Iværksætterportalen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

1. Career and Education Provider

Written by the company

Skab en succesfuld virksomhed med din mest værdiskabende investering til dato. Virksomhedsejere har ikke gode nok kort på hånden til at få succes. Det laver vi om på med vores online kurser for iværksættere. Med kurserne får du konkrete metoder, strategier og taktikker for at opnå succes, du lærer at mestre helikopterperspektivet i at drive en succesfuld virksomhed - og kursernen vil gøre dig skarp på præcist, hvad du skal gøre i din virksomhed for at skabe fremdrift. Alle skal have muligheden for at blive en endnu dygtigere iværksætter. Og her lærer du fra de en af bedste i faget. Find kurserne på: https://www.lumant.dk/instruktoerer/flying-bizKit

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe vidensportal til nye iværksættere

Vi kastede os ud i livet som iværksættere uden at vide noget som helst på forhånd, og derfor var det så fedt at få adgang til iværksætterportalen hvor Kasper og hans team har gjort et kæmpe arbejde for at hjælpe med at skabe overblik over de mange processer en ny virksomhed skal igennem. Siden er nem og overskuelig, og det er fedt at kunne dykke ned i de emner vi står og mangler viden om løbende som behovet opstår.
Derudover har vi haft Kasper som mentor, og vi er blevet støttet i alle de nye ting vi konstant orienterer os i som iværksættere. Kasper er god til at lytte og forsøger samtidig at nedbryde kompleksiteten til konkrete områder vi kan handle på. Han motiverer os og hepper, hvilket er virkelig dejligt når vi føler at vi famler lidt i blinde. De varmeste anbefalinger fra os. Ania og Patricia
meCura - pædagogisk udvikling

November 13, 2023
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Kurset til dig, der vil nå endnu længere som iværksætter, s

Kasper er uden tvivl en af de mest passionerede iværksættere, som jeg har mødt på min vej. Han giver altid sig selv 100 % i det indhold han giver, og jeg har selv som iværksætter haft uvurderlig støtte i hans viden og indsigter fra sit eget liv som iværksætter. Det her er et ikke et kursus i, hvordan du bliver rig hurtigt, men hvordan du faktisk bygger en succesfuld virksomhed fra bunden - uanset hvad du beskæftiger dig med. Så jeg vil anbefale det til alle, som enten overvejer at starte en virksomhed eller allerede er i gang, men mangler konkrete værktøjer til at tage det til det næste skridt.

November 9, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Det grundlag, som mange mangler i deres forretning

Jeg vil gerne anbefale Iværksætterportalen til de iværksættere/foundere, som har interesse i at skabe det rette grundlag for deres forretning. Ikke bare det at skabe et produkt, men det helt rette grundlag for fremtiden (f.eks. ift. funding, regnskab, virksomhedsstruktur og salgsprocesser). Jeg har prøvet mange kurser, og Iværksætterportalen leverer den bredeste viden. Forvent ikke "sådan starter du din shopify webshop" eller en "plug and play virksomhedsplan". Iværksætterportalen handler derimod om alt fra funding, value proposition, virksomhedsstruktur, skat og moms - og alt andet nødvendigt for at skabe det rette grundlag.

November 1, 2023

Værdifuld værktøjskasse til iværksætterrejsen

De seneste tre år har jeg været på mange iværksætterkurser, hvor de fleste har efterladt en flad følelse med begrænset værdi. Kasper og hans hold har lavet en iværksætterportal, hvor de har samlet den vigtigste viden, når man starter og skal bygge forretning. Det har vores team i GROW stor glæde af.

November 7, 2023
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Iværksætterportalen har været en kæmpe…

Iværksætterportalen har været en kæmpe hjælp - A-Z!

Forretningsforståelse, strategiudvikling, product market fit, marketing og salg.
Portalen dækker hvad det vil sige at være iværksætter bredt og vidt, og giver en redskaberne til faktisk at tage action på alle de planer og to-do's som man har som iværksætter. Vil højt anbefale alle som er aspirerende iværksættere eller allerede er i gang, at tage action, og blive en del af iværksætterportalen.

October 31, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Indholdet er tydeligt afprøvet og bevist i praksis!

Iværksætterportalen har forsynet mig med en væld af værktøjer til at forbedre min forretning. Selvom jeg har tilbragt tre år på handelsgymnasiet, er der stadig mange grundlæggende faglige aspekter, jeg har behov for at forstå bedre – uanset om det er simpel regnskabsføring eller den rette tilgang til en salgspræsentation.
Det står klart, at der er en betydelig mængde erfaring og faglig ekspertise bag indholdet på Iværksætterportalen, hvilket sætter det i en særklasse i forhold til handelsskolens pensum. Man kan mærke at alt dette indhold og viden er blevet afprøvet og bevist i praksis.

October 29, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Dit Skridt mod Iværksættersucces!!

Jeg er dybt imponeret over iværksætterportalen! Denne platform har været en uvurderlig ressource i min iværksætterrejse. De tilbyder et væld af opdaterede ressourcer, værdifulde vejledninger og en aktiv fællesskabsplatform, der giver os mulighed for at dele ideer, stille spørgsmål og lære af andre iværksættere. Det er som om, de har tænkt på alt, hvad en iværksætter har brug for, fra de grundlæggende skridt til de mere avancerede strategier. Jeg er taknemmelig for, at iværksætterportalen er tilgængelig, og jeg kan varmt anbefale den til alle, der drømmer om at starte deres egen virksomhed eller ønsker at skubbe deres eksisterende projekt til nye højder.

Og en særlig tak til Kasper, som uden tvivl er den mest motiverede iværksætter, jeg nogensinde har haft fornøjelsen af at møde. Hans dedikation og inspiration har været en utrolig drivkraft for os alle. Tak til iværksætterportalen og tak til Kasper for at støtte og inspirere iværksættere som mig!

October 3, 2023

Take a closer look