nummer jeg kunne ringe til. Via det nummer fik jeg fat på en kvinde der tilsyneladende er i centeret og styre den daglige drift. Hun kendte ikke til noget om et pulsbælte og var heller ikke rigtig opsat på at gøre noget ved situationen overhovedet.

Konklusion. En af medarbejderne har nappet mit pulsbælte og ledelsen har ikke engang anstændighed nok til at tage bare lidt ansvar og gå på opdagelse i hvem af deres medarbejdere der har taget det fra glemmekassen. Håbløs kunderservice.

January 8, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk fitnesscenter

Fantastisk fitnesscenter! Jeg havde for nylig udfordringer med regning, som hurtigt blev løst med super god service! Personalet er altid søde og det bedste er, at der altid er dejlig rent og pænt

March 13, 2025

Opsage mit medlemskab i 2015

Opsage mit medlemskab i 2015, men begyndte i sommeren 2019 at få rykkere for ikke betalt medlemskabet i en periode hvor mit medlemskab var opsagt... Ejeren mener endvidere at han kan sende regninger ud op til 5 år efter. Ifølge forbrugerstyrelsen er det kun 3 år.

Bad om at få fremsendt en specifikation, men han sendte den aldrig.
Vær forsigtige med at bruge tegne medlemskab, hvis i ikke vil fanges i fælden...

January 2, 2020
Fitnesshedehusene logo

Reply from Fitnesshedehusene

Hej Christian

Du mangler at betale for 2 mdr tilbage i 2016 og det tillader jeg mig at minde dig om i 2019 uden rykkergebyr.

Specifikationen prøvede jeg at sende til dig i oktober men den email vi havde fået oplyst kunne der ikke sendes til.

Du har dags dato oplyst ny email og der er sendt specification til dig igen.

Mvh Fitness Hedehusene

Rated 2 out of 5 stars

Man må håbe at vandet i brugserne er blevet fixet efter 3års vente tid

Efter cirka et årsag medlemskab er jeg så heldig at få en tennisalbue mens jeg arbejdet, hvilket gjorde at jeg ikke kunne træne så jeg valgte at spørge personalet om det vat muligt at sætte min betaling i bero og fik af vide at det ikke var noget problem og ham bag disken skrev det ind på computeren. Flere måneder sener, nu december får jeg så en rykker på at jeg ikke har betalt siden i sommers og er lige begyndt at træne der ude igen, jeg kontaktet dem så i åbningstiden og vi finder forholdsvis hurtigt ud af via ham som jeg blev sat i bero af at den var god nok, sagen blev løst uden nogle rigtige problemer. Cut til i år 2019 har igen ikke trænet flere måneder på grund af arbejde og igen havde jeg så fået sat betalingen i bero af vedkommende i centeret. Så for en lille uges tid siden går jeg pludselig et opkald om manglende betaling som jeg skulle havde fået brev om hver den første (har ingen breve fået, hvilket så også kan være PostNord skyld, men hvad ved jeg) de sidste 5 måneder. Det korte og det lange er på trods af at de har lavet samme fejl to gange så ber de mig om at betale for fem måneder hvor jeg ikke har været der (hvilket de allerede har tjekket i systemet) og endnu en løbende måned fordi jeg vælger at melde mig ud efter det her.

July 22, 2019
Fitnesshedehusene logo

Reply from Fitnesshedehusene

Hej Lars

Det er korrekt at vi i en periode har problemer med varmt vand da vi skiftede fra oliefyr til fjernvarme. Det er løst.

Ved udmeldelse har vi løbende måned plus 30 dage, dette fremgår også af vores medlemsbetingelser som du har underskrevet ved indmeldelse.

Dit kort var spærret pga manglende betaling men du kontaktede os på vagttlf hvor vi var så flinke at åbne dit kort fordi du lovede at betale.

Den fulde betaling kom aldrig og du meldte dig ud i juli måned 2019 med en restance som vi selvfølgelig efterfølgende har bedt dig betale.

Mvh Fitness Hedehusene

Jim

Fup Firma

Virkelig dårligt center. Maskiner bliver ikke ordentligt vedligeholdt og de har krævet ekstra penge for medlemskab siden marts 2016 fordi de skulle udvide. Det skulle kun gælde ½ år men byggeriet er forsinket med mindst 2 måneder så de "bør" være færdig 1. november 2016.
Efter kritik på deres facebook side er opslag blevet slettet og jeg er blevet blokeret.
De kender ikke til kundeservice og er grådige.

July 8, 2016

Pas på

Dette firma gør alt for men ikke kan opsige sin aftale.
selv om men har opsagt sit medlemskab og alt er ok. , trække de pengene fra ens konto. når man selv stopper dette sender de en til inkasso.

så pas på .brug et seriøs fitnesscenter

November 9, 2015

Take a closer look