Fredstone Pizza- og Bagesten Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse hos Fredstone Pizza og Bagesten. Super venlig service og produkter i høj kvalitet. Stort udvalg af bageudstyr, der virkelig lever op til forventningerne. Kan varmt anbefales til... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk Service. og skide gode produkter :-) Har benyttet Fredstone pizzastene hver uge, siden jeg knækkede min gamle lersten for 3 år siden, og jeg har aldrig fortrudt at jeg skiftede til e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg ELSKER min bagesten fra Fredstone. Indtil nu har jeg både lavet pizza, rabarbercrumle, brownie og pølsehorn på den. Intet er brændt på, eller være underbagt. Den er altid en fast del af vores... See more

Rated 5 out of 5 stars

Reklamation over pizza sten blev håndteret fantastisk. Købte sten til fødselsdagsgave og da jeg åbner pakken er stenen gået i stykker under transport. Jeg ringer en lørdag og jeg bliver mødt venligt... See more

Company details

1. Grill Store
  2. Grill
  3. Bakery Equipment
  4. Baking Supply Store
  5. Boat Accessories Store
  6. Mobile Home Supply Store

Written by the company

Pizza og bagestenen Fredstone er et unikt redskab til bagning på grill. Stenens egenskaber gør, at den kan bruges til alt indenfor bagning og andet på grillen. Fredstone har nogle isolerende egenskaber som gør, at varmen ikke brænder igennem uanset hvor lang tid stenen anvendes i grillen dvs. at der kan bages flere ting af efter hinanden på den samme sten. Fredstone gør også, at den er yderst velegnet til at bruge når der anvendes bageplader, ildfaste fade, gryder, pander, og former i alle afskygninger. Fredstone har yderligere den fordel, at den skal opvarmes sammen med grillen, hvilket bevirker et meget reduceret varmetab i grillen ved indsættelse af brød eller andet. Skal grillen anvendes til andet efter afbagning af brød, gør dens egenskaber, at den ikke brænder igennem en grillhandske, når den skal flyttes. Til Fredstone kan der købes alubageplader, alupladerne har samme mål som stenen. Bagepladerne er fremstillet i aluminium og er af en meget fin kvalitet og naturligvis godkendt til at bruge i forbindelse med fremstilling af fødevarer. Alupladen gør, at alting bliver lettere vedr. transport til og fra grillen, alupladen kan samtidig bruges til at serverer maden på, eks. kan man bruge et pizzahjul direkte på alupladen når pizzaen skal deles. Brug dog ikke en skarp kniv.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse hos Fredstone…

Rigtig god oplevelse hos Fredstone Pizza og Bagesten.
Super venlig service og produkter i høj kvalitet. Stort udvalg af bageudstyr, der virkelig lever op til forventningerne. Kan varmt anbefales til alle, der elsker at bage – især pizza 🍕🔥

February 10, 2026

Kære Iben.
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos Fredstone Pizza- og Bagesten.
Det betyder meget for os, at du fremhæver både servicen og kvaliteten af vores produkter – og at udstyret lever op til forventningerne.
Vi brænder for at give alle bage- og pizzaentusiaster de bedste forudsætninger for succes i køkkenet / ude ved grillen, så din anbefaling varmer virkelig 🍕🔥
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at kunne inspirere dig igen snart!

Fuldt ud tilfreds

Jeg gav min svigerfar den store bagesten, som han er super glad for og bruger flere gange i måneden til pizza! Jeg har selv den lille bagesten, som jeg har brugt til at bage kage på, og det fungerer virkelig godt!

August 17, 2025

Kære Louise,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det skønt at høre, hvor meget du/ I bruger jeres pizza- og bagesten fra Fredstone! 😍 Det lyder som om, den virkelig er blevet en uundværlig del af jeres liv, og vi bliver helt sultne af at høre om alt det lækre, I har bagt.

Rigtig god fornøjelse med mange flere sprøde pizzaer og søde sager – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 🌟

De bedste hilsner,
Fredstone-teamet

Jeg ELSKER min bagesten fra Fredstone

Intet er brændt på, eller være underbagt. Den er altid en fast del af vores campingudstyr - fordi vi er fastliggere så er det 1000 gange nemmere for os at bage på Fredstone Pizza- og bagesten, end at bruge en ovn!

Vi overvejer at give vores fædre en i julegave fordi det er så praktisk og enormt nemt at bruge den.🌞

July 31, 2025

Kære Anja,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det skønt at høre, hvor meget du elsker din Fredstone! 😍 Det lyder som om, den virkelig er blevet en uundværlig del af jeres campingliv, og vi bliver helt sultne af at høre om alt det lækre, du har bagt på den.
Det gør os ekstra glade at høre, at du overvejer at give en Fredstone i julegave – det er den bedste anbefaling, vi kunne få 🙏

De bedste hilsner,
Fredstone pizza- og bagesten
Fredstone-teamet

Rated 5 out of 5 stars

Kan slet ikke få armene ned igen..

Jeg har nu prøvet stenen af til alle de tidligere, mere eller mindre, fejlslagne bage projekter jeg har forsøgt mig med.
Jeg har bygget mig et lille træhus, hvor pladsen er trang. Derfor ville jeg kun bage og stege i min webergrill og undlade en ovn inde i huset. Jeg har afprøvet stege- og bageplader, uden et godt resultat - INDTIL jeg købte en pizza plade fra FREDSTONE! DEN ER GENIAL!!!
Nu har jeg bagt perfekte småkager, brød og pizza - hvor skorpen og bunden er til UG.
Tak for at I har udviklet den - jeg kan ikke få armene ned.
Jeg behøver ingen ovn i huset.
Og så var servicen i top!

June 24, 2025

Reply from Fredstone Pizza- og Bagesten

Kære Sonja, Tusind tak for at dele din oplevelse med os vedrørende din Fredstone pizza- og bagesten. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkt og ikke mindst at du er tilfreds med resultatet af dit bagværk. Korrekt, stenens egenskaber gør, at den kan bruges til alt indenfor bagning og andet på grill. Endnu en gang tak fordi du har givet dig tid til at skrive os så flot en anmeldelse. Vi ønsker dig en fantastisk aften. 😊 Med venlig hilsen Team Fredstone 🔥

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk pizzasten 🍕😃👍 positiv…

Fantastisk pizzasten 🍕😃👍 positiv overrasket når man fra tidligere sten fik brændte pizzaer under bunden 👎....

May 2, 2025

Kære Stine.
Tusinde tak for at dele din oplevelse med os vedrørende vores pizza- og bagesten. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkter. Mange tak for din anbefaling. 🤗
Det er nemlig korrekt, at Fredstone ikke kanaliser varmekilden til overfladen af stenen og dermed skaber for varm en overflade til bagning. Så på en Fredstone kan du altså bage alt, endda rugbrød, i ca. en time ved 180 grader. Med venlig hilsen og dejlig weekend til dig.
Team Fredstone. ☀️

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og super god sten…

Hurtig levering og super god sten med perfekt afbagning hver gang. Kan kun anbefale andre at købe denne sten.

April 25, 2025

Kære Peter.
Tusind tak for at dele din oplevelse med os vedrørende vores pizza- og bagesten.
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og vores produkter.
Mange tak for din anbefaling. 🤗
Vi ønsker dig en fantastisk weekend.
Med venlig hilsen Team Fredstone. 🍕 🍞 🥖

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk godt resultat allerede første gang

Vi havde længe overvejet at anskaffe en pizzaovn, men synes for det første at de fylder meget og havde også hørt fra andre at den sten der følger med, ikke altid er skide god og at de bøvlede med at pizzaen blev brændt og sad fast.
Så kom jeg til at snakke med en kollega der havde købt en Fredstone pizza og bagesten og de var vildt glade for den og pointerede også den fordel at man ikke skal bruge andet end sin grill og så stenen, så derfor besluttede vi at prøve en Fredstone.
Vi købte stenen med de smarte stænger man bruger, så stenen nemt passer ned i grillen og en pizzaspade og så var vi klar 😉.
Vi modtog stenen og brugte den opskrift samt vejledningen i den brochure der fulgte med. Vi havde dog ikke så meget held med at trykke dejen ud til pizzaerne, så vi måtte rulle den ud. Dermed fik vi ikke en kant som “bobler” op, men alligevel blev det fantastisk lækkert. Bunden blev perfekt afbagt og de bedste pizzaer vi endnu har prøvet at lave, det kan slet ikke sammenlignes med pizza i ovnen.
Jeg tror vi skal prøve opskriften med koldhævet pizzadej næste gang, og måske andet bagværk, vi har i hvert fald lyst til at eksperimentere, når vi allerede første gang kunne få så godt et resultat og så tænker jeg at øvelse gør mester, så det skal nok lykkedes os at lave de helt perfekte pizzaer 😉.
Kan kun give Fredstone min varmeste anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

April 3, 2025

Kære Annette,
Tusinde tak for at dele din oplevelse med os vedrørende din Fredstone pizza & bagesten. Vi er virkelig glade for, at både du og din kollega er tilfreds med vores produkter og ikke mindst at du er tilfreds med resultatet af dit bagværk. Ja, en af de fordele der er ved en Fredstone bagesten, er netop den ikke fylder og vejer meget. Kan varmt anbefale vores koldhævet pizzadej, til din næste pizzabagning.
Rigtig god lørdag til dig! 😎

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste bagesten på market

Den bedste bagesten på market. Man kan bage alt på den sten lige fra rugbrød til farsbrød og pizza.
Det vigtigste ved brug af sten er, at stenen skal være på grillen fra start, så dem bliver godt varm inden man bager på stenen.
Fantastisk sten !!

March 24, 2025

Kære Ane,

Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med vores produkt og ikke mindst at du er tilfreds med resultatet af dit bagværk.

Korrekt, stenens egenskaber gør, at den kan bruges til alt indenfor bagning og andet på grillen.

Vi ønsker dig en fantastisk aften. 😊

Kære Alis Marko Kastner.
Tusinde tak for at dele din oplevelse med os vedrørende vores produkter.
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores kvalitet og hurtig levering.
Vi ønsker dig en fantastisk weekend 😊

Kære Jan,

Tusinde tak for at dele din oplevelse med os vedrørende dit køb. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og vores produkter.

Vi ønsker dig en fantastisk weekend 😊

Rated 5 out of 5 stars

Super produkter de har og i god…

Super produkter de har og i god kvalitet.
Super god kundeservice

October 1, 2024

Kære Ljd

Tusinde tak for at dele din oplevelse med os vedrørende vores produkter.

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og vores produkter.

Rated 5 out of 5 stars

Vandt en pizza plade i en konkurrence

Vandt en pizza plade i en konkurrence, men var desværre knækket ved modtagelsen. En lille snak med konkurrence ledelsen, som kontakteee Fedtstone, jeg har sendt billeder af kasse samt i indhold.Fedtstone kvitterer med ny plade.
Tak for en dejlig dialog med jer, og kan varmt anbefale jer til andre.
Vh
Bo

October 10, 2024

Kære Bo,

Tusinde tak for at dele din oplevelse med os vedrørende din gevinst af en Fredstone pizza & bagesten og tak for din interesse i at anbefale os.

Vi er virkelig beærede over de roser, du giver os. Ligeledes er vi så taknemmelige for, at du er så tilfreds med vores service.

Endnu en gang tak fordi du har givet dig tid til at skrive os så flot en anmeldelse. Vi ønsker dig en fantastisk dag og tak for din tålmodighed.

En ny Fredstone pizza- og bagesten er naturligvis på vej til dig.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg synes lige i skal have en lidt træl…

Jeg synes lige i skal have en lidt træl historie som endte lykkeligt pga super service fra fredstone. Bo Ottosen vandt jo den Fredstone. Jeg sendte den med GLS. den var så gået i stykker da den kom frem. Jeg tilbød så at købe en ny for mine egne penge men tænkte jeg ringer lige til Frederik Strømgaard Sørensen og høre. Må så sige at der fra er service i top faktisk mere end 100%. De sender en ny sten til bo. Jeg håber I støtter dem og at de er med igen i 2025. 1000 tak her fra

October 10, 2024

Kære Thomas

Tusinde tak for at dele din oplevelse med os vedrørende Fredstone pizza & bagesten og tak for din interesse i at anbefale os. Vi vil naturligvis gerne være sponsor i 2025 også.

Vi er virkelig beærede over alle de roser, du giver os. Ligeledes er vi så taknemmelige for, at du er så tilfreds med vores service.

Endnu en gang tak fordi du har givet dig tid til at skrive os så flot en anmeldelse. Vi ønsker dig en fantastisk dag 😊

Rated 1 out of 5 stars

Holde ikke mere på varmen en alm. pizzasten

Jeg købte en Fredstone for nogle uger siden til min ooni koda 16. Det var mildest talt en utrolig ringe oplevelse. Jeg købte stenen i det ønske at få en “sten” der var bedre til at holde varmen og give mine pizzaer en hurtigere og mere jævn bagning. Jwg fik desværre det modsatte. Den blev mindre bagt og dermed blev toppen hurtigere færdig en bunden.

October 5, 2024

Hej Casper
Vi har forsøgt at fange dig pr. telefon i dag, men uden held og skriver i stedet til dig.
Ærgelig at du ikke kan få din Fredstone til at “virke” i din Ooni, da vi har ret stor succes med netop den Fredstone i Sverige.
Du skal måske prøve, at give den en chance mere ved at varme den mere op, inden du bruger den.
Giv os gerne en tilbagemelding.
Med venlig hilsen og god aften.
Team Fredstone 🔥🍕

Rated 5 out of 5 stars

Fredstone er virkelig et fantastisk produkt!

Jeg har lavet pizza i ovnen i mange år, men siden jeg fik min sten sidste sommer, har jeg ikke brugt min ovn til pizza én eneste gang! Smagen ved at grille/bage pizza med Fredstone er bare helt fantastisk, og det er imponerende hvor godt det fungerer, og hvordan der kommer farve båden på bund og top! Jeg har endda bagt kager, lavet lasagne og kransekage på min sten og så er jeg vild med at den er bæredygtig og i princippet kan smuldres i naturen.

September 27, 2024

Kære SK

Vi er virkelig beærede over alle de roser, du giver os. Ligeledes er vi så taknemmelige for, at du tænker bæredygtig indkøb.

Endnu en gang tak fordi du har givet dig tid til at skrive os så flot en anmeldelse. Vi ønsker dig en fantastisk weekend 😊

Fantastisk pizza- og bagesten

Pizza- og bagesten af høj kvalitet. Min oplevelse med Fredstone er, at den holder varmen længere end med andre sten, hvilket giver en mere ensartet og konsistent brødbagning.
Fredstone pizza- og bagesten er virkelig god og kundeservicen er i top.

September 14, 2024

Kære Søren.
Tusinde tak for at dele din oplevelse med os vedrørende dit køb af en Fredstone pizza- og bagesten. Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med vores service og vores pizza- og bagesten. Endnu en gang tak fordi du har givet dig tid til at skrive os en anmeldelse.

Fantastisk god bagesten

Fantastisk god sten, der giver den perfekte pizzabund🍕🤩

September 18, 2024

Reply from Fredstone Pizza- og Bagesten

Kære Kunde, Tusinde tak for at dele din oplevelse med os vedrørende dit køb af en Fredstone pizza- og bagesten. Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med vores pizza- og bagesten. 🍕🔥
Med venlig hilsen Team Fredstone

Rated 5 out of 5 stars

Super service og fantastisk sten👍🏻

April 23, 2024

Kære Ricky,
Endnu en gang tak fordi du har givet dig tid til at skrive os en anmeldelse.
Vi ønsker dig en fantastisk aften 😊

Service i verdensklasse…

Hos fredstone får man bare den bedste service 🤗 og Nøj et lækkert produkt 🤗 og så får man da lige påske rabat med tilbagevirkende kraft. Det er et firma der har min fulde respekt og bestemt ikke sidste gang jeg handler der 💪🏻🤗

March 22, 2024

Kære Charlotte

Hvor er det dejligt du også er blevet en glad ejer af en Fredstone pizza-og bagesten.

Selvfølgelig - Vi er glade for vi kunne hjælpe dig.

Dejlig påske til dig

Rated 5 out of 5 stars

Reklamation over pizza sten blev…

Reklamation over pizza sten blev håndteret fantastisk.
Købte sten til fødselsdagsgave og da jeg åbner pakken er stenen gået i stykker under transport. Jeg ringer en lørdag og jeg bliver mødt venligt og alt bliver fixet samme dag. Nu har jeg modtaget en fejlfri sten og jeg er en super glad kunde sim kun kan anbefale Fredstone

September 23, 2023

Kære Helle

Tusinde tak for at dele din oplevelse med os vedrørende dit køb af en Fredstone pizza & bagesten og tak for din interesse i at anbefale os.

Take a closer look