Foliepigen Reviews 0

TrustScore 0 out of 5

0.0

Written by the company

Om FoliePigen FoliePigen ApS er en folieringsvirksomhed i Svendborg, der hjælper både private og virksomheder med at gøre biler, glas og overflader flottere, mere funktionelle og nemmere at leve med. Vi løser opgaver, hvor finish og detaljer betyder noget. Og hvor løsningen skal holde i praksis. Vi arbejder især med tre områder: bilindpakning (carwrapping), solfilm og matteret folie til vinduer, samt foliering af inventar. Det kan være alt fra en hel bil i ny farve, til solfilm på store vinduespartier, eller en opfriskning af køkkenlåger med en stærk og slidstærk folie. Vores tilgang Hos FoliePigen får du ikke en standardløsning. Vi starter med at forstå, hvad du vil opnå. Mindre varme i rummet. Mere privatliv. Et mere eksklusivt udtryk. Eller et visuelt brand, der skal stå knivskarpt. Derefter rådgiver vi om den rigtige type folie, den rigtige finish og den rigtige løsning til netop din opgave. Bilindpakning og reklame på biler Carwrapping kan ændre hele udtrykket på en bil. Det kan være en totalindpakning, delindpakning eller folie på detaljer. Vi hjælper også virksomheder med reklamefolie, logo og tekst, så firmabilen fremstår professionel og tydelig. Solfilm og matteret folie til vinduer Vinduer kan give varme, blænding og indkig. Med solfilm får du bedre komfort, og med matteret folie får du privatliv uden at lukke dagslyset ude. Vi tilbyder solfilm montering i Svendborg og omegn, og vi rådgiver om valg af film, så effekten passer til både behov og udseende. Vi bruger primært to leverandører: Johnson Window Films og 3M. Johnson vælger vi, fordi de giver rigtig meget kvalitet for pengene. 3M vælger vi, fordi de gennem mange år har sat en høj standard for kvalitet – ikke kun på solfilm, men generelt. Foliering af inventar og overflader Foliering af inventar er en smart måde at forny uden at udskifte. Folie kan give køkken, skabe, døre og møbler et nyt udtryk. Det er en løsning, der kan være både pæn og praktisk, når den bliver lavet korrekt. Klar til en snak? Hvis du har en opgave i Svendborg, på Fyn eller i nærområdet, er du velkommen til at kontakte os. Send gerne et par billeder og en kort beskrivelse. Så vender vi tilbage med en anbefaling og et tilbud.

No reviews

This company hasn’t received any reviews yet.

Take a closer look