See what reviewers are saying
Company details
Written by the company
Vi erbjuder snabba leveranser från vår gård direkt hem till din brevlåda! Personlig sevice, handpackade fröpåsar och ett brett och varierat sortiment av fröer till grönsaker, blommor, perenner och microgreens.
Contact info
Bäckaskogsvägen 1, 53462, Larv, Sweden
- 0720443952
- info@frobanken.se
- frobanken.se
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Efter att ha läst de äldre goda omdömen…
Efter att ha läst de äldre goda omdömen som givits undrar jag om vi haft kontakt med samma Fröbank. Efter att ha väntat flera veckor på en liten leverans som skulle kommit inom tre dagar och sen få ett meddelande om att leveransen gått i retur till dem. Orsaken var att de, Fröbanken, skickade försändelsen till min gata utan gatunummer!?! Hur många i Stockholm har en hel gata för bara sig?
Nu kräver de betalning för det de inte skickat, fraktavgift för returen samt påminnelse avgift via Klarna.
Allt det besväret för att Fröbanken inte fattar att de inte kan skicka iväg saker och ting till bara ett gatunamn!!!
Jag lovar att det finns andra säljare som både är mer noga, vänliga, snabba och med bättre varor!
Snabbt och bra förpackat
Det gick väldigt snabbt. Jag beställde den 1a april och fick hem leveransen två arbetsdagar senare. (Det var påsk så det var först 7april) fröna kom väldigt fint förpackade i en kartong förpackning. Och förpackningen var perfekt avpassad, blev väldigt glad när jag öppnade och det inte var massa luft. Det var lite information på påsarna om varje frö.
Beställde tre blomsterfakirer i…
Beställde tre blomsterfakirer i onsdags, fick dom idag. Herregud vilka otroligt härliga produkter. Och vilken snabb leverans. Min fru är jättenöjd och är hon det så är jag också det. Ja ja, men verkligen vilka fina fakirer, tunga, stadiga och vassa, så akta fingrarna. Jag är supernöjd och har beställt två till. Tack så mycket. Lasse
Min första beställning från Fröbanken
Jag gjorde min första beställning från Fröbanken och är riktigt nöjd! Jag beställde fyra olika sorters pumpa, och blev glatt överraskad när jag öppnade paketet – allt kändes så omtänksamt packat och proffsigt. Leveransen gick snabbt och smidigt, och fröerna ser ut att hålla mycket hög kvalitet.
Jag uppskattar verkligen hur lätt det är att navigera på deras hemsida och hur mycket bra fakta de delar om varje sort – det gör det extra roligt att planera nästa års odlingar här på Alhaga homestead. Det känns redan nu som att jag hittat en till ny favorit butik för inköp av mina fröer för odling med naturen som inspiration, och jag har redan planer på att lägga en ny beställning inom en snar framtid.
Bara nöjd!
Beställt fröer ett par gånger, och har varit nöjd varje gång! Och så är det kul med den extra överraskningspåsen som man får med.
Helnöjd med allt!
Helnöjd med allt!
Rimliga priser & smidig beställning. Snabb leverans direkt till brevlådan och en fin gåva på köpet.
Tack så mycket!
Orimlig fraktkostnad
Fraktkostnaden för en 5 liters vattenkanna i plast med PostNord hemleverans kostar 560 kr ! 😳 (99 kr till Postens ombud).
Eftersom det är 1.5 km till Postens ombud använder jag ofta hemleverans. Brukare kosta 75 - 149 kr. Det blev inget köp! 😒
Bästa fröbutiken!
Underbar webbbutik! Snabba leveranser, trevliga priser och superb grobarhet på fröer. Ser redan fram emot nästa års beställningar. Stort + för era vackra och robusta fröpåsar och tack för er fina gåva till de så viktiga pollinerande flygande🙏
Bara bra
Tycker att priserna är rimliga och att utbudet är bra! Sen kommer det in andra frön hela tiden. Bättre än Impecta och deras fantasi priser! Leveransen var bra den oxå. Fint paketerat och fina fröpåsar!
Grönsaker, pumpa i blomstermix
Dom har jättebra priser. Och mycket att välja på men... Förra året köpte jag en mix av blommande klätterväxter. Det var prydnadspumpa i blandningen. Och det skulle de inte finnas. I år köpte jag mexikansk tagetes. Inte ett enda frö grodde. Samt sommaraster. 1/4 grodde. Tidigare år har grobarheten varit bra på grönsaker och även i år. Fick med en gratispåse med sommarblommor. Det är rädisor i blandningen. Resten vet jag inte. Det får tiden utvisa. Men ni borde vara mer noga på vad ni stoppar för frö i era blommixar. För man vill ju ha det som står på hemsidan när man beställer.

Superb! =)
Nästan varenda frö har grott! Går inte att jämföra alls med butiksfröer. Det är hej vilt i krukorna då jag inte förväntat mig att så mycket skulle gro. Beställde bara tre små fröpåsar men fick även spenatfrön som gåva (som vuxit 5+ cm på bara några dagar!). Snabbt skickat, bra förpackat, inga konstigheter. Ska definitivt handla härifrån igen!
Min första beställning kom aldrig fram
Min första beställning kom aldrig fram. Då meddelade jag Fröbanken om detta, dom skickade beställningen igen. DET kallar jag SERVICE!!!
Tusen tack för att ni lyssnar och tror på en ledsen men nu glad och tacksam kund 🌺🌸🪻🌻🌹

Reply from Fröbanken
Snabb leverans och bra support. Men
Snabb leverans och bra support. Det enda jag önskar ändras är fröpåsarna. Ingen groinfo eller bild på växten. Man måste kolla på webbsidan när man ska till att så.
Söta illustrationer på påsarna. Men jag hade en solros på pampasgräs och grönsaker på italiensk darrgräs??

Reply from Fröbanken
Första gången jag beställde och är så…
Första gången jag beställde och är så otroligt nöjd:) Har nu ca 50st småplantor av frösådda dahlior, vilken växtkraft:) Spännande att se dahliarabatten i sommar.
Jättefint kuvert som kan återanvändas och tack för gåvan av ringblommor++++++

Reply from Fröbanken
Fröbanken är nr 1 för mig när jag…
Fröbanken är nr 1 för mig när jag beställer fröer.
Stort sortiment!
Snabba leveranser!
Vackra & miljövänliga förpackningar!
Trevligt med gåvorna i form av frön som ni skänker!

Reply from Fröbanken
Väldigt bra urval till bra priser! Rekommenderas!
Väldigt bra urval till bra priser! Super trevlig kundbemötande och snabb leverans! Tack så mycket!

Snabb leverans 3 dagar.
Snabb leverans 3 dagar från beställning,saknade dock ett bekräftelsemejl på att varorna var skickade men annars var allt bra och gick smidigt så jag är nöjd. =)
Bra butik
Bra priser, roliga sorter, fick också med en gåva "Blomstermix för pollinerare" - perfekt för småttingarna! Kuvertet var jättefint, ska återanvända det
Ett år har snart gått, nu kan jag uttala mig!
Ett år har snart gått, jag har sått och skördat massor av tomater. Sått och dragit upp halskråsdahlior och jag tar snart upp de fina rötterna för att spara till våren. Även sått och betraktat en del annat smått och gott i blomväg, snart är är allt borta för säsongen... Nu kan jag med erfarenhet uttala mig om Fröbankens frö.
Generöst med frö i påsen och bra grobarhet. Både ovanliga och vanliga fröer i butiken. Hyggliga priser...
Det är mycket längesedan jag har haft en så positiv upplevelse av en frönasare. Sträck på er! Ni förtjänar beröm.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.