Flamore '98 is iets heel bijzonders!
Prachtige sieraden, met veel liefde gecreëerd en verzorgd, tot en met het supersnelle toezenden, zelfs naar Duitsland!
Levering was fijne ervaring
Snelle levering, mooi verpakt, aardige persoonlijke boodschap erbij en prima prijs/kwaliteit verhouding voor de oorbellen.
Goed en op tijd bezorgt in mooie…
Goed en op tijd bezorgt in mooie verpakking met een attentie.
Prachtige oorbellen ontvangen
Prachtige oorbellen ontvangen, snel verzonden in een mooi pakketje met persoonlijk kaartje!
Snelle levering mooi verpakt
Kadootje armband
Heel correct en fijn geholpen door Cathelijne! Mooie en snelle levering.
prima communicatie en snelle reactie, snelle levering
Prima communicatie en snelle reactie op mijn vragen, en geleverd binnen 1 dag in de drukke kerst tijd!
Flamore98 zeer de moeite waard
Flamore98 heeft een mooie website, overzichtelijk en duidelijk. Makkelijk te gebruiken en je bestelling word ook nog een snel bezorgd en mooi verpakt. De armband die ik besteld heb is echt super mooi. Heel erg blij mee en zorgt ervoor dat ik meerdere keren per dag herinnerd word aan mijn interne vlam 🔥🩷
Snelle en goed ingepakte verzending
Snelle en goed ingepakte verzending! Goed ook dat het pakket wordt afgegeven met een persoonlijke code. Het handgeschreven kaartje met persoonlijke noot maakt het compleet! Feestje om uit te pakken.
Keurig volgens afspraak geleverd.
Keurig volgens afspraak geleverd.
En een persoonlijke boodschap , erg attente
Prachtige sieraden
Prachtige sieraden, mooi verpakt. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Heel blij mee.
Blije Flamore klant
Ben zo blij met de ketting en oorbellen. Van hele goede kwaliteit!
Een mooie sieradenlijn met een verhaal
Een mooie sieradenlijn met een verhaal! Snelle levering met updates over het moment van leveren. Mooi verpakt om direct als een cadeau te geven, of voor jezelf.
Snelle levering en heel leuk ingepakt!
Een mooie overzichtelijke webshop en…
Een mooie overzichtelijke webshop en een snelle bezorging! Een pracht product!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.