One of the Best
Ahojte, rád by som pridal hodnotenie a moju skúsenosť s ForexNation. Približne pred jedným rokom sa mi na sociálnej sieti zobrazila reklama s kurzom a prvou lekciou zdarma. Obchodovaniu sa venujem niekoľko rokov preto ma príspevok zaujal a prihlásil som sa webinár od ktorého som ale žiadne veľké očakávania nemal. Patrik v priebehu dvoch hodín zhrnul jeho pohľad na trading a takisto pridal veľa naozaj konkrétnych informácií ktoré zvysoka preskočili mnohé iné webináre ktoré som predtým videl. Zaplatil som si preto jeho kurz a takisto som sa prihlísil do jeho Live room-u, ktorým členom som dodnes. Môžem smelo napísať, že Patrik je naozaj výborný učiteľ a vie mnohé koncepty vysvetliť jasne a zreteľne, jeho kurz sa rýchlo stal mojou základnou kostrou a prístupom ktorý v tradingu používam. V jeho skupine zdieľa trasnparente svoje obchody s jedným stoplossom a jedným takeprofitom čo je poďla mňa veľmi férové, pretože sa nesnaží navonok zvyšovať percentuálnu úspešnosť svojich obchodov na úkor ziskov. Myslím si že v rámci Česko-Slovenska právom patrí medzi TOP traderov a jeho kurz by som odporučil každému kto to s tradingom myslí vážne. Na Patrikovi si ale najviac vážim jeho úrpímný a priateľský prístup, všetkým svojim študentom fandí a teší sa z ich úspechov a to je hlavný dôvod prečo dávam ForexNation plných 5 hviezd dôvery.