Fostira Webb & Consulting AB Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fostira var fantastiska att skapa en smart AI lösning som ger oss kontroll och spårbarhet i vår biodling. De arbetade snabbt och hela lösningen har överträffat våra förväntningar.

Rated 5 out of 5 stars

"Vi tog hjälp av Fostira med annonsering på sociala medier, och jag måste säga att vi är imponerade över resultaten. De har verkligen koll på hur man optimerar annonser för att få bästa möjliga effekt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har samarbetat med Fostira för att nå ut bättre med våra annonser och det har varit ett riktigt lyckat drag. Deras strategier och kampanjer har gett oss både fler kunder och högre synligh... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ett fantastiskt bemötande av Alexander och alla hans medarbetare som jag har varit i kontakt med, Vi fick en hemsida som överträffade mina förväntningar, vi fick en ny fin logga och ett helt nytt... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Världsklass

Vi på Timrå bygg och betong tog hjälp av Fostira och kunde inte varit mer nöjd, Fostira leverade ifrån start till mål.
Luta dig tillbaka och ta hjälp av en byrå med hög kompetens och grym service!
En extra stjärna till Filip som är riktigt trevlig och lättsam att ha å göra med.

January 5, 2022

Snygg hemsida

Vi fick en snygg och lättläst hemsida. Proffsiga inlägg på facebook och instagram. Trevliga och vi har snabbt fått hjälp då det behövts. Jättenöjda

January 5, 2022

Klockren och servicefokuserad…

Klockren och servicefokuserad kommunikation.

Löser alla problem snabb, effektivt och med stort tålamod.

Gjorde ett fantastiskt arbete med vår hemsida och gav oss den digitala plattform vi så väl behövde.

Informerade, identifierade och levererade mer än vi förväntat oss, visade på stor kompetens inom ett område som vi inte själva behärskar.

Gjorde absolut oss till ett mer komplett, modernt och framgångsrikt företag.

Rekommenderas varmt !

September 30, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Vi fick hjälp med en ny hemsida

Vi fick hjälp med en ny hemsida till vårt företag. Vår gamla hemsida behövde verkligen ett lyft och vi fick en ny och marknadsledande hemsida levererad till vårt företag. Kan rekommendera.

September 16, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Bra människor med högt driv

Bra människor med högt driv, men får känslan av att de mer jobbar med försäljning snarare än marknadsföring. Känns som de säljer in vissa tjänster de inte riktigt förstår sig på eller har erfarenhet av...

September 15, 2021
Fostira Webb & Consulting AB logo

Reply from Fostira Webb & Consulting AB

Hej Håkan,
Vi kan inte hitta dig som kund på Fostira med den informationen du lämnat. Vi tackar för din feedback och vore glada om vi visste vilket bolag du representerar för att kunna rättfärdiga denna information.

Kanonbyrå

Kanonbyrå! Rekomenderas verkligen.
Fick hjälp med en stilig hemsida, sociala medier, skyltning, menyer och har dagligen kontakt med mina kontaktpersoner. Unga och framgångsrika!
Önskar dem det bästa och kommer själv att samarbeta med dem länge.

June 28, 2021

Mycket bra service

Hjälpt mig med ny hemsida, design till tvskärmar och mycket mer! Får alltid snabba svar oavsett tid på dygnet! Kom ut på en fredagkväll och hjälpte mig när jag behövde hjälp också! Mycket nöjd!

June 11, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look