Fleetgo Reviews 146

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Beste, De klantvriendelijkheid zit hoog in het vaandel. Mijn contact met [Naam] was prima. [Naam] kwam ze afspraken na en er was een duidelijke communicatie. Wij hebben echter voor een conc... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Sluit aan met onze wensen. Wij wilden een "simpel" systeem dat betrouwbaar en eenvoudig in gebruik is. Ons doel is intern de productiviteit vergroten en extern de fiscus, indien gevraagd, te voorzien... See more

Rated 4 out of 5 stars

de communicatie via de mail verliep prettig. er werd bijna gelijk actie ondernomen op de vragen die ik stelde per mail en kreeg daarop een helder antwoord, waardoor het duidelijk werd waar ik na... See more

Company replied

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Schitterende software, super simpel, snel en zeer klantvriendelijk

Ik gebruik Ritassist software om mijn km zakelijk bij te houden voor de belastingdienst. Het werkt ontzettend simpel en ziet er ook nog eens schitterend uit en bovenal duidelijk.
De app geeft je ten alle tijden een inzicht in je ritjes en dat is toch wel een grote plus.
Ik ben zeer prettig geholpen en alles is me duidelijk uitgelegd.
De installatie is snel en netjes afgehandeld op locatie.
Ook na installatie was de aftercare zeer correct.
'Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker' !
Dit geld zeker voor Ritassist.

October 22, 2015

uitstekend

RitAssist levert uitstekende oplossingen voor online tachograaf uitlezing en tevens ook het volgsysteem van het voertuig. Twee vliegen in een klap !!!

August 17, 2015

Ritassist

De invoer van ritassist bespaarde tov een vorig rittenregistratiesysteem meer dan 50% tijd. Het programma toont exact de informatie welke we nodig zijn. Ook inbouw in auto's alsmede de kwaliteit van de GPS ontvanger maakt het dat dit product voor ons 100% werkt en dus al TOP kam worden aanbevolen.

Wat een gemak.

Wij hebben een klein bedrijfje en 2 bedrijfsauto's waarvan wij de kilometer registratie bijhouden vanwege de bijtelling. Voorheen hield ik de kilometers handmatig bij maar daar ging zoveel tijd inzitten en vaak was ik uren aan het zoeken en kijken om alles sluitend te maken. Na veel gelezen en gezocht te hebben op internet heb ik telefonisch contactopgenomen met mevr. Bos van RitAssist. na een duidelijke uitleg besloot ik 1 auto te voorzien van het rit registratiesysteem met tracking. nadat dit ongeveer 1 maand in gebruik was merkte ik hoe gemakkelijk het was om de km.registratie bij te houden en een duidelijk overzicht te krijgen van het geheel. Daarop werd besloten een 2e auto ook te voorzien van het zelfde systeem. Enkele dagen geleden heb ik de kwartaal aangifte afgesloten en werd van beide auuto's de km.registratie uitgedraaid en bij de boekhouding bijgevoegd. Wat een gemak en prettig gevoel gaf mij dit. Gewoon een fluitje van een cent. Had ik dit maar eerder gedaan. Bedankt RitAssist !!!!

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijk en overzichtelijke ritten registratie

Wij maken nu een paar maanden gebruik de rittenregistratie systeem van ritassist.
Onze ervaring is dat het eenvoudig en werkbaar systeem is en daarbij erg overzichtelijk.
Bij eventuele vragen of onduidelijkheden wordt je snel en deskundig bijgestaan door de medewerkers van ritassist.
Kortom wij zijn tevreden.

Rated 5 out of 5 stars

RitAssist is een praktische en gebruiksvriendelijke tool!

RitAssist is zeer gebruiksvriendelijk. Het is een eenvoudig programma en je kunt er veel informatie uit halen. We zijn er erg blij mee!
De communicatie vooraf verliep erg goed, zeer adequaat en klantvriendelijk, goede informatie.
Ook de inbouw verliep prima bij ons op het bedrijf.

Goede Service en betrouwbaar

Via internet ben ik bij Rit-Assist uitgekomen.
Nadat ik het contactformulier had ingevuld werd er contact met mij opgenomen. Hierbij werd aangegeven dat er de mogelijkheid was tot een kosteloze proefplaatsing in 1 van onze auto's.
Onze eis was dat medewerkers geen extra handelingen hoeven uit te voeren opweg naar hun werk. Door de proefplaatsing konden wij goed bekijken wat het apparaat inhield en dat er inderdaad geen extra handelingen bij benodigd zijn.
Daarom hebben we er voor gekozen om ook in de overige auto's een kastje te laten plaatsen.
Om 6 uur 's ochtends was hier al iemand om de kastjes te plaatsen, zodat de eerste medewerkers al weer weg konden rijden met het kastje. Zeer Flexibel!!

Medewerkers hebben er geen last van en als de belastingdienst onze gegevens wil controleren kunnen we dat heel makkelijk uitdraaien.

Ik zeg een ideale oplossing.

Ervaring RitAssist

1. Prima service
2. Eenvoudig te bedienen en uitgebreid overzicht van alle ritten.
3. Flexibele montage op iedere gewenste locatie.
4. Goede prijs/kwaliteit verhouding

April 30, 2015

Snel en fantastisch geregeld

Uitstekende telefonische uitleg gehad over de aanschaf, super service en deskundige voorlichting..
Ter plekke hier geinstalleert, wat ook prettig was. Ik hoef er niet naar toe te rijden , geen wachttijden. SUPER

March 18, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Een betrouwbaar systeem en simpel in gebruik

Ik ben sinds begin januari 2015 in bezit van het black box systeem van RitAssist.
Naar volle tevredenheid, een duidelijk en simpel in gebruik.
Wekelijks een rapport en mochten er vragen zijn een goed bereikbare helpdesk.
Een aanrader voor wie de rompslomp van het dagelijks bijhouden van de ritten.
Een systeem voor een juiste prijs.

Dick Sneller.

February 17, 2015

Overtuigd van kwaliteit

Wat mij het meest opviel bij RitAssist was de mogelijkheid om voorzieningen in te laten bouwen en een maand gratis te beoordelen of de applicatie aan de verwachtingen voldoet. Als je die mogelijkheid aanbiedt moet je wel overtuigd zijn van de kwaliteit. Inmiddels ben ik dat ook, maar alvorens te gaan betalen wordt de proefmand vanzelfsprekend wel benut.

February 16, 2015
Rated 4 out of 5 stars

Prima en overzichtelijk systeem!

Door RitAssist is ons wagenpark voorzien van GPS track & trace systeem met Greendrive module. We kunnen op elk tijdstip van de dag zien waar onze voertuigen zich bevinden en hoe ermee gereden wordt, heel overzichtelijk! Tevens prima service, bedankt mannen!

February 3, 2015

Prima bedrijf

Zeer degelijk product voor een goede prijs. Communicatie was vanaf het begin duidelijk en alles was binnen één week gerealiseerd. Van wat ik tot nu toe heb gezien registreert de blackbox zeer nauwkeurig.

January 30, 2015

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look