Smørrebrød til 10 personer. Alt var godt på nær frikadellerne; kødet var finhakket til atomer, så der ingen struktur var tilbage. Det mindede mere om paté end frikadeller.
Company replied
Vi holdt barnedåb med over 60 gæster, og smørrebrødet blev leveret præcis til tiden – og overgik alle vores forventninger. Det var første gang, vi benyttede Frederiksberg Diner, men bestemt ikke den s... See more
Company replied
Top kvalitet, lækre tilberedninger, friske råvarer og søde mennesker. Vi har prøvet en håndfuld forskellige frokostfirmaer, men ingen kommer i nærheden af Frederiksberg Diner. De har både smørrebrød,... See more
Vi skulle fejre mormor's 80 års fødselsdag, og for en gangs skyld måtte jeg ikke lave maden, så den opgave endte hos Kenneth, og hvilken oplevelse det var, 3 retter den ene bedre en den anden, og 2... See more
Company replied
Skal der holdes Bryllup, Barnedåb, Konfirmation, Fødselsdag, Sommerfest, Firmafest, Jubilæum eller bare en god fest, er Frederiksberg diner transportable et godt sted at begynde.
Peter Bangs Vej 27, 2000, Frederiksberg, Denmark
No recent history of asking for reviews
Fik den skønneste julemad leveret! Laver det aldrig mere selv når man kan få så skøn mad leveret.

Reply from Frederiksberg Diner
De bedste madder i hele København. Jeg har købt almindelige madder - de kæmpe store luksus madder frikadeller og sandwich inde i butikken. Det fåes ikke bedre, og til de priser og den friske måde pigerne er på kan jeg varmt anbefale frb diner.

Reply from Frederiksberg Diner
Altid høflig og god betjening. Vælg mellem smørrebrød, forskellige sandwich, dagens ret eller en salat. Maden er altid lækker, og de smører gerne hvis de er løbet tør for det stykke smørrebrød du elsker.

Reply from Frederiksberg Diner
Det bedste luksus smørrebrød i byen
Vi kørte gerne fra Skovlunde til Peter Bangsvej når vi blev sultne
Altid god betjening…
5 store stjerner herfra….
et vidunderligt sted at handle.
Har handlet der i mange år også hos den tidligere ejer.
Synd at se nogle anmelder stedet dårligt grundet en enkelt hændelse man har været ude for.
Gudskelov sker der en fejl i nu og næ, det viser bare at det er mennesker der arbejder på stedet.
Keep Up the good work :-)
John og håndværkere
Lindevangsgården.

Reply from Frederiksberg Diner
Super fantastisk mad af skønne friske råvarer, og dejlige venlige mennesker. Vi blev reddet på målstregen til en julefrokost og har en klar overbevisning om at vi endte med en julefrokost der ikke kunne have været bedre andetsteds fra. Tusind tak for mad, og vi vender 100 % tilbage.
Mvh Marianne
Fantastisk lækker italiensk buffet. Super kvalitet og fantastisk flot. Tak til Kenneth og personale.

Reply from Frederiksberg Diner
Jeg kan kun sige alt godt om denne forretning. Vi holdt fest med grill og maden var god og de sørgede selv for alt med grill mm

Reply from Frederiksberg Diner
Købte 4 STK smørrebrød. Forventningen til en god kartoffelmad, blev dog brat ødelagt, af den mærkelige mørkegule farve, der både var på oversiden af mayonnaisen og imellem kartoffelskiverne. Virkelig frastødende. Helt galt var det også med de rustede løg, der desværre nåede ind i min mund og føltes som om det var bagepapir, der var kommet på i stedet. Virkelig vammel oplevelse. Fotodokumentation haves!

Reply from Frederiksberg Diner
Altid lækker og frisk mad. Hvis ikke der er det man havde lyst til så er personalet altid gode til at lave det mens man venter.
Fantastisk nytårsmenu - alt sad lige i skabet!!
Deres buffeter har allerede en stor stjerne hos mig (den italienske med bl.a. vitello tonnato er fantastisk), og nu har de tryllet den skønneste tre-retters middag frem og været med til at gøre et lille fødselsdagsselskab til en kæmpe succes midt i denne noget udfordrende corona-tid. Skønne råvare, perfekt tilberedning og flot præsentation, plus den bedste service man kan tænke sig. Det findes ikke bedre.
Dejligt sted at komme, super betjening og god mad :-)
Et fantastisk sted der, hvad enten du bestiller couverter til fest eller du bare svinger forbi og henter en sandwich eller smørrebrød til madpakken, aldrig skuffer, fantastisk service og mad
Tak for jer og tak for mad 👍🏻
Super dejlig mad og et super sødt og rart personale :-)
Bestilte luksussmørrebrød til fødselsdag og det var super velsmagende og meget lækkert anrettet. Man får virkelig meget for pengene.
Kan max anbefales :-)
Super lækkert smørrebrød. Jeg havde 12 gæster til smørrebrød og alle var begejstrede over kvaliteten(og mængden!). Tilmed er prisen rigtig god i forhold til andre steder og servicen er upåklagelig.
Velsmagende mad og rigeligt af den - den bedste frokostordning jeg har oplevet.