FitVermogen.nl Reviews 9

3. Asset Manager Service
  4. Financial Consultant
  5. Investment Company
  6. Non-Bank Financial Service

Information provided by various external sources

Beleggen in fondsen? FitVermogen biedt meer dan 65 NN beleggingsfondsen. Ontdek het zelf en open direct uw gratis rekening!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Buitengewoon slecht

Buitengewoon slecht. De verandering dat er vanaf 1 Januari 2026 jaarlijks een forse service fee wordt geheven is subtiel en bewust weggestopt in hun communicatie. De enige reden dat ik ooit bij Fitvermogen ben beland is juist het afwezig zijn van die service fee. Ik kwam er pas achter nadat ik zag dat er aandelen werden verkocht om die kosten te betalen. En nee, 0.2% per jaar is absoluut niet laag als je de lange termijn in acht neemt. Het komt neer op jaarlijks 10% extra Box3 belasting.
Ik voel mij echt belazerd en mijn vertrouwen is compleet weg. Het goede nieuws is, dat ik daar direct alles heb verkocht en dan toch maar via etfs elders ga beleggen. Die hebben sowieso lagere kosten dan de fondsen beschikbaar op Fitvermogen en daarnaast geen service fee. Ik had dit eigenlijk al jaren terug moeten doen.

April 28, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Slecht!gelukkig begin van het jaar de…

Slecht!gelukkig begin van het jaar de meeste fondsen verkocht.
Nu weer overgenomen door een andere partij van NN Fitvermogen naar Goldman Sacks en nu Velthuyse & Mulder.

Het aandelen fonds Oost-Europa afgeschreven op 0 euro geen idee waar dat geld is gebleven ondanks de oorlog Rusland,geen stop los of waarschuwing.
Je verwacht van een fonds dat ze dit beheren.
Waar betaal ik dan voor?Je hebt ook zoiets als een zorgplicht.
Dan kan ik beter zelf beleggen,wat veel beter resultaat geeft.
Tijd om de rekening op te zeggen beter laat dan nooit.

January 7, 2026

Fundamentele verandering

Bericht van Fitvermogen dat het bedrijf is verkocht. Enigszins verborgen in het bericht wordt gemeld dat in de toekomst de nieuwe eigenaar kosten in rekening gaat brengen. Het wordt dus duurder om bij Fitvermogen te blijven. Zo lang niet aangegevern wordt hoe hoog de extra kosten gaan worden is het lastig een verhuizing naar een ander bedrijf uit te voeren. Overigens is er tegelijkertijd een herstructering van de fondsen doorgevoerd bij Fitvermogen die ook invloed heeft op de kosten. Echter, om wijs te worden uit wat die kosten dan zijn, is zeer diffuus en vereist uren research...

October 26, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Echt irritant

Echt irritant, dat het tot 11.45 uur moet wachten, totdat ik de koers van diezelfde morgen pas in mijn rekening kan zien.

May 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

zeer slechte ervaring , na jaren lange relatie!!

Jaren klant bij dit bedrijf, en krijg in eens dubieuze vragen over waar het geld vandaan komt , Of ik maandelijks beleg( doe ik al jaren bij hun) wat voor werk ik doe.( of het uit en erfenis komt en zo ja welke erfenis???? heeeel vreemd)
Ja, zit al jaren in de financiele dienstverlening en heb nog nooit zo'n onprofessionele partij gezien.
Direct verzoek gedaan om beeindiging

January 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Al jaren klant

Al jaren klant. Beleggen met de laagste kosten.
Goed werkend platform. Zeer tevreden.
Wel jammer dat ze alleen netto lijfrente aanbieden. Anders was ik hier ook voor mijn pensioen gaan beleggen.

August 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Geen enkele reactie meer!?!

Heel gek. Aangemeld, 3 weken later een gesprek gehad om alles te checken en inmiddels zijn we al 6 weken en 3 mails verder en hoor ik helemaal niks meer van ze.

Lekker betrouwbaar voor een club waar je toch wel serieuze hoeveelheden geld naar over wilt maken..

March 26, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Fitvermogen en de witwasregels een…

Fitvermogen en de witwasregels een grote farce. Wordt al maanden door hun lastig gevallen i.v.m. Het witwasreglement. Aantal maanden geleden van alles doorgegeven. Dacht nu is het goed. Beginnen ze deze week weer met allerlei stompzinnige gevegens op,tenvragen zoals wat is mijn energie rekening etc. Etc. Als mijn bedrag op de rekening nou veel zou wisselen kan ik er bij komen. Maar ik heb er al vijf jaar niets meer mee gedaan, hoezo witwassen, wat een dummys. Rekening opgezegd. Ga wel naar een andere heen die je niet als crimineel maar met respect behandeld

May 5, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look