Total scam!!! Køb aldrig der.
Giver et stjerne, kun fordi der er ingen mulighed for at give 0. Jeg har forsøgt at købe en symaskine hos dem. Har gennemgået betaling, bekræftet transaktionen via SMS-koden, men da jeg trykkede på "bekræft", blev jeg smidt på deres starte-side, mens varen stadigvæk lå i kurven. Så efter man udfylder alle sine kortoplysninger og bekræfter overførsel via SMS-koden, bliver orderen ikke registreret. Jeg skrev en e-mail til dem for at finde ud af status på min order. Nogle timer senere kommer der endeligt en automatisk e-mail med order-bekræftelsen. Men nogle dage efter svarer de på min e-mail, og der står, at jeg ikke har fået order-bekræftelsen (selv om jeg HAR fået den), fordi de ikke kunne trække penge fra min konto!!!
Dette giver ingen mening, da ingen trækker penge i det øjeblik, når man lige har trukket på "bestil". De har simpelthen ikke styr på deres system. Og så foreslår de i den samme e-mail, at jeg gennemgår betaling igen!!! Med det kaos, de har i deres system, risikerer man at betale to gange for den samme levering og få aldrig sine penge tilbage. Så nej, tak herfra. Men hvis der bliver trukket noget beløb fra min konto, så bliver de også meldt til politiet.
April 15, 2020
Unprompted review