Alt er gennemført, flot, flot design lige fra hjemmeside, valgprocedure til…ja, naturligvis til den gave, jeg købte og nu glæder mig til at overrække modtageren…
See what reviewers are saying
Jeg er yderst tilfreds . Det smukkeste raflebæger jeg har set nogensinde og så er det en oplevelse at holde om og rafle med . Alle pengene værd gange mange 🥰 Jeg tror vores fødselar, som er en pas... See more
Det er tredje gang, vi bestiller fra Frede Høst. Denne gang var det som en del af den ældstes konfirmation. Han har længe været misundelig på mit og mandens raflebæger, når vi spiller Yatzy eller... See more
Company replied
Lækre produkter! Man kan både dufte og mærke, at det er godt håndværk ✨ Når først familien havde prøvet mit raflebæger, måtte vi have flere, så der altid var et godt og lydløst raflebæger i nærheden,... See more
Written by the company
Siden 1995 har Frede Høst kombineret eksklusivt design med funktionalitet. Historien bag Raflebægeret, begyndte som et far- og søn-projekt for snart 30 år siden, og står i dag som levende udtryk for kvalitet og nærvær.
Hansensvej 11, 4200, Slagelse, Denmark
- +45 42 24 05 32
- kontakt@fredehost.dk
- fredehost.dk
Høj kvalitet i alle parametre 👌
Alt er gennemført
Fantastisk god og venlig service :-)
Fantastisk god og venlig service :-)
Hurtig levering :-)
Jeg vil anbefale alle det smukke produkt.
Hurtig levering og god kommunikation
Hurtig levering og god kommunikation. Sidst men ikke mindst - et MEGA fedt produkt.
Den gode oplevelse
Blev overrasket over jeg blev ringet op, og sikre den gravering jeg ønsket
Kan kun anbefale Frede Høst for de giver en god oplevelse og kommunikation
Alle pengene værd
Jeg tror vores fødselar, som er en passioneret rafler , bliver utrolig glad for denne gave 🤞
Tak for hurtig levering 👍
Hurtig bestilling og hurtig levering luksus tak for det
Nem bestilling og hurtig levering
Jeg bestilte en bæger med navn
Jeg bestilte en bæger med navn, men fik et uden navn. Jeg ringede og snakkede med Frede og han sendte et nyt dagen efter. Super service 👍🤩
Så flot et raflebæger
Så flot et raflebæger . Modtaget meget hurtigt. Ingen problemer
Hurtig ekspedition.
Firmaet gjorde alt for at sikre
Firmaet gjorde alt for at sikre, at kunden fik den vare, som han ønskede. varen blev leveret hurtigt og nøjagtigt.
Flot produkt og hurtig levering