Sløj kundeservice og lange fingre i glemmekassen
Sløj kundeservice! Jeg mistede mit pulsbælte deroppe og ringede dagen efter til nummeret fra deres hjemmeside og spurgte om de mon havde fundet det deroppe. Det måtte jeg selv finde ud af og det kunne han ikke hjælpe med. Jeg gik op i centeret og snakkede med personalet ved skranken, der desværre ikke havde fundet noget. Jeg tænkte at jeg lige ville prøve at spørge igen en uge senere ved skranken, så det gjorde jeg, men stadig uden held. 3 gang er lykkens gang (eller det troede jeg i et minut), da hele 2 personaler sagde ved skranken at de set mit pulsbælte i deres baglokale for nogle dage siden. men! Det var så mystisk nok væk igen… Det var selvfølgelig svært at forklare, hvordan det kunne ske og det ville jeg heller ikke hidse mig op over, da det nok ikke var en de ellers rare personaler som havde været på spil. Så…. Jeg ringede igen til nummeret fra hjemmesiden og blev igen mødt af ansvarsfralæggelse og fik endnu et nummer jeg kunne ringe til. Via det nummer fik jeg fat på en kvinde der tilsyneladende er i centeret og styre den daglige drift. Hun kendte ikke til noget om et pulsbælte og var heller ikke rigtig opsat på at gøre noget ved situationen overhovedet.
Konklusion. En af medarbejderne har nappet mit pulsbælte og ledelsen har ikke engang anstændighed nok til at tage bare lidt ansvar og gå på opdagelse i hvem af deres medarbejdere der har taget det fra glemmekassen. Håbløs kunderservice.