Fredslund Advokatfirma Reviews 22

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Cathrine fra Fredslund advokatfirma har empati og meget stor forståelse omkring den opgave vi bad Cathrine om at løse for os. Der var hurtig og kompetent sagsstyring og afvikling af opgaven.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan stærkt anbefale Cathrine som advokat. Hun har været utrolig hjælpsom i forbindelse med testamente og fremtidsfuldmagt, og hun er god til at forklare tingene i et forståeligt sprog. Tak for en... See more

Rated 5 out of 5 stars

Blev opmærksom på Advokatfirmaet på Facebook, og da vi havde et behov, valgte vi at kontakte hende. Det var en god oplevelse - et godt fysisk møde, samt det efterfølgende arbejde. STOR anbefaling herf... See more

Written by the company

Fredslund Advokatfirma er et specialiseret advokatfirma beliggende i Lystrup med fokus på familie- og arveret. Vi tilbyder personlig og faglig rådgivning til private klienter i sager, der ofte har stor personlig betydning, herunder skilsmisse, bodeling, forældreansvar, testamenter og dødsbobehandling. Vi lægger vægt på høj faglighed, ordentlighed og nærvær, og vi arbejder tæt sammen med vores klienter for at finde løsninger, der er både juridisk holdbare og menneskeligt hensigtsmæssige.

4.6

3-star
2-star
1-star

Fortræffelig advokat

Der var hurtig og kompetent sagsstyring og afvikling af opgaven.

Vi kan kun på det varmeste anbefale advokatfirmaet til andre der måtte have brug for en god og lyttende advokat.

Hanne & Erik

May 12, 2026

Hjælp til overblik

Da jeg stod i en svær situation familiemæssigt, henvendte jeg mig til Cathrine. Cathrine har været hjælpsom og god til at få skabt et overblik. Jeg har følt mig rigtig godt hjulpet.

February 1, 2026

Stor anbefaling

Vi har fået hjælp af Cathrine til udarbejdelse af ægtepagt og opdatering af eksisterende fremtidsfuldmagter og testamente.

Vi har fået god og professionel vejledning, og vil til en hver tid anbefale Cathrine til andre som skal have hjælp til samme.

June 23, 2025

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse. Læste en artikel i avisen om, at Familieretshuset afvist mange fremtidsfuldmagter fordi de indeholdte forkerte og/eller upræcise formuleringer. Derfor besluttede vi at tage kontakt til Fredslund advokatfirma og det fortrød vi ikke. De bedste anbefalinger herfra.

May 26, 2025

Varm anbefaling

Kan varmt anbefale Cathrine fra Fredslund advokatfirma. Hun er hjælpsom, forstående og dygtig til ihvert tilfælde det jeg havde brug for hjælp til. Jeg er meget glad for at jeg fik taget kontakt til hende.

March 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi kan stærkt anbefale Cathrine som…

Tak for en god oplevelse, Bente og Svend.

March 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kompetent og yderst dygtig advokat

Vi er yderst tilfredse med det fine stykke arbejde som Advokat Cathrine Fredslund har udført for os. Vi har oplevet en meget fin og yderst kompetent rådgivning og hjælp til forståelse af forskellige juridiske spørgsmål ifm. oprettelse af fremtidsfuldmagt, testamente og fuldmagt til uskiftet bo. Kort sagsbehandlingstid og let forståelig vejledning til processen med tinglysning, notar mv.
Kan varmt anbefales.

March 11, 2025