"culinaire" elfstedenfietstocht bij Friesland Holland Travel Service BV
In augustus 2020 hebben wij de elfstedentocht ‘culinair’ gefietst, geboekt bij FrieslandHolland Travel Service BV. uit Wolvega.
Wij gingen voor de duurste variant, namelijk overnachting in 3 of 4 sterrenhotels en ’s avonds in het betreffende hotel een culinair 3 gangen menu.
Slechts in het WTC hotel in Leeuwarden hebben wij genoten van een voortreffelijk culinair 3 gangenmenu. In alle overige hotels kregen wij dezelfde driegangenmaaltijd als reizigers die voor de niet-culinaire variant en dus voor een aanzienlijk lager bedrag geboekt hadden bij FrieslandHolland of andere reisorganisaties.
Met uitzondering van het WTC in Leeuwarden liet ook de kwaliteit van een aantal overnachtingshotels zeer te wensen over, ons inziens geen 3 sterren waardig.
Naar onze mening heeft FrieslandHolland travel niet waargemaakt wat zij voor een aanzienlijke meerprijs verkopen.
Pas na 4 mails wilde FrieslandHolland Travel Service BV reageren en dat leverde alleen maar boze reacties op. Ondertussen hebben ze deze culinaire variant van hun website verwijderd.