Company replied
Jeg bestilt intro pakken og havde store forventninger men det eneste der smagte af noget var en af mint pindene, de andre pinde havde ingen smag, det eneste man kunne var at ane duften lidt. Meget sku... See more
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Rigtigt godt brand elsker deres ting har ikke røget i snart 1 uge pga deres produkter de opfylder de ting der står måske det ikke er alle der smager af så meget men de dufter meget godt og man får fældes af man ryger

Reply from Theflavair
Hurtig levering. Men jeg bestilt nogle forskellige smage, men kun én af dem, smagte som forventet. Raspberry og spicy mango smagte ikke af noget, selvom de blev aktiveret som anvist på pakken. - meget øv, og gør det derfor meget svært at stoppe med at ryge, når de ikke virker som ønsket.

Reply from Theflavair
Pakken kom virkelig hurtigt, pænt pakket ind, derfor får det 3 ⭐️ men synes ikke man kan smage noget, man kan dufte det, men meget svag smag, det blev jeg ret skuffet af, forventede ikke kraften som en vape, men synes ikke det kan hjælpe med ryge stop for mig med så lidt smag. Det er som hvis man blander meget svag saftevand hvor man kun lige kan ane at der er noget i 😕

Reply from Theflavair
Jeg bestilt intro pakken og havde store forventninger men det eneste der smagte af noget var en af mint pindene, de andre pinde havde ingen smag, det eneste man kunne var at ane duften lidt. Meget skuffet!!

Reply from Theflavair
Bestilte Fresh Mint, som har en let smag, havde regnet med mere smag, dog fik jeg en gratis smag med Irsk Kaffe, som har en meget fyldig smag.
Jeg tror jeg vil prøve flere smage som Mango og Café Blue ❤️

Reply from Theflavair
Jeg har ikke røget cigaretter i 2 mdr, og det kan jeg med sikkerhed takke flavair for. Når hænderne blev urolige, eller i situationer hvor jeg plejede at ryge har jeg brugt styx til at distrahere og det har fungeret lige præcis som det skulle. Nu 2 mdr inde i mit rygestop bruger jeg dem stortset ikke længere, kun når jeg er til fest hvor jeg plejer at falde i og det er værd :)

Reply from Theflavair
Mega spild af penge. Købte flere forskellige smage, men enten snager de af absolut ingenting og den ene som der var noget smag i, smagte afskyeligt.
Øv, øv og øv

Reply from Theflavair
Hurtig levering! Og utrolig godt alternativ til alt muligt andet havde bestilt 2 men fik 2 med gratis pga Black Friday god service

Reply from Theflavair
Du kan lige så godt tage et tyggegummi.

Reply from Theflavair
Jeg købe en for at hjælpe mig med stoppet af rygning og var virkelig spændt på den men desværre var der ikke nogle smag i den med spicy mango og der blev jeg virkelig skuffet

Reply from Theflavair
Syntes det er godt hvis man vil stoppe med at ryge.
Har lige modtaget mine i dag, den med kaffe og lakrids har allerede mistet smagen og har kun suget i den 4 gange i dag
Den med mango smager ik af noget.
Bestilt intropakken med hindbær men jeg modtog kush wildflower i stedet for, der blev jeg skuffet
Det er spild af penge

Reply from Theflavair
Det smager ikke af noget. Ikke stol på reklamerne. Kæmpe scam

Reply from Theflavair
Har lige modtaget intropakken og er overordnet godt tilfreds. Desværre oplever jeg som mange andre, at hindbær ikke rigtig har nogen smag ☹️ Derudover var der 2 af styx’ne, som var umulige at suge i, selvom jeg har trykket aktivatoren helt i bund, øv. Mint og mango smagene er dog rigtig gode og tilpas kraftige

Reply from Theflavair
Levede overhovedet ikke op til min forventning, smager ikke godt og har ingen smag, meget skuffende.

Reply from Theflavair
Hindbær smager ikke af så meget men lush flower har for meget smag.
Ellers gode. Giver følelsen af at ryge/vape men der kunne godt være mere smag i de søde produkter

Reply from Theflavair
Jeg så en reklame på de sociale medier og det virkede til at de smager af virkelig meget, det gør de på ingen måde. Tro ikke på reklamen fra dem. Jeg er så skuffet efter at ha' set video, hvor overrasket hun var, jeg er overrasket over at det er så ringe. Øv :(

Reply from Theflavair
Sød og fin pakke og hurtig levering men desværre levede det slet ikke op til forventningen.. Absolut ingen smag i nogle af produkterne. Synes det er en så fed ide og ønsker jer alt det bedste men håber i vil fortsætte med at udvikle på produktet så det faktisk fungere.. Alt held og lykke fra mig

Reply from Theflavair
Ingen smag i dem overhovede smagen er der slet ik det er penge lige ud af vinduet ik 129 kr vær havde glædet mig sårn til og prøve dem og fortryder det 100%

Reply from Theflavair
De smager ikke af noget, blev virkelig skuffet