Company details

1. Computer Wholesaler

Written by the company

Flaretech, alles op het gebied van uw gaming pc’s

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Bestellen ging super soepel en de…

Bestellen ging super soepel en de website is overzichtelijk. Mijn bestelling was de volgende dag al binnen en netjes verpakt. Product werkt perfect. Zeker een betrouwbare webshop.

February 9, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

De koop via MP was snel gesloten.
Zeer snelle communicatie en nog voordat we een deal hadden gesloten al een betaalverzoek in de app.
Haast tegen opdringerig aan.
Nu betalen, dan doe we hem morgen meteen in de bus!!
Elke zin bevat ook dubbele uitroeptekens, geen idee waarom.

Toen begon de ellende.

Ten eerste duurde het heel lang voordat ik de laptop ontving.
Slechte communicatie en telefonisch niet te pakken te krijgen.
Schijnt dat ze de winkel aan het verbouwen zijn en dat ze daarom slecht communiceren.

Bij ontvangst bleek al snel dat de lader het niet deed.
Je kon wel zien dat de laptop open was geweest want alle schroefjes zaten nog los op de achterkant.

Kapotte lader meteen gemeld maar weer lang moeten wachten op antwoord.
Er word nu beweerd dat er een andere lader is opgestuurd maar tot op heden niets ontvangen.

Laptop werkt wel naar behoren.

Bedrijf is absoluut GEEN aanrader!

Update: bedrijf heeft nav deze review de dag erna contact opgenomen via MP en een andere lader opgestuurd.
Een dag later de lader en een persoonlijk briefje in de bus.
De opgestuurde lader bleek helaas ook niet werken. Meteen weer gemeld maar tot op heden weer geen reactie.

January 29, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Na lang aandringen

Mooie laptop besteld en betaald. Bestelling werd bevestigd, maar daarna geen teken van leven, noch telefonisch, noch via e-mail. En uiteraard ook geen laptop. Was ik opgelicht? Na een paar dagen eindelijk een e-mail van Refugo, en de dag erna werd er een prachtige laptop bezorgd, mooier dan besteld (grotere ssd, meer geheugen, nieuwere processor). Uiteindelijk blij en opgelucht na een aantal nachten wakker liggen.

January 27, 2026

laptop gekocht

laptop gekocht , helaas was ie niet ok , nu sta ik al 5 weken te wachten op een andere , maar helaas weinig contect

October 1, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Laptop besteld maar helaas na een…

Laptop besteld maar helaas na een aantal dagen niets gehoord, telefoon werd niet opgenomen. Na enkele dagen toch contact gekregen en zonder bijkomende kosten een upgrade/betere laptop aangeboden gekregen. Prima service uiteindelijk…

October 31, 2025

Top service.

Laatst een laptop gekocht bij Refuro. Erg vriendelijke service en hij wist precies wat ik zocht! Erg blij met mijn nieuwe aanwinst!

October 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kapotte laptop , maar klacht snel opgelost

Klacht snel opgelost ,ondanks vakantieperiode .

Laptop bleek kapot , laadde alleen op met de lader eraan .

Maar is snel en vriendelijk opgelost!
Dus hier kan je zeker wat kopen , mocht er wat mis zijn met de aankoop, word het opgelost
!

September 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Aan de laptop die ik kocht mankeerde…

Aan de laptop die ik kocht mankeerde van alles. Teruggestuurd en een voorstel aangenomen voor een "betere" laptop, met bijbetaling. Deze laptop bleek dan wel te functioneren maar was ernstig beschadigd. Heel teleurstellend.

January 18, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look