Binnen 1 dag in huis en hele snelle…
Binnen 1 dag in huis en hele snelle communicatie met de klantenservice! Top!
fluisterboekje.nl is een creatief en ambachtelijk bedrijf dat zich specialiseert in het maken en verkopen van vilten quiet books, ook wel fluisterboekjes genoemd. Deze zachte, handgemaakte boekjes zijn speciaal ontworpen voor jonge kinderen en stimuleren spelenderwijs de ontwikkeling. De fluisterboekjes van fluisterboekje.nl zijn gemaakt van vilt en bevatten interactieve pagina’s met activiteiten zoals knopen, ritsen, tellen, sorteren en herkennen van vormen en kleuren. Elk boekje nodigt uit tot rustig, geconcentreerd spel en bevordert onder andere de fijne motoriek, creativiteit en probleemoplossende vaardigheden. Wat fluisterboekje.nl onderscheidt, is de aandacht voor detail en veiligheid. De boekjes worden met zorg samengesteld, voelen zacht aan en zijn geschikt om zelfstandig of samen met een ouder te ontdekken. Dankzij het lichte en stille karakter zijn ze ideaal voor onderweg, in de auto, in de kinderwagen of op rustige momenten thuis. Met hun warme uitstraling en educatieve insteek biedt fluisterboekje.nl een duurzaam en liefdevol alternatief voor traditioneel speelgoed: speelgoed dat niet overweldigt, maar juist uitnodigt tot aandacht, fantasie en rust.
Netherlands
Binnen 1 dag in huis en hele snelle communicatie met de klantenservice! Top!
Mooie site, snelle communicatie en snelle levering. Mijn zoontje vond het geweldig!
Prachtig boekje gekocht voor mijn kleinkind. Ze was er heel erg blij mee!
Mijn zoontje van 3 jaar vind dit boekje geweldig! Hij speelt er zelfstandig mee, verzint verhaaltjes bij elke pagina en elke avond voor het slapen gaan verzinnen we samen een verhaaltje bij 1 van de pagina’s. Super leuk en blij mee!
Heel blij met de fluisterboekjes! Als oma vind ik het heerlijk om iets rustigs en leerzaams te geven. Mooi gemaakt, stevig en de kinderen spelen er echt mee. Een heel leuk cadeau!
Learn more about other kinds of reviews.