Kære Kim
Tak for din anmeldelse. Jeg var selv guide på turen den dag, så jeg er selvfølgelig ked af, at oplevelsen efterfølgende ikke har levet op til dine forventninger.
Vores faste Food Walks som er åben for alle sommeren over i Aarhus koster 699 kr. og er en cirka tre timers guidet madoplevelse med forskellige smagsstop undervejs. For os ligger værdien i helheden – smagene, de udvalgte producenter og steder, fortællingerne, værtskabet og oplevelsen af Aarhus undervejs.
Når du eksempelvis beskriver første stop som lidt ost og spegepølse på en paptallerken, var det smagsprøver på ost fra Lindved Mejeri og pølser fra Kolind Slagteren – netop lokale produkter og producenter, som vi gerne vil præsentere vores gæster for. Det enkle format gør ikke råvarerne mindre gode eller historien bag dem mindre interessant.
Smagningerne gennem turen er tilsammen sammensat som et måltid. Jeg spiste selv med på alle stop den dag og var mere end mæt ved afslutningen, men appetit og oplevelsen af værdi er naturligvis individuel.
Og ja – det stod ned i stænger den dag. Det påvirker selvfølgelig en vandretur, og vejret er desværre den eneste del af oplevelsen, vi ikke selv kan planlægge. Og det er en af grundene til at vi ikke har faste ture i vinter månederne.
Da jeg sagde farvel og spurgte ind til jeres oplevelse, fik jeg en positiv tilbagemelding. Derfor blev jeg oprigtigt overrasket over efterfølgende at læse din anmeldelse og ville ønske, at du havde delt din skuffelse med mig på dagen.
Food Walk