Ik heb in mijn nieuwe huis direct een…
Ik heb in mijn nieuwe huis direct een Floer vloer laten leggen. Nog steeds erg blij met deze keuze. Een fijne vloer met een degelijke kwaliteit, ideaal voor gezinnen.
Floer is een merk en groothandel gevestigd in Groningen, Nederland. Aan het uitgebreide dealernetwerk in Nederland en België levert het merk Floer akoestische wandpanelen en vloeren. Het populaire Walvisgraat PVC, de unieke Hybride Hout vloeren en de meer dan 300 cm akupanel wandpanelen tonen de veelzijdigheid van het merk aan.
Protontstraat 18, 9743 AL, GRONINGEN, Netherlands
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wij hebben een vloer van het merk Floer aangeschaft, mede omdat deze volgens de productinformatie geschikt zou zijn voor een huishouden met kinderen. De vloer heeft een mooie uitstraling en voelt degelijk aan, maar in de praktijk blijkt hij totaal niet kindvriendelijk.
Binnen één dag ontstaan bij onze kinderen gaten in de knieën van hun broeken door het spelen op de vloer. Dit wijst erop dat het oppervlak te ruw of scherp is voor normaal gebruik in een gezin met jonge kinderen.
Wij vinden het teleurstellend dat Floer deze vloer als kindvriendelijk presenteert, terwijl dit duidelijk niet overeenkomt met de werkelijkheid. Ook nadat wij dit probleem hebben gemeld via de vloerenzaak, is er vanuit de fabrikant geen verantwoordelijkheid genomen of oplossing aangeboden.
Wij betreuren de reactie vanuit Floer en hopen dat Floer dit signaal serieus neemt en de productinformatie aanpast, zodat andere gezinnen met kinderen niet met hetzelfde probleem te maken krijgen. Via de vloerenzaak hebben wij vernomen dat alle vloeren van Floer over dezelfde toplaag beschikken, dus zouden wij de vloeren van dit merk aan iedereen met spelende kinderen (gezinnen) afraden.
Learn more about other kinds of reviews.