Flaeskandfries Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Kønsløst

Kønsløst, intetsmagende mad. Tilberedt uden ejerskab til retten. Det er en skændsel at et dyr er blevet slagtet af denne grund. Pigen i kassen var sød og hjælpsom.

August 16, 2026
Advertisement

4 mand bestiller hver sin ret

4 mand bestiller hver sin ret , der er en ansat på arbejde , der er mange gæster og dermed mange ordre der skal i hus , dette tager mere opmærksom end at tilberede maden , så før vi får vores bestilte mad går der meget lang tid ,da vi får maden er i den ene ret oksepølser som stadigvæk er frossen inde i , retur med denne ret , ny ventetid
Den anden ret , en flæskestegs sandwich med fritter , svær er ikke sprød med blød og slatten , kødet er tørt og kedeligt , dette får bordet desværre først at vide da 60 % af retten er spist og gæsten orker ikke at klage
Jeg / vi spiser aldrig på dette sted igen

July 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg besøgte Flæsk & Fries i sidste uge

Jeg besøgte Flæsk & Fries i sidste uge, og det var virkelig en positiv oplevelse. Flæsken var super sprød uden at være tør, og havde masser af smag. Friesene var grove og perfekt stegte – sprøde udenpå og bløde indeni.
Personalet var smilende og imødekommende, og maden kom hurtigt selvom der var godt fyldt op. Stedet er en hyggelig sted

Priserne er fair, og man går derfra mæt og tilfreds. Jeg kan klart anbefale stedet til både en hurtig frokost eller en afslappet aften med vennerne. Jeg kommer helt sikkert igen!

August 18, 2025
Advertisement

2 gange og ikke mere

Det er altså superærgerligt at skulle skrive denne anmeldelse, men jeres kundeservice bør være bedre. Nu har jeg været forbi og hentet mad to gange, og begge gange møder jeg en utrolig ligegyldig betjening ved kassen, når jeg bestiller.
Senest i går, hvor vi var flere kunder, der netop talte om, hvor uengageret og fåmælt kvinden var, som tog imod bestillinger.
Derudover har jeg begge gange hentet Loaded Fries - den ene gang med flæskesteg og anden gang med kylling.
Da vi kom hjem med portionerne med flæskesteg, fandt vi ud af, at vi ikke havde fået barbequesauce med (troede den ville være i bunden af bøtten). Og i går fik vi en kedelig oplevelse med crispy kylling, hvor der var mere crisp end kylling. Vi fandt 5 reelle små stykker kylling. Resten var crisp - altså friturestegt mel og æg. Så det var en meget skuffende oplevelse. Begge gange har derfor ikke været pengene værd.
Ydermere betalte vi for meget den første gang. Der kan bestilles en Loaded Fries og sodavand som menu, og da vi bestiller 2 portioner og 2 sodavand, burde de være regnet for en menu. Men næh nej, de var beregnet hver for sig, hvilket gir 10,- mere end en menu. Det opdagede vi for sent.
I går gjorde jeg opmærksom på, at de slog prisen forkert ind, og fik et noget halvmuggent svar, at "så skal du jo sige, at du skal have en menu". Mjaa jo - jeg pegede på skiltet med menu, og hvorfor skal jeg som kunde gør opmærksom på det, når de selv har lavet menuen af en portion Loaded fries og en sodavand.
Jeg synes, det er superærgerlig oplevelse. Især fordi selve deres flæskesteg smager fantastisk.
Men jeg kommer altså ikke her mere, især pga den meget uengagerede og nærmest uhøflige betjening.

June 19, 2025

Is this your company?