Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Hurtig og god kommunikation hele vejen igennem, og varen var præcis som beskrevet. Leveringen gik også hurtigt. Kan klart anbefales!
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
alt spillede. Hurtige svar, nem proces og en Peter Crouch-trøje i topstand. Intet drama, bare god service. Kan klart anbefales.
Havde givet flere stjerner hvis man kunne det👌
Perfekt service af de to gutter.
Alt levede op til mine forventninger.
God og hurtig handel.
Kæmpe anbefaling herfra.
Super god og venlig kunderservice. Jeg købte en super fed jersey hos dem, som desværre var for lille, men oplevede derefter rigtig god service ift. retur.
De har masser af lækre produkter på siden, så det er nok ikke sidste gang jeg handler her!
God oplevelse og god trøje-kvalitet.
Handler helt sikkert igen hos football-curated.com de to fyre lever virkelig op til navnet - kuratorer for en god fodbold oplevelse!
Fantastisk dialog, 4 trøjer i min samling er godkendt og til en god pris de gør det fremragende kan klart anbefales herfra
Leveringstid mellem 2-4 hverdage, kom på 3 dagen, så helt perfekt. Derudover var trøjen jeg købte som beskrevet, så ingen uforudsete overraskelser.
Hurtig svar respons på beskeder og ingen dumme spørgsmål samt rigtig god kundeservice.
Det er ikke sidste gang jeg køber her.
Mange fede trøjer til fornuftige priser, både nye og gamle.

Reply from Football Curated
Modtog pakken allerede 2 dage efter jeg købte trøjen og alt var som beskrevet😁
Mega god service og godt udvalg.
Kan helt klart anbefales
God kommunikation og anbefaler gerne denne hjemmeside
Kæmpe sortiement til fornuftige priser!
Udover at sælge mig en trøje jeg havde ledt efter i årevis til en fin pris, udøver de også kanon kundeservice😁
- Ingen tvivl om at jeg kommer tilbage efter mere!
Utrolig god oplevelse med drengene fra football curated. Købte 2 ældre trøjer og alt var i den skønneste orden.
Utrolig god service og gode priser😊😊
Jeg købte en Adriano trøje i fantastisk stand til en meget overkommelig pris, og der var god service og kommunikation under hele forløbet. Jeg vil helt sikkert købe igen med den fantastiske stand trøjerne har og især til de priser🤩😍