Betrokken en duidelijk.
Je kan met een gerust hart je vastgoed aan Fix Vastgoed overlaten. Ze denken met je mee. Mijn appartement is al 8 jaar verhuurd zonder problemen.
Betrokken en duidelijk.
Fixhome, Fix-home en Klusbedrijf Christiaan ...., Foute boel!!
1. Misleiding.
Fixhome adverteerde op zijn website als als een bedrijf gevestigd op Moezeldreef 123A te Utrecht, met een foto van een fraaie, vertrouwenwekkende winkelpui. Het adres bleek echter de woning van de firmanten van Fixhome, een woonwagenkamp, waar geen winkel valt te bespeuren (de foto is inmiddels van de website verwijderd).
2. Faillissement
'Fixhome' stond als 3 afzonderlijke bedrijven ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Makkelijk, bijvoorbeeld als je failliesement aanvraagt. Dan kun je tevoren de schulden van het ene bedrijf overhevelen naar het andere en de bezittingen visa-versa. Één bedrijf , 'Fixhome', is 19 juli 2023 failliet verklaard. Schuldeiser hadden het nakijken. Ook 'Fix-home' is inmiddels uit het KvK-register verdwenen. Het figeert nu echter als web-adres en label voor het moederbedrijf (Klus(sen)bedrijf Christiaan). Zo kunnen kwalijke praktijken onverdroten doorgaan.
3. Oplichting met voorbedachte raden.
Fixhome heeft bij mij een afwasmachine geïnstalleerd en daarvoor een abominabel hoog bedrag in rekening gebracht. Volgens beide eigenaars/uitvoerders (vader en zoon) van het bedrijf was dat bedrag tevoren mondeling afgesproken. Dat is een pertinente leugen. Maar juridisch is een mondelinge afspraak bindend, zelfs als het bewijs berust op de getuigenis van één nauw verwant familielid/medefirmant. En bestaat natuurlijk nooit een getuige die kan aantonen dat er niets is afgesproken.
4. Slecht vakmanschap.
Na installatie van de afwasmachine en mij te hebben gepushed om direct af te rekenen, kozen vader en zoon schielijk het hazenpad, zonder te controleren of de machine ook werkte. Dat deed hij dus niet. Ik heb nog € 60.- aan een andere installateur betaald om het ding werkend te krijgen.
Het goede nieuws is dat Fix Home op 19 juli 2023 failliet is verklaard, dus ze kunnen gelukkig geen andere mensen meer oplichten. Ik zal nu geen geld meer kunnen terugvorderen, als particulier sluit je bij een faillissement achter in rij aan.
Onderlaatst is fix-home bij mij langs gekomen, voor het schilderen van mijn huis van binnen en buiten de resultaten waren beter dan verwacht. Ze werkte netjes en lieten alles netjes achter, Ze zouden er 5 dagen over doen uiteindelijk zijn het 4 dagen geworden. Ze werken goed en snel.
Zeker een aanrader dit bedrijf voor het schilderen van je huis!
fix home kunnen wij zeker aanraden. De hele buitenzijde van onze woning hebben zij aangepakt en is echt prachtig geworden! Ze hebben ook een hele mooie overkapping geplaatst kortom zeer tevreden over dit bedrijf zij kunnen alles!
Mijn huis is vandaag opgeknapt door Fix Home. Zowel binnen als buiten. Heel lieve mensen. Vader en zoon.
Schilderwerken tip top in orde. Alles verliep gewoon vlotjes.
Voor ons vakantiehuis gaan we dit bedrijf weer vragen.
Dit bedrijf heeft verschillende werkzaamheden voor ons verricht. Er zijn reparaties aan deuren en ramen verricht die redelijk netjes zijn uitgevoerd. Het huis is aan de buitenkant op een redelijk nette manier geschilderd. Het binnenwerk daarentegen is slordig. Er zitten druipers op de geschilderde deuren, verfvlekken op de vloeren en de kozijnen zitten niet strak in de verf. De betalingen verliepen vreemd. De eerste rekening was een kladje met daarop het aantal gewerkte (oncontroleerbare) uren en een bedrag. Daarna werden alleen bedragen genoemd die betaald moesten worden. De gespecificeerde rekeningen betreffende materialen en uren zou ik later krijgen. Ondanks verschillende verzoeken heb ik deze rekeningen nooit ontvangen, er is tot op heden geen enkele schriftelijke onderbouwing afgegeven door Fix home voor hun werkzaamheden. Bij de laatste betaling voelde ik mij erg onder druk gezet en bedreigd, een zeer onaangenaam gevoel. Er moest direct betaald worden, ook de kosten van de elektricien, want die zat op zijn geld te wachten. Ik heb alles betaald om er van af te zijn. Maar de elektricien, bleef later, heeft het door mij betaalde bedrag niet gekregen want dat heeft Fix home in hun eigen zak gestopt. Wij hebben de elektricien en de schilders uitgenodigd voor een gesprek. De elektricien kwam op het afgesproken tijdstip, echter de schilders (eigenaar van het bedrijf en zijn zoon) kwamen niet opdagen. Zij vertellen de elektricien dat wij niet willen betalen omdat we ontevreden zouden zijn en stoken zo de elektricien tegen ons op. Pas op, het bedrijf Fix home is niet betrouwbaar en bestaat uit leugenaars en oplichters!
Learn more about other kinds of reviews.