Fodplejeklinikken Reviews 5

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Elendig kommunikation svarer ikke på…

Elendig kommunikation svarer ikke på tlf eller andet, er i tvivl om.det er et fup firma, de afsender fra Sverige, ikke Danmark,meget lusket firma med dårlig kontakt til kunder,,nu må vi se om pakken overhovedet kommer derfra...aldrig mere herfra...

January 5, 2026
Advertisement

En meget dårlig oplevelse

En meget dårlig oplevelse! Bad om hjælp til muligvis at ændre min “store hælspore pakke” i sål størrelse, samme weekend dag jeg havde bestilt, da lå lige præcis mellem 2 størrelser. Jeg sender mit mål på mine fødder og også mit telefon nummer da tænker det går meget hurtigere hvis de lige vil ringe mig op, og forklarer også at det er akut da har meget ondt i mine hæle.

Jeg får at vide de ikke kan ringe mig op, da de ingen firma telefon har. Og de svarer IKKE på mit spørgsmål vedr sål størrelse.

De ender med at sende pakken uden at hjælpe mig, selvom jeg har skrevet 2 mails og brugt deres kontaktformular hvor jeg beder dem IKKE sende, før end jeg har fået hjælp til rette størrelse.

Jeg bliver virkelig gal, men skriver en venlig mail igen igen, hvor til jeg får oplyst pakken allerede er leveret.

Jeg har ingenting modtaget på mail eller sms og finder ud af der lægger en seddel i min postkasse.

I mellem tiden har jeg tjekket firmaet ud, og opdager det er i Sverige og hvor dyrt det er selv at betale retur fragten fra DK.

Jeg mærker nu kraftigt at jeg bare vil have pakken retur. Finde en firma man kan stole på, i stedet for.

Jeg søger hjælp i pakkeshoppen og fortæller dem at firmaet har sendt mig pakken, uden at lytte til jeg bad dem vente. Og jeg får hjælp til at nægte modtagelsen. Og de returnerer derfor pakken uden jeg skal betale returfragt.

Jeg har heldigvis betalt med Klarna og 7 dage efter står alle pengene på min konto.

Jeg viste i mellemtiden min meget erfarne fodterapeut deres deres klip klapperne til hælspore og såler, hvortil han siger - de gør det modsatte af hvad man anbefaler til hælspore.
Det ville jeg aldrig anbefale nogen at prøve.

Er så lettet over jeg kom ud af det, og læser bagefter at andre også har dårlige oplevelser.

Hvortil jeg har lært - læs altid anbefalingerne først! 🙏🏼 Håber dette vil hjælpe andre.

Har efterfølgende købt de bedste Alignment såler dansk produceret og vildt god service, samt kun en uge efter brug omtrent 70% færre smerter!

February 9, 2025

Under alt kritik

Under alt kritik! Modtager en yderst beskadiget pakke hvor flere ting mangler! Jeg ønsker ikke at beholde de vare der er noget frem da de bærer præg af at pakken har været udsat for fugt. Jeg skal så betale for at levere pakken retur. Men de afviser at tage imod den og den bliver sendt tilbage til mig...DET har været et dyrt bekendtskab!
Og kundeservice svare sjov nok ikke tilbage mere.

January 28, 2025
Rated 1 out of 5 stars

det bliver et nej tak herfra.

det bliver et nej tak herfra.
havde købt to forskellige fra fra dem, som skulle hjælpe mod hælespore.
varne kom, men har slet ikke haft den effekt de beskrev under varene.
tværtimod. det er kun blevet værre.
alle kan jo sælge noget når det bare er et stykke stof.

September 30, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Varerne kommer ikke… Det ser ud til at…

Varerne kommer ikke… Det ser ud til at de afsendes fra Sverige og så stopper det der. Når fodplejeklinikken bliver gjort opmærksom på problemer skriver de at de må være lige på trapperne. De lover 4 dages leveringstid…Der er nu gået 14 dage og intet er sket.

May 13, 2023
Advertisement