Floxio

Company details

Contact info

Rated 1 out of 5 stars

ik heb een winterjas besteld met maat…

ik heb een winterjas besteld met maat 2xl en kreeg ik een lente jas dun en 3xl.ik heb een mail gestuurd met de fotos van de product en ze hebben gezegd dat ik mijn geld zou terug krijgen binnen 1-3 werkdagen.tot nu toe 3 weken voorbij te zijn heb ik niks ontvangen en heb ik ondertussen 2 keer mailtjes gestuurd en 1 keer gebeld maar krijg ik geen reactie en geen antwoord.dus wat moet ik er van denken?oplichterij?het is een nederlandse website maar als je iets besteld dan pas wordt vanuit china gestuurd en duurt daarom heel lang tot die aankomt.daarvoor kon ik zelf voor een betere prijs daar bestelen.

November 17, 2025
Advertisement

Oplichters!

Oplichters!
Je krijgt echt goedkope troep rechtstreeks uit China, voor de kwaliteit hadden we voor enkele euro’s via AliExpress of TEMU kunnen bestellen.
Bij algemene vragen krijg je vrij snel antwoord van “Carmen”, maar retour aanvragen duurde het al even en na herhaal verzoek sturen ze een mail met retouradres in China. Wat niet mag als je in Nederland/EU zaken doet onder een Nederlandse naam/website.
Achteraf blijken de contactgegevens niet te kloppen en gebruiken ze een Nederlands adres en telefoonnummer om je een gevoel te geven van dat het betrouwbaar overkomt. Maar het zijn gewoon oplichters! Tot nu toe geen reactie op onze mails dat we het geld terugwillen en dat ze een retouradres in de EU moeten geven. Ze reageren al niet meer sinds 19 november 2025 op onze mails.
Iedereen die dit leest, dien ook een consumentenklachten in bij ECC, ACM, Fraudehelpdesk en je eigen bank voor oplichting.

Update 1-12-‘25: Nog geen dag na het schrijven van deze review krijgen we toch weer een reactie van “Carmen” per mail, waar ze stug blijven volhouden dat “er duidelijk vooraf is vermeld op de website en tijdens het bestel proces” dat het een bedrijf is en handelt buiten EU dus denken ze dat ze zich niet aan de EU wetgeving hoeven te houden. Zoek naar deze gegevens helemaal onderaan of links in het menu op de website:
Veelgestelde vragen -> geen info over/uit China
Verzendbeleid -> ook hier geen vermelding China of buiten EU
Algemene voorwaarden -> is een standaard format en verder geen info of iets dergelijks dat het buiten NL opereert. Dus niks over retour naar China.
Wederom staat letterlijk niets over dat retouradres in China is of dat het überhaupt een bedrijf is die uit China of een andere NIET-EU LIDSTAAT komt.

Het enige waar ze wel gelijk in hebben is dat er vermeld is dat retourkosten voor de klant is, vrij logisch en acceptabel als het in NEDERLAND verstuurd moet worden!! Niet naar China!!!

Update 2026: Na maanden heen en weer gemaild en steeds maar verwijzen dat ze het gaan terugbetalen, hebben we meerdere klachten bij Shopify (website host) en bij iDeal zelf te hebben ingediend, eindelijk het betaalde bedrag terug ontvangen.

November 17, 2025

Slecht webshop

Ik heb hier een herenjas besteld van 34,95.
Al een maat groter maat L. Maar toch is deze nog veel te klein .Terwijl mijn man altijd maat M heeft.
Nu kun je dea retour sturen voor de kosten van 65,00 euro .Ja deze jas moet helemaal terug naar China mensen .
Dus je begrijpt dat je bij Floxio nooit wat moet bestellen het is een waardeloze.
Allemaal Chinees troep .
Je kunt dan nog beter wat bij Shein bestellen daar betaald je geen 65,00 euro voor je retour.

November 13, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een jas besteld die mij te groot…

Ik heb een jas besteld die mij te groot was. Op de website geven ze aan dat retourneren geen probleem is, wel moet je zelf de verzendkosten betalen.
Na met Floxio te hebben gemaild gaven zij aan dat retourneren toch moeilijk werd en boden zij mij een compensatie van €6 aan.
Daar was ik het niet mee eens en uiteindelijk mocht ik het retourneren.
Alleen de kosten hiervan waren €60 en dat voor een jas van €40

November 20, 2025
Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look