Fokus Nordic Reviews 13

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

Written by the company

Hos Fokus Nordic har vi mange års erfaring inden for ejendomsforvaltning, og vi tilbyder skræddersyede løsninger til virksomhedsejere over hele landet. Vi administrerer tusindvis af bolig- og erhvervslejemål og arbejder hver dag målrettet på at levere den bedste service til vores lejere. NB: Hvis du som privat person besøger vores hjemmeside, kan du med fordel klikke på menupunktet 'Letting' hvor du finder vores udlejningsportal.

2.6

1-star

Replied to 16% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har en god oplevelse med Fokus…

Jeg har en god oplevelse med Fokus Nordic. De er professionelle, imødekommende og nemme at kommunikere med. Jeg føler, at mine henvendelser bliver taget seriøst, og fornemmer en struktureret og menneskelig adfærd i deres tilgang.

December 24, 2025
Fokus Nordic logo

Reply from Fokus Nordic

Kære Caroline

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive til os her i julen – det er meget værdsat, og vi er utrolig glade for, at du har været tilfreds med os.
Vi ønsker dig et godt nytår og håber vi fortsat kan hjælpe, hvis der skulle blive behov for det.

Fokus Nordic Support

Det værste firma

Det værste firma, du kan komme i nærheden af. Mere klart kan det ikke siges. Lej aldrig noget fra dem.

Det er et helt igennem uprofessionelt firma. 8 uger efter jeg fraflyttede min lejlighed, har jeg endnu ikke modtaget flytteopgørelsen, selvom håndværkerne kan bekræfte, at de har afregnet med Fokus Nordic. Udlejer af værste skuffe.

Hold dig langt væk fra dem!

November 12, 2025
Fokus Nordic logo

Reply from Fokus Nordic

Kære Agna
Vi er kede af din oplevelse. Der går altid lidt tid fra håndværkerne er færdige og har afregnet med os, til vi kan opgøre flytningen endeligt. Vi gør altid vores bedste for at skabe en god og professionel oplevelse for vores lejere og vi kan derfor ikke genkende din opfattelse af os. Kom eventuelt tilbage på trustpilot@fokusnordic.com, hvor vi kan tage den videre dialog, hvis du ønsker det.

God dag.

Fokus Nordic Support

Rated 1 out of 5 stars

Hele vejen igennem ublu virksomhed

Hele vejen igennem ublu virksomhed. En boligadministration, der næsten er til at komme i kontakt med og ved fraflytning af lejemål, får jeg truende mails med at skulle betale for ekstra måneders husleje - ud af det blå.

“Smart” af dem at have en skjult Trustpilot-profil, hvor de vælger ikke at anvende deres logo, så man ikke kan genkende virksomheden.

Desuden har de slettet deres gamle Trust-pilot-profil, som også var fyldt af dårlige anmeldelser - lå omkring 2.0 - og lige oprettet NY profil, for at slette sporerne af den afslørende, dårlige trustpilot-rate.

Lej for Guds skyld ikke noget gennem dem. Hverken kontor, lejlighed eller andet.

September 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Lejer et af deres kontorer

Lejer et af deres kontorer. Vi har haft kontor i byggelarm i 2+ aar nu.
Vi foeler os mere som en gene og irriration i deres oejne, naar vi kontakter dem angaaende problemerne, end som nogle de rent faktisk gerne vil imoedekomme og hjaelpe.
Og problemerne bliver desvaerre ved med at fortsaette.

Vil desvaerre ikke kunne anbefale dem, hvis man soeger et fornuftigt sted, hvor man kan fokusere i og paa sin virksomhed.

Oev. Alle vores tidligere udlejere har ellers givet en god oplevelse indtil nu, saa den her daarlige oplevelse (som bliver ved) er kommet meget bag paa os, da det ellers var et kontor vi havde glaedet os til at vokse i.

September 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Lej aldrig en lejlighed gennem Fokus

Vi nåde at bo 1 år i lejligheden i vanløse, men grundet skimmel-svamp måtte vi fraflytte. Fokus mente at det måtte være bruger adfær og det faktisk var vore egen skyld. Vi endte med en slut regning på 50.000 kr + en ekstra regning på varme på 18.000 kr, da man hæfter fælles. LEJ ALDRIG EN LEJLIGHED GENNEM DEM, DET KOMMER TIL AT KOSTE DIG.

May 1, 2025

Grotesk svindel med…

Grotesk svindel med fraflytningsrapporter. De har fx forlangt kr 6.200 plus moms for rengøring af 87 kvm, der vel og mærke allerede var klinisk rengjort. Desuden forlanger de 28.400 plus moms for maling og 11.600 plus moms for gulvbehandling, Det værste er dog, at da de fremsendte fakturaen var lejligheden slet ikke istandsat. Lej ikke noget af dem og køb heller ikke noget af dem.

May 5, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Fokus Asset Management A/S(denmark) er en værre virksomhed, hold dig væk for at lave nyt lejemål til både private og erhverv.

hold dig langt fra dette firma. jeg har en erhvervsbutik på vallensbæk torv. den værre ledelse nogensinde har jeg set i mit liv.
det er ikke kun mig, du kan se din dårlige vurdering af din venlige service, hvad andre siger om dig her på trust pilot.

Sover I alle sammen? Vågn venligst dig selv, før jeg død.
stress foregår i mit sind, årsagen er jer alle sammen. natacha , gitte agergaard og anders vibe.
butikken får varme om sommeren, og alle mine produkter bliver tørre eller dårlige på grund af varmen, der er edderkoppereder på tværs af midten, inklusive ydervæggen og toppen af forseglingen, centret har ikke noget toilet, så hvordan kan folk komme i centrum? dette er et offentligt sted med privat ejerskab.... du skal se på lejemålet, hvis problemet er reelt ... alle dine kollegaer spørger om den klage, du fremsætter, da en lejer ikke er skrevet i kontrakten .... dette er bare et grundlæggende problem, og det kan ikke nævnes i kontrakten, at det blot går på centre vedligeholdelse.
varmeproblemet er ikke kun i en butik, men der er varmeproblemer med servalbutikker, du ignorerer fuldstændigt problemet. hvis du har brug for skriftligt har vi sendt dig serval email individuelt butikker.
vi håber, at I kommer med dejløsninger inden næste sommer starter....
I flere gange er jeg blevet informeret om problemer, I spørger alle om nye historier hver gang. og det mærkelige og værre er, at du ikke engang informerer mig ved at svare. når vi ringer til jer, vælger I ikke alle opkald.
Vi er begge her udelukkende for purley-forretninger. Hvis du ikke kan investere i en løsning, så er jeg nødt til at bruge anden lovligtvej, hvilket slet ikke vil være godt for os beggeto.
Inden næste sommer starter skal jeg have en løsning til vinduer. Jeg har brug for erstatning med øjeblikkelig virkning. Jeg har givet dig besked senest den 31-aug-2022 i to uger, og det er slut.
for yderligere quancy quance vil du være ansvarlig.
Jeg har taget nok, og jeg kan ikke holde det mere.

September 28, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Hold da op … magen til fuske firma skal…

Hold da op … magen til fuske firma skal man lede længe efter. Rodet og uprof. Medarbejder der kun skal hive penge hjem. De opkræver kr10.000 efter flytning fra lejl hvor jeg har boet knaps 4 år. Var rengjordt. Oplyste at emhætte og komfur var itu samt badekar ( ved det bliver fjernet fra alle lejl. Og lavet brusebad ) var både rengjordt og afkalket for en formue. Lejl er på 70 kvm😡 Paneler skulle males havde været gemt bag en sofa og aldrig berørt 😡 Magen til fusk skal man lede længe efter… det må være en sag for LLO , nu svare de ikke 😡😡 Fuske firma 😡

November 18, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Fokus Asset Management A⁄S har den…

Fokus Asset Management A⁄S har den ringeste administration af ejendomme.
De udskiftede mit toiletbræt til 2000 kr., som var gået i stykker af, at jeg lukkede toiletbrættet og låget på samme tid. De oplyser mig ikke, at jeg selv skal betale for udskiftningen, og efter opgaven er udført sender de mig en regning og vil trække det fra via min husleje. Det er simpelthen at snyde sin lejer!

De vælger Cura VVS til at udføre opagven, som også har fået lige så ringe anmeldelser på Trustpilot, og de oplyser at toiletbrættet koster 1000 kr., som kan fås på nettet til 400 kr.

I skal aldrig vælge Fokus Asset Management A⁄S eller Cura VVS for den sags skyld.

June 18, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Deres styring er meget rodet.

Vi var lovet indflytning d.1 Oktober, hvilket blev udsat med meget kort varsel, så man ikke kunne nå at finde et andet sted at bo i mellem tiden. Det blev udsat til.1 november. Derefter kommer man så ind til, lejligheder som kun er færdige indenfor. Der mangler altan, gårdhave, opbevaring, kælder, emhætten virker stadig ikke 2 måneder efter indflytning. Opgangen er uden lås, så alle kan komme ind. Der er ikke noget gelænder ved trapperne ej heller. Samt mange andre problemer. Der er håndværkere rendende rundt og larme hele tiden. Fokus asset er slet ikke til at komme i kontakt med heller.

December 18, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Åbnet hus arrangementet og efterfølgende samtaler under al kritik

Vi havde interesse i at leje en bolig, hvor vi fik mulighed for at komme til åbnet hus. Som det første til åbent hus-arrangementet fik vi at vide, at den oprindelige ’sælger’ ikke var tilgængelig, og at der derfor havde sendt en anden, hvis vi havde nogle spørgsmål. Selvom vedkommende virkede flink, fik vi dog ikke mange svar på vores spørgsmål – dog kun at hvis vi var interesserede i boligen, skulle vi sende en ansøgning til hende, vi først havde haft kontakt til. Da boligen fremvises, var den virkelig uhygiejniske, derfor tænkte vi at den ikke rengjort ordentligt og tjekket efter med håndværkere. Vi bliver ligeledes informeret om, at den vi så allerede var udlejet selvom de holdte åbnet hus på lejligheden. Vi blev dog tilbudt en anden bolig tilsvarende, den vi havde set, og som de forsikrede os om var i ordentlig tilstand.

Vi tænkte derfor at prøve lykken alligevel og ringe til hende, der skulle have stået for åbent hus. Det eneste vi fik var en telefonsvarer, så vi sendte derimod en ansøgning via mail, der forklarede, at vi var interesseret i den anden lejlighed. Efter noget tid hvor vi ikke havde fået svar, valgte vi igen at ringe. Dog ingen hjælp at hente. Dagen efter vi ringede anden gang får vi en mail, hvor vi informeres om, at vi skal lave en ansøgning til den anden lejlighed, selvom der i mailkorrespondancen meget tydelig viser, at vi vil have den anden. Efter en mail tilbage, hvor vi forklarer, at vi allerede havde gjort dette, får vi dog hurtig en tilbagemelding om, at lejligheden er udlejet, fordi vi var for langsomme til at ansøge. Vi har igen prøvet at få fat i udlejeren, hvor vi meget tydeligt igen forklarer, at vi faktisk havde lavet en ansøgning. Efter hurtige mails mellem os, har de nu valgt at undlade at svare på os på den sidste mail og virker til helt at have fjernet kontakten til os.

De har derfor efterladt os med den opfattelse, at der overhovedet ikke er styr på tingene, og at der er generelt meget sjusk med hvordan de udlejer deres bolig. Derfor får de 1 stjerne, selvom de fortjener mindre.

September 12, 2018

Take a closer look