Fodboldstickers Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

1. Hobby Store

Information provided by various external sources

FodboldStickers producerer stickers med fodboldrelaterede motiver. Vi bestræber os på at lave fede stickers med originale motiver, til lave priser.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 3 out of 5 stars

Fra man bestiller dem

Fra man bestiller dem, til de kommer, tager for lang tid, havde de kommet omkring 3- 4 dage før, var der givet 5 stjerner, ved godt at forsendelse kun var 8 kr, men har prøvet at få vare fra syd Tyskland, kom efter 2 dage

January 16, 2021

Hej Lars,
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi prøver at gøre det så billigt som muligt for fodboldfans at købe stickers og tilbyder derfor også den billigst mulige levering, hvilket dog sjældent plejer at være et problem. Bemærk at vi også tilbyder andre hurtigere leveringsmuligheder, for den pris, det koster os selv at sende. På den måde får man, hvad man betaler for hos os, så billigt som det kan gøres.
Endnu engang tak og fortsat god dag!

Mvh Tobias
Fodboldstickers

Rigtig fed oplevelse!

Jeg var positivt overrasket over min oplevelse hos fodboldstickers.dk. Min lillebror blev mægtig glad for produktet. Rigtig flotte stickers til en god pris!

Hej Maria,
Tak for din positive anmeldelse af os og vores stickers!

Virkelig fed webshop!

Virkelig fed webshop! Virkelig god kvalitet af stickers og et fint udvalg. Havde brug for lidt vejledning til hvad min søn skulle have i fødselsdagsgave, og holdet bag svarede med det samme og ydede så god hjælp. Hurtig og god levering, hvilket er et kæmpe plus.

Hej Rebekka,
Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at du synes om vores hjemmeside, udvalg og kundeservice.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med fodboldstickers.dk...
Mega god kvalitet og hurtig levering, og så er det mega fedt, at den anbefaler andre fede stickers.
Det kan virkelig anbefales til fodboldfans!

Tak for god service og et godt produkt

Hej Klara,
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os! Tak for din anmeldelse.

Super fede klistermærker

Super fede klistermærker! Kvaliteten er forbløffende god så jeg endda kan have nogle placeret på min bil uden at det falder af. Mine varmeste anbefalinger til alle fodboldfans!

Hej Julia,
Vi er glade for, at du synes om vores sticker og kan bruge dem på din bil!

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse! Det var en dejlig oplevelse fra start til slut med en brugervenlig hjemmeside. Leveringen var hurtig og effektiv og gjorde hele oplevelsen bedre. Deres stickers er vildt gode og jeg har haft store glæde af dem. Vil helt klart forslå dem til alle der overvejer at køber stickers!!

Hej Andy,
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og at du finder vores hjemmeside nem at bruge. Vi er også glade for at høre, at du sætter pris på vores nu hurtigere levering.

Fremragende produkt og service

Fremragende produkt og service. Desuden også meget god eftersalgsservice, da drengene altid stod til rådighed i tilfælde af at man havde spørgsmål. Leveringen var i øvrigt også rimelig hurtig. Alt i alt meget tilfredsstillet med hele købsoplevelsen.

Hej Ramazan,
Vi er meget taknemmelige for din positive anmeldelse og sætter pris på, at du fandt vores service tilfredsstillende.

Rated 4 out of 5 stars

Meget bedre end forventet

Bedre end forventet for at være helt ærlig - Så det gjorde op for leveringen. Nok ikke sidste gang, jeg bestiller her

August 1, 2020

Hej Mathias,
Vi er utroligt glade for, at du har haft en god oplevelse og kan med glæde fortælle, at vi har forbedret vores leveringstider. Vi ser frem til at sende dig din næste ordre!

Rated 5 out of 5 stars

Super gode til at lave deres produkt…

Super gode til at lave deres produkt som lovet, hurtig service og levering. Kunne ikke være mere tilfreds. :)

August 1, 2020

Hej Mikkel,
Vi er utroligt glade for, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med vores produkter.

Rated 5 out of 5 stars

God kvalitets klistermærker og hurtig…

God kvalitets klistermærker og hurtig levering

July 31, 2020

Hej Kisser,
Vi er glade for, at du er tilfredse med vores produkt og fik dine stickers hurtigt!

Take a closer look