Fleggaard Auto Reviews 16

4.4

Company details

1. Car Leasing Service

Written by the company

Hos Fleggaard Auto ønsker vi at tilbyde kunderne attraktive biler med de bedste stamtavler; ung alder, lav kilometerstand og pletfri skadeshistorik

4.4

3-star
2-star
1-star

Fair og behagelig oplevelse

Jeg har leaset bil af to omgang ved fleggaard auto. Første bil i 14 måneder og skiftede direkte til nr 2, som jeg havde i 3 år. Altid mødt af professionelt personale, som har svaret hurtigt ved spørgsmål.
I forbindelse med begge afleveringer blev der noteret mindre fejl i rapporten, som skulle udbedres (5-10.000kr), som Fleggaard betalte - ingen ekstra regning :)

April 30, 2023

Hej Rasmus,

Mange tak for din rigtig gode anmeldelse!

Mvh, Henrik Fleggaard Auto

Super

Super fedt fleggaard

March 17, 2022

Hej

Mange tak for din anmeldelse!
God dag!
/ Mvh Asger, Fleggaard Auto

Rated 5 out of 5 stars

Trygt, sikkert og god behandling!

Jeg købte min VW Golf hos Fleggaard biler, og havde på alle måder en kanon oplevelse!
Jeg kørte bilen på FDM værksted og havde herefter nogle forbehold ift. køb af bilen. Uden at blinke blev alle mine forbehold behandlet og eftergivet - selv de mindre detaljer.

En tryg og god oplevelse for en førstegangskøber. Jeg kommer helt sikkert igen, og tager vennerne med.

November 24, 2021

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse! Det sætter vi stor pris på!

God dag
/ Mvh Asger, Fleggaard Auto

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil bare sige at jeg havde Verdens…

Jeg vil bare sige at jeg havde Verdens dejligste oplevelse ved Flegaard Auto i Vejle jeg siger tusind tusind tak for de tog godt i mod mig Henrik og endnu tak til dig hvis jeg kunne giv 10 stjerner så havde jeg gjorde det og de bliver i hvert fald ikke sidste gang at jeg køb bil ved jer.

November 6, 2021

Hej Sadmir,

Du skal have tusind tak for din anmeldelse! Det sætter vi rigtig stor pris på!

Du må have en rigtig god dag!

DBH

Rated 5 out of 5 stars

Fleggaard Auto personificeret ved Key…

Fleggaard Auto personificeret ved Key Account Manager Jannick Lous som jeg havde fornøjelsen af at have som rådgiver ved mit "køb" Jannick er i den grad empatisk og lagde sig selv i selen for at jeg skulle have den bedste købsoplevelse. Svarer altid promte på mails - super seriøs- tak Jannick! Men så til noget som Jannick ikke var herre over, Fleggaard Auto bruger blandt andet et værksted i Kolding (Auto-Rep ApS, som jeg ikke kan anbefale, bruger 8-10 dage på at montere et anhængertræk, samt at lave service inden aflevering. Service tvivler jeg på de har lavet, da bremserne bremsede meget ujævn ved levering af bilen, og 4 dage efter viste display "tjek bremsebelægning" Skiver og klodser foran var helt slidt op, og klodserne i bag var væk, det SKAL man opdage ved et service - derfor tror jeg kun at det service der er lavet er at udfylde tjekskemaet. Så burde måske ikke give 5 stjerner, da Auto-Rep værkstedet kun kan svinge sig op til 1* men selve Fleggaard butikken og ikke mindst Jannick Lous fortjerner 5 stjerner, så derfor 5 stjerner. Men Fleegaard, find et andet værksted og få lavet jeres biler på, bare en anbefaling.

October 5, 2021

Hej Hugo,

Vi sætter utroligt meget pris på din anmeldelse og fine ord! Det glæder os meget at du har oplevet en god personificeret service hos Jannick!

Tak for din feedback omkring værkstedet og beklager du har haft en uheldig oplevelse hos dem. Vi står inde for de samarbejdspartnere vi bruger og vi oplever ofte en rigtig god feedback herfra.

Hav en rigtig god dag
Dbh

Rated 1 out of 5 stars

Svindel

Købte min bil i august 2020 og opdager for 2 måneder siden at virksomheden har skiftet klodserne, selvom de gamle var så slidt, at de har givet dybe ridser i skiverne. Fik beskeden "det må være sten, der har sat fast."
Jeg er lige kommet hjem fra Peugeot, som opdager at der er en stor ridse under dørene i fører siden. Den er pletmalet, så Fleggaard har altså handlet bevidst og i ond tro.

September 6, 2021

Hej Christian,

Dette var godt nok en uheldig anmeldelse, så lad os lige forklare, hvordan denne sag ser ud fra vores side. Vi vil gerne starte med at understrege, at vi absolut ikke har handlet i ond tro overfor dig eller har svindlet for den sags skyld.

Først og fremmest ved vi ikke, hvor du har modtaget beskeden fra, om at klodserne er blevet skiftet af Fleggaard Auto. Vi har tjekket det af med de værksteder, vi arbejder sammen med og kan ikke se, at de skulle være blevet skiftet. Så der må foreligge en misforståelse her.

Det er vigtigt at huske, at der altid er risiko for brugsspor, når man køber en brugt bil. Derfor har du naturligvis også haft rig mulighed for at prøvekøre og besigtige bilen. Hvis der har været en ridse, som er blevet pletmalet, kan det sagtens være fra den tidligere bruger/ejer af biler, og derfor har vi ikke vidst noget om det. Når det er sagt, ville vores normale procedure for den slags udbedringer af mindre ridser også være at få pletmalet.

Vi vil gerne endnu en gang understrege, at vi ikke har prøvet at skjule noget for dig omkring ridser. Vi har ligesom dig ikke været klar over, at den var der.
Vi håber denne forklaring giver dig et nyt perspektiv på sagen.

Kontakt os gerne direkte, da vi super gerne vil have vendt sagen med dig. I sidste ende er vores øverste mål nemlig at alle vores kunder er 100% tilfredse!
tlf. 50 86 27 67
Mail: hwe@fleggaard.dk
/Henrik Wehner, Retail Manager – Fleggaard Auto

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sted at handle bil

Fantastisk sted at handle bil. Super service - super ærlige - god information hele vejen igennem. Nikolaj får mine bedste anbefalinger. Kører gerne fra Brønderslev til Vejle igen for at handle bil.

April 11, 2021

Hej Anette,

Mange tak for denne super flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre!

Du må have en rigtig god dag !

Fleggaard Auto i Vejle

Jeg skrev i chatten på hjemmesiden søndag aften og fik svar med det samme. Jeg søgte en god første bil og der er ikke så meget andet at sige, end alle jeg har talt med var super venlige og behjælpelige med det hele.

Efter køb var Henrik stadig til hjælp med processen efterfølgende og ville gerne give mig en gennemgang af bilen.

Bilen er oven i købet i perfekt stand.

February 11, 2021

Hej Jannik,

Tusind tak for din anmeldelse, vi sætter meget pris på at du deler din oplevelse med os.

Hav en fremragende dag,
Mvh
/ Asger, Fleggaard Auto :)

Rated 5 out of 5 stars

Hos fleggaard auto i Vejle har vi fået…

Hos fleggaard auto i Vejle har vi fået en meget professionel behandling. Det var vildt dejligt at ankomme til et bilhus hvor der ingen Karl smart bilforhandler er. Kun gode anbefalinger herfra. Et dejligt bilhus hvor man kan slappe af uden at føle sig presset til at købe noget. Nu glæder vi os blot til at kunne hente vores nye bil. Alt det bedste til bilforhandler Nicolaj B.J hos fleggaard Auto

September 14, 2020

Hej Maria,

Dejligt at høre i får den professionelle behandling som vi bestræber os efter at levere! Du skal have mange tak for at dele din oplevelse.

God dag!

Super positiv oplevelse.

Super positiv oplevelse at handle med Jannick Lous. Ingen "smart" sælgertype, men nede på jorden, venlig, god kommunikation og hjælp hele processen igennem.
Kan kun give mine bedste anbefalinger til Fleggard auto.

August 7, 2020

Hej Mette,

Mange tak for din anmeldelse! Hos Fleggaard Auto er vi nemlig helt nede på jorden og fokusere blot på den gode kundeservice! Dejligt du har fået den samme opfattelse.

10* kundeservice fra Jannick

Vi har købt bil hos Fleggaard Auto. Vi har fået en 10 stjernet service af Jannick Lous. Der bliver ydet ekstra for at få tingene til at fungere. Vi kigger ind til jer næste gang, vi skal handle. Tak for ekstraordinær service :-)
Hilsen Søren og Jette

June 30, 2020

Hej Søren og Jette,

Mange tak for jeres flotte anmeldelse, det glæder os rigtig meget at høre!

Rigtig god dag,

Byens bedste bilhandler

Vi købte bil hos Fleggaard Auto og blev betjent af Jannick Lous. Jannick var under hele handlen ærlig og hvis vi havde nogle dybere spørgsmål undersøgte han det til bunds. Serviceniveauet var under hele handlen i top.
Vi kan klart anbefale Jannick og Fleggaard Auto.

Hilsen
Lærke Kilstrup og Morten Jakobsen.

November 21, 2019

Hej Morten og Lærke.

Mange tak for jeres gode anmeldelse og super fedt at i vil anbefale os! Det er vi rigtig glade for at høre! :)

God dag til jer!

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende service lige fra man træder…

Fremragende service lige fra man træder ind af døren, Sjældent har jeg prøvet og blev mødt på denne måde ved et bil køb, min største og bedste anbefalinger går til bilrådgiver Nicolaj Boye Juul, et pragtfuld person der giver et højt serviceniveau på alle punkter, tusind tak

August 15, 2019

Hej Hasse,

Mange tak for din fine anmeldelse, det varmer rigtig meget at høre!

God dag til dig!

God kundeoplevelse, fin efterservice

Købte 2. februar en 2 år gammel Volvo V60 hos Fleggaard Auto i Vejle. Har været meget tilfreds gennem hele forløbet, fra de første kontakter (som krævede en del emails før jeg kørte fra Kbh. til Vejle for at kigge på bilen..), over besigtigelse, indbytning af brugt bil, handelsafslutning, og efter-service. Bl.a. skulle der repareres et mindre stenslag i ruden på Fleggaards regning; reparationen var dog tydelig, og jeg var ikke tilfreds; det lignede ikke en "ny" bil. Så blev hele forruden skiftet uden diskussion, hos et firma tæt på mig. Jeg har kun har været i kontakt med bilrådgiver Nicolaj B.J., men har indtil videre indtryk af at firmaet arbejder på at tjene penge gennem tilfredse kunder.

April 8, 2019

Hej,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at have givet dig dette indtryk! Som du selv siger, er det de tilfredse kunder vi lever og arbejder for!

God dag! :)

Rated 5 out of 5 stars

Kanon troværdig og dygtige!

Fleggaard Auto kan ikke andet end anbefales såfremt du ønsker en troværdig og kyndig leasingpartner.

Tak for super service og kompetent rådgivning. Jeg vil til en værd tid anbefale dette super firma.

March 15, 2019

Hej Alexander,

Du skal have tusind tak for dine pæne ord!

God dag! :)
/Asger, Fleggaard Auto

Ærligt og ukompliceret!

Ærligt og ukompliceret!

Service i topklasse - og stedet, hvor aftaler overholdes!
Ærligt og ukompliceret - så enkelt kan det siges!

March 7, 2019

Hej Brian,

Mange tak for din fine anmeldelse, det glæder os meget at vi har leveret en topklasse service!

Hav en rigtig god dag,

/Asger, Fleggaard Auto